Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mai 2014 - Anul XIX, nr. 123 (5632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Viaţa ca o pradă?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Presupun că de multă vreme suntem cu toţii în consens în ideea că dacă fotbalul românesc e îngropat de mult timp (să tot fie vreo două decenii...), avem în schimb un şir interminabil de scandaluri cu iz de mahala şi de pârnaie, în această privinţă fiind indiscutabil campioni mondiali, că tot se apropie adevăratul Campionat Mondial pentru ţările în care fotbalul se joacă şi pe gazon, nu doar în tocşăuri cu infractori. Credeam, în naivitatea mea (sinonim: prostie!) nemărginită că după instalarea lui Burleanu ne vom ocupa şi preocupa chiar de fotbal, că doar aşa reiese şi din titulatura (F.R. de Fotbal) instituţiei pe care domnia sa încearcă să o readucă pe făgaşul normalităţii. Săptămâna aceasta însă ne-a adus din nou în ziare şi pe ecranele televizoarelor, chiar cu asupra de măsură, un conflict care ar fi putut foarte bine să nu existe deloc sau care ar fi trebuit înăbuşit încă din ziua alegerilor, cu o condiţie: ca noi să nu fi fost români. Scandalul dintre fostul şi actualul preşedinte al FRF nu este o simplă chestiune de orgolii. Nu e vorba nici de omenescul regret de a părăsi o funcţie aducătoare de notorietate şi de fel de fel de alte beneficii. Nici vorbă. Aici, în această cloacă infectă, deversor al celor mai groteşti figuri ale Mafiei de cea mai proastă calitate, numită „fotbalul românesc”, simpla procedură de predare-primire a funcţiei supreme înseamnă automat dezgroparea a nenumărate fapte penale pentru care până acum nu a plătit nimeni. Ca să înţelegeţi exact cumulul de infracţiuni cuprinse în, probabil, fiecare act / decizie / hotărâre a fiecărei comisii a FRF şi a instituţiei în ansamblul ei (promovări, retrogradări, contracte, afilieri, dezafilieri etc. şi etc.), e suficient să observaţi că îmburicarea Naşului din cursul acestei săptămâni, inclusiv ameninţarea cu chemarea în instanţă (tupeu suprem!) a lui Burleanu are drept obiect divulgarea contractului ăluia penal al Naşului (cu pensie viageră, secretare, maşini, diurne etc.) care cică era „confidenţial”!! Deci: nu-i vinovat porcul care îndrăzneşte aşa ceva, ci ăla care se sperie de ce-i acolo şi ne dezvăluie clauzele penale. Fiecare prevedere e de ani grei de bulău. Burleanu ştie, noi toţi ştim, numai DNA nu vede.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viaţa ca o pradă?.
 Vizualizări articol: 1713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Viaţa ca o pradă?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei