Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mai 2014 - Anul XIX, nr. 123 (5632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie procurori

Colecționarul Sergiu Ganea şi fiul acestuia, trimiși în judecată în dosarul poveștii de amor interzise, cu o minoră de 12 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunţat vineri trimiterea în judecată a colecționarului Sergiu Ganea (62 de ani) şi a fiului acestuia, Tudor Ganea (36 de ani), în dosarul în care acesta din urmă era acuzat că a întreţinut relaţii sexuale repetate cu o minoră în vârstă de 12 ani.

Anchetatorii au respins acuzațiile de viol făcute de familia minorei, dar şi plângerea de şantaj depusă de Sergiu Ganea, care susținea că rudele fetei l-au amenințat pe el şi pe fiul său cu acte de violenţă, cerându-le în schimb sume mari de bani.

Tudor Ganea şi tatăl său au fost trimişi în judecată, după o anchetă care a durat aproape doi ani, primul pentru act sexual cu un minor în formă continuată, iar al doilea pentru încercarea de a determina mărturia mincinoasă şi fals în declarații.

 

La 34 de ani, se iubea cu o fată în vârstă de 12 ani

În actul de sesizare a instanței de judecată, procurorii arată faptul că în perioada mai - octombrie 2012, Tudor Ganea, pe atunci în vârstă de 34 de ani, a avut o relaţie cu o minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Suceava, întreținând de mai multe ori raporturi sexuale cu aceasta.

Tudor Ganea, arată procurorii, ştia că fata are 14 ani, după cum chiar aceasta din urmă i-a spus (şi a recunoscut şi la audieri) şi i-a cerut minorei să nu povestească nimic din aventurile lor, dată fiind diferenţa mare de vârstă dintre ei.

Ultima întâlnire amoroasă dintre cei doi a avut loc pe 3 octombrie 2012, când cei doi s-au întâlnit într-un parc din centrul Sucevei, iar de aici au plecat cu autoturismul lui Tudor Ganea la un apartament din Zamca, aparținând unui frate de-al inculpatului, unde aveau loc partidele de amor.

De această dată, reiese din scenariul conturat de procurori, Tudor Ganea a cumpărat o sticlă de vodcă şi una de vin, băuturi din care a consumat şi minora. Fata s-a amețit foarte tare, iar în aceste condiții, arată anchetatorii, Tudor Ganea a dus-o pe fată cu maşina până în faţa porții părinților ei, unde a lăsat-o şi a plecat.

Cum minorei îi era rău, mama ei a dus-o imediat la spital, cu un taxi, iar Tudor Ganea a venit cu varianta că a găsit-o pe fată beată în parc şi a adus-o cu maşina până acasă.

La spital, însă, medicii i-au spus mamei minorei că fiica ei a consumat băuturi alcoolice şi, cel mai probabil, a întreținut relații sexuale, situaţie în care familia fetei a făcut plângere la poliţie, acuzându-l de viol pe Tudor Ganea.

 

10.000 de euro, pentru a-şi schimba declaraţiile date la poliţie

La scurt timp, se mai arată în actul de sesizare a instanţei, Sergiu Ganea a încercat să-şi scape fiul de dosarul penal întocmit pe numele acestuia şi i-a promis mamei minorei suma de 10.000 de euro, cerându-i să-şi schimbe declarațiile date la poliţie şi să spună că fiica ei a întreţinut relaţii sexuale cu un necunoscut şi nu cu Tudor Ganea.

În acest sens, i-a dat iniţial suma de 6.000 de euro, perfectând la un notar din oraş un act prin care i-ar fi restituit această sumă în urma unui împrumut dintre ei.

Apoi, în contul diferenţei de 4.000 de euro, colecţionarul a făcut un nou act, prin care chipurile a vândut familiei minorei autoturismul său, un Suzuki Vitara, maşină pe care în realitate, susţin procurorii, i-a lăsat-o mamei minorei drept garanţie pentru cei 4.000 de euro pe care trebuia să îi mai plătească pentru „ruşinea fetei”.

Pe 2 noiembrie 2012, Sergiu Ganea a stabilit o întâlnire cu mama minorei, într-un bar din zona centrală a municipiului Suceava, unde i-a dat o tranşă de 2.000 de euro.

Imediat după ce i-a dat banii femeii, mai mulţi poliţişti au apărut în barul respectiv, spunându-i colecționarului că a fost organizat un flagrant pentru prinderea sa. Poliţia a fost sesizată chiar de către mama minorei, care nu a fost de acord să-şi schimbe declaraţiile date la poliţie.  

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colecționarul Sergiu Ganea şi fiul acestuia, trimiși în judecată în dosarul poveștii de amor interzise, cu o minoră de 12 ani.
 Vizualizări articol: 6253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Colecționarul Sergiu Ganea şi fiul acestuia, trimiși în judecată în dosarul poveștii de amor interzise, cu o minoră de 12 ani4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Colectionarul?! trimis de
(31 mai 2014, 21:05:32
Colectionar adica ce?
2.   ROMI imputiti. trimis de
( 1 iun 2014, 13:11:42
familia asta de tigani, e o familie de mizerie, de hoti,droguri, tepari de telefoane si de curve incepand de la aia mica care su FF..DE LA 10 ANI....CE TE MIRI CA LA 12 ANI INTRETINEA RELATII COMPLEXE CU UN MAJOR...la puscarie cu ei, nu cu familia motan care cat de cat , au o munca in spate de zeci de ani .
3.   Cretu trimis de
( 1 iun 2014, 13:14:26
si la puscarie si cu fratesu asta drogat, tepar, hot zis CRETU...gata, a murit halaicu care il acoperea...bagati l si pe asta la puscarie alaturi de bodo si tiganii lui rapanosi...un gunoi, cretu, un jeg ordinar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei