Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2014 - Anul XIX, nr. 76 (5585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reutilizare

Trotuarele străzii 22 Decembrie vor fi modernizate cu pavelele scoase de pe bd. George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii îşi doresc mai multe trotuare modernizate. Aceasta este concluzia primarului Sucevei, Ion Lungu, în urma numeroaselor solicitări pe care le-a primit în acest sens în ultima vreme.

„Important şi interesant este faptul că tot mai mulţi cetăţeni vin şi cer trotuare. Dacă acum şapte ani veneau unii să-mi zică să nu mai facem trotuare, ci altceva, acum toată lumea vrea trotuare”, a spus Ion Lungu.

Pentru a veni în întâmpinarea acestor solicitări, anul acesta vrea să refacă trotuarele de pe strada 22 Decembrie, din Burdujeni Sat, de unde a primit foarte multe solicitări în acest sens.

“Pentru că prin proiectul de modernizare a bulevardului George Enescu va fi lărgită strada, pentru a se face benzi de parcare de o parte şi de alta a străzii, vor fi modificate trotuarele, pe care se vor pune pavele noi, tot din fonduri europene. De aceea intenţionăm ca pavelele scoase de acolo să le folosim la refacerea trotuarelor de pe strada 22 Decembrie, din Burdujeni Sat”, a precizat şeful municipalităţii sucevene.

Conform acestuia, trotuarele de pe lateralele principalei artere de circulaţie din Burdujeni Sat vor fi refăcute cu pavele de la sediul de primărie din Burdujeni până la ieşirea spre Adâncata.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trotuarele străzii 22 Decembrie vor fi modernizate cu pavelele scoase de pe bd. George Enescu.
 Vizualizări articol: 2137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Trotuarele străzii 22 Decembrie vor fi modernizate cu pavelele scoase de pe bd. George Enescu1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lungule? trimis de
( 3 apr 2014, 11:09:16
cei de la simetreca au auzit de pavele cu strat de uzura de cauciuc?
2.   Marea rocada trimis de
( 3 apr 2014, 13:57:20
Domnul Lungu se afla pe strada Gheorghe Doja si supravegheaza transferul bordurilor de pe Calea Unirii.Il cheama pe dirigintele de santier.Tinere,astea sunt bordurile?Da sefu.Mai sa fie arata mai bine decat alea noi ce le-am pus pe calea Unirii,s-o fi defectat linia tehnologica de la Symetrica.Nu sefu le-am spalat cu dero,de aia arata ca noi.Bine tinere acuma facem asa.Bordurile de pe Gheorghe Doja le ducem pe Traian Vuia,pavelele de pe George Enescu le ducem pe 22 Decembrie ,dalele de pe str.Mitropoliei le ducem pe Petru Rares si asfaltul decapat de pe Aleea Marasesti il ducem pe str.Tipografiei.ai inteles???

2.1  RE: Marea rocada trimis de
( 3 apr 2014, 16:23:47
Dl primar,

Daca tot modificati trotuarele, amenajati si o pista moderna pentru ciclisti, delimitata de trotuar si de strada, si care sa cuprinda in viitor intreg municipiul si imprejurimile lui. Ce este in prezent este o bataie de joc! Este o improvizatie, care deranjeaza pietonii, are marcaje desuete, empirice, duce la accidente, deci ceva nefunctional.
Faceti cumva ca trotuarele sa fie modernizate si sa fie lasate spatii pentru locuri de verdeata si flori iar cablurile RDS sa fie coborite de pe stilpi, ca arata groaznic....

3.   INCA O CARPEALA trimis de
( 4 apr 2014, 10:27:09
Am mai spus-o si ma repet. Ce vor sa faca este o operatiune de carpeala. Pavelele nu sunt adaptate climei de la noi si se dereriorizeaza repede, au viata scurta. Se vor crapa repede si vom avea gauri peste tot. Cam asa vrea domnul Primar sa arate trotuarele. Vrea sa se justifice imediat c-a facut ceva bun, dar prost.
Ne-am saturat! Sa ia exemplu de la cei din Cernauti care au sosele si trotuare facute de austrieci care tin si acuma.
4.   INCA O CARPEALA trimis de
( 4 apr 2014, 10:27:47
Am mai spus-o si ma repet. Ce vor sa faca este o operatiune de carpeala. Pavelele nu sunt adaptate climei de la noi si se dereriorizeaza repede, au viata scurta. Se vor crapa repede si vom avea gauri peste tot. Cam asa vrea domnul Primar sa arate trotuarele. Vrea sa se justifice imediat c-a facut ceva bun, dar prost.
Ne-am saturat! Sa ia exemplu de la cei din Cernauti care au sosele si trotuare facute de austrieci care tin si acuma.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei