Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 apr 2014 - Anul XIX, nr. 94 (5603)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Flutur: PDL va avea o campanie civilizată, de nivel european

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat ieri că democrat-liberalii vor avea o campanie electorală civilizată şi de nivel european. În prima zi a campaniei pentru alegerile europarlamentare, Flutur a spus că mesajul PDL pentru alegători este „Europa în fiecare casă”. „În această campanie le vom explica românilor că prin acest program al nostru ne propunem să aducem în fiecare casă mai multă Europă, asta însemnând mai multă bunăstare, civilizaţie şi siguranţă”, a explicat Gheorghe Flutur, care este şi coordonatorul campaniei electorale a PDL pentru alegerile pentru Parlamentul European.

Flutur a spus că PDL are cea mai bună listă de candidaţi, în frunte cu Theodor Stolojan şi Monica Macovei, oameni care au făcut ceva pentru România şi sunt recunoscuţi la nivel european. „Pentru Suceava avem un mesaj de suflet, şi anume să voteze cu PDL, pentru că avem un sucevean pe un loc considerat eligibil pe lista de candidaţi. Este un motiv în plus să voteze lista noastră de candidaţi, care se află pe primul loc pe buletinele de vot”, a declarat liderul democrat-liberalilor suceveni. El a ţinut să sublinieze faptul că PDL este singurul partid din judeţul Suceava care are un candidat pe un loc eligibil.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a arătat că PDL are două echipe de campanie la nivel naţional, una condusă de liderul partidului, Vasile Blaga, pentru zona de Sud a ţării, şi una condusă de candidatul PDL pentru alegerile prezidenţiale, Cătălin Predoiu. Flutur a spus că echipa de campanie de la nivel naţional condusă de Predoiu va fi prezentă la Suceava în perioada de final a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Preşedintele PDL Suceava a mai precizat că în această campanie electorală, democrat-liberalii s-au inspirat din modelul de campanie al Uniunii Creştin Democrate din Germania. Flutur a spus că, pe parcursul acestei campanii, PDL va apela şi la experţi ai Uniunii Creştin Democrate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PDL va avea o campanie civilizată, de nivel european.
 Vizualizări articol: 2219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur: PDL va avea o campanie civilizată, de nivel european5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tovarasii trimis de
(26 apr 2014, 13:43:06
PDL a fost un partid priceput la organizarea vizitelor în teritoriu ale liderilor de la Bucureşti. Dar, după ce a atins culmea ridicolului scriind cu oi pe obcine Bucovina, s-a lăsat de meserie.Dar iata ca un alt partid depaseste PDL.este vorba de PSD.Pesediştii au în sânge ştiinţa organizării de „primiri spotane şi călduroase”, exersată absurd şi enorm de înaintaşi lor comunişti.Toate sunt la locul lor: pâinea, sarea, cocardele, ştăbimea, mulţimea, agitatorul, până şi soarele care, pe vremea lui Ion Iliescu, ieşea dintre nori odată cu preşedintele din limuzină, de-i făcea pe simpatizanţi să scandeze „Iliescu apare/ Soarele răsare”.Ponta fost întâmpinat cu flori de primăriţă de la Nucet,Dambovita („Avem şi pentru doamna Daciana!”, căci „tovarăşa” – se ştie de pe timpuri – nu trebuie uitată) şi condus spre lungul şir de notabilităţi puse la patru ace, care-i zâmbeau fericite. Este un aranjament fals de la cap la coadă, în care mai ales şefii pesedişti se complac, nu doar fiindcă alaiurile iubitoare le gâdilă vanitatea, ci fiindcă reprezintă cea mai bună dovadă că, în momentul acela, deţin puterea şi se pot arăta lumii călărind pe cai mari.
1.1  RE: Tovarasii trimis de
(26 apr 2014, 19:30:34
Bey nea batarflai prin 2010 la o sedinta de lucru sugerai ca solutie maxima, streangul ca solutie salvatoare pentru adversarii politici. Atunci am avut revelatia "omului" care zace in tine.
2.   ;) trimis de
(26 apr 2014, 23:32:00
Dar voi stiti ce inseamna campanie civilizata? Voi ati facut vreodata o campanie civilizata? MINCINOSILOR
3.   TAZ norocosul trimis de
(27 apr 2014, 11:44:44
Eclipsa solară de marți va fi una inelară, care apare atunci când Soarele și Luna sunt aliniate exact cu Pământul, și diametrul aparent al Lunii este mai mic decât cel al Soarelui. Astfel, din Soare se mai vede doar corona, în forma unui inel strălucitor ce înconjoară Luna întunecată.
Cea mai bună perspectivă asupra eclipsei o vor avea locuitorii statului insular Tasmania. La Hobart, capitala Tasmaniei, eclipsa va începe prin suprapunerea discului selenar peste cel solar la ora 05:51 GMT. Faza maximă a eclipsei va fi vizibilă la ora 07:00 GMT.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei