Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 apr 2014 - Anul XIX, nr. 94 (5603)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru prima dată la Suceava

Acţiunea „11even experiences“, la Universitatea „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava (CENRES) și AIESEC (Association internationale des étudiants en sciences économiques et commerciales)  Suceava organizează, pe 9 mai, la Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, începând cu ora 17.00, evenimentul “11even experiences“.

Organizat anul acesta pentru prima dată în Suceava, evenimentul face parte dintr-o serie de acțiuni similare care se desfășoară în luna mai în întreaga țară (Bacău, Suceava, Timişoara, Constanţa, Craiova, Ploieşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Bucureşti, Oradea). „11even experiences” sunt evenimente care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informaţii şi idei. În acelaşi spaţiu, persoane care au trecut prin experiențe deosebite împărtășesc momente unice cu oameni aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională, pentru ca împreună să genereze inspiraţie, idei, proiecte de viitor şi decizii pozitive legate de viaţă şi carieră. Tema evenimentelor „11even experiences” este împărţită în două segmente: şasespeakeri vor vorbi despre “Humanizing work”, iar cinci despre “Bringing joy in life”.

 

O parte din donaţiile efectuate în cadrul evenimentului vor fi oferite unor familii care au copii cu autism

Participarea la evenimentul „11even experiences” organizat la Suceava se face pe bază de invitație. Pentru fiecare tip de invitație, organizatorii recomandăo donație  între 15 și 60 de lei. O parte din donaţiile efectuate în cadrul evenimentului de la Suceava vor fi oferite unor familii care au copii cu autism. Invitațiile pot fi rezervate online de pe site-ul www.elevenevents.ro sau la sediul Centrului Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava, din strada Universității nr. 48, cam 6-7. Informaţii suplimentare, poze şi înregistrări video de la evenimentele precedente regăsiţi si pe pagina de Facebook 11even events: https://www.facebook.com/11evenEvents. Conceptul acestui proiect este marca Asociaţiei 11even („11even experiences, în 11 minute, cu 11 speakeri invitaţi, în 11 oraşe din România, pentru o comunitate pozitivă”) și este susţinut la nivel naţional de Dynamic Parcel Distribution, dar și de alți parteneri locali și naționali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiunea „11even experiences“, la Universitatea „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Acţiunea „11even experiences“, la Universitatea „Ştefan cel Mare”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei