Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2014 - Anul XIX, nr. 76 (5585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Lunga aşteptare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele mai grele zile sunt pentru mine cele în care am de aşteptat până la 21.45 meciul de Champions' League în care joacă Real de Madrid. Aşa s-a întâmplat ieri: orele de la radio îmi păreau interminabile, cele de la liceu la fel. Slavă Domnului că am găsit ce să fac în recreaţii: scriu articolul ăsta. Da, dar după ora 14.00, când termin cu şcoala, mai rămân încă aproape 8 până la începerea meciului. Dacă în Masters-ul de snooker al Chinei ar juca Ronnie, tot ar fi o soluţie. Dar dacă dai peste doi ticăiţi ca Robertson şi Dale ori Ebden şi Hawkins e nasol rău: cele 7 ore şi 45 de minute îşi par o zi întreagă! Sau chiar o eternitate. La Open-ul galez, Ronnie reuşise o durată medie a loviturilor de... 16 secunde! Păi nu de asta i se spune The Rocket? Următorul în acest clasament avea o lovitură la 39 de secunde. E o diferenţă, nu? Hai, dacă am ajuns să vorbim despre snooker şi Ronnie, să trecem peste înfrângerea lui în sferturile de finală de săptămâna trecută în Masters-ul turneului european, şi să vă povestesc ceea ce reuşise cu o săptămână mai înainte, în acel senzaţional Welsh Open, pe care l-a încheiat triumfal, cu un break maxim cu care a închis finala! Pentru cine nu ştie ce-i asta, adică să bagi toate bilele, în ordinea necesară pentru a realiza maximum posibil de puncte, 147, dar să o faci şi în finală, iar ca bonus să fie chiar ăsta jocul cu care câştigi tot meciul (scor 9-5, după regula „primul care ajunge la 9, din 17 posibile total”), în termeni fotbalistici ar fi cam ca a dribla toată echipa adversară, cu portar cu tot, apoi să te întorci spre terenul tău şi, de pe la 30-35 de metri să înscrii, evident cu călcâiul, golul victoriei, când cronometrul arată 89:59. Săptămâna trecută, Eurosport a inaugurat serialul Ronnie O'Sullivan Show. În primul episod, printre altele, Ronnie vorbeşte chiar despre acest break maxim, dar şi despre adversarul lui din finală, despre care spune, generos cum îl ştim, că „este un jucător foarte bun, constant, pe care este foarte greu să-l învingi”. Frumos şi elegant... Staţi niţel, că mai are: „... că aşa sunt jucătorii mai slabi, se agaţă cu disperare de orice punct!”. Aşa, da, parcă sună a Ronnie! Aşa-i şi cu Real de Madrid: se agaţă de jocurile contra ei toţi disperaţii. Sper că aseară i-a dar măcar un 3-0 Borussiei, spre satisfacţia lui Gabi Manţă. A, şi a mea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lunga aşteptare.
 Vizualizări articol: 1620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Lunga aşteptare4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gura aurita... trimis de
( 3 apr 2014, 14:32:24
si chiar asa s-a intamplat...3 la 0 pentru real!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei