Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2014 - Anul XIX, nr. 185 (5694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Minunea de două zile juma'

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În ordine cronologică, primul meci din returul Europa League de joia trecută a fost cel al Astrei Giurgiu. Uşor relaxaţi după victoria categorică din meciul tur, astralii au înscris totuşi primii şi la Liberec, după care s-au văzut egalaţi şi chiar conduşi cu 2-1. Cehii ar mai fi avut nevoie de încă 3 goluri pentru a se califica, lucru aproape imposibil în principiu, dar în sport s-au mai văzut răsturnări din astea, aşa că ai noştri s-au scuturat ca (pardon) calul lui Harap Alb şi au întors-o şi ei, dar definitiv, de la 2-1 la 2-3. Entuziasm fără frontiere, avem echipă, avem valoare şi nici la bască nu ne doare. Prilej de delir şi pentru mine, chiar în ziua următoare, când tragerea la sorţi i-a adus Astrei pe Lyon: că ăia nu mai sunt ce-au fost, că abia de au prins locul 5 în ultimul campionat, că ei n-au un Fatai etc. Numai că nici nu ne domoliserăm bine după fericirea de joi, că a venit etapa de duminică. În care Astra a jucat tot în deplasare, la Botoşani, în faţa găinii supreme din primele două etape. Căreia, o bună bucată de timp, n-a reuşit să-i înscrie măcar un singur gol, deşi găina mai era şi şchioapă, adică rămasă în 20 de picioare în loc de 22. Nu trecuseră nici 72 de ore (adică 3 zile) de la succesul de joi, aşadar minunea a durat puţin peste 2 zile juma'. Timp în care mi-a fost dat să o văd şi pe Lyon jucând în prima etapă de campionat. Drept urmare, retractez cele scrise pentru ziarul de sâmbătă şi susţin că Astra n-are nici o şansă să ajungă în Europa League... decât dacă ceea ce am văzut la Botoşani este o tentativă (perfect pusă în scenă!) de a le adormi vigilenţa ălora, cărora li s-a sugerat că Astra are un portar care se-ncurcă în propriile-i mâini şi picioare, nişte fundaşi care se feresc de mingi, mijlocaşi care nu ştiu să paseze şi absolut pe nimeni în atac. Eu zic să le-a ieşit: Lyon o să creadă că ăştia-s nişte fraieri cărora pot să le dea vreo 7... şi abia dacă le vor da câte 3 în tur şi în retur!
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minunea de două zile juma'.
 Vizualizări articol: 1280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
Minunea de două zile juma'4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei