Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mai 2014 - Anul XIX, nr. 123 (5632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Distracţie pentru cei mici

Festivalul „Voinicelul”, petreceri şi premii, în weekendul dedicat copiilor, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava a pregătit un sfârşit de săptămână bogat în evenimente recreative, pentru întreaga familie - târg handmade, festival artistic oferit de prichindei şi numeroase activităţi dedicate Zilei Copilului.

Sâmbătă este ziua în care năzdrăvanii încep să sărbătorească weekendul dedicat lor. De la ora 12.00, cei mici sunt aşteptaţi la atelierele de creaţie susţinute în zona magazinelor pentru copii. Împreună cu alţi ştrengari de vârsta lor, se vor amuza şi îşi vor dezvolta abilităţile şi creativitatea. Clovnul Bobo, cel mai simpatic prieten al prichindeilor, îi invită de la ora 16.00 la o nouă sesiune de distracţie, cu jocuri, concursuri, dulciuri şi multe farse haioase.

Sâmbătă şi duminică, de la ora 08.30, preşcolarii talentaţi vor participa la etapa judeţeană a celei de-a XII-a ediţii a Festivalului „Voinicelul”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava. Micii artişti vor oferi un spectacol deosebit, cu dansuri, cântece interpretate vocal sau instrumental, poezii recitate cu intonaţie, tradiţii şi obiceiuri din zonele pe care le reprezintă.

Duminică, 1 iunie, cei mici vor fi răsfăţaţi cu activităţi pe gustul lor. De la ora 11.00, în zona magazinelor pentru copii se dă startul unei petreceri cu dansuri, muzică, animăluţe din baloane, concursuri, face-painting, premii şi alte surprize de Ziua Internaţională a Copilului.

În perioada 30 mai – 1 iunie, parterul Iulius Mall este locul de desfăşurare a Târgului Handmade, unde artizanii participanţi vor prezenta bijuterii, decoraţiuni şi accesorii realizate manual, care impresionează prin unicitatea lor.

Până pe 15 iunie, periplul clienţilor prin magazinele din centrul comercial poate continua cu „aventuri în România”. În fiecare sâmbătă şi duminică va fi desemnat, prin tragere la sorţi, câte un câştigător al vacanţei în mijlocul naturii. Sejururile sunt valabile pentru două persoane şi includ cazare în regim demipensiune pentru patru nopţi. Transalpina, Bran, Delta Dunării, Sighişoara, Transfăgărăşan, Apuseni, Maramureş şi Transilvania sunt destinaţiile pitoreşti fascinante unde clienţii norocoşi se vor relaxa. La tombolă participă toţi clienţii care fac cumpărături de cel puţin 100 de lei de la brandurile preferate. În plus, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile primesc cadouri garantate, constând în băuturi răcoritoare, accesorii utile în expediţii şi vouchere de cumpărături.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul „Voinicelul”, petreceri şi premii, în weekendul dedicat copiilor, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 2326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Festivalul „Voinicelul”, petreceri şi premii, în weekendul dedicat copiilor, la Iulius Mall5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei