Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2014 - Anul XIX, nr. 76 (5585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consultări publice

55 de străzi din Suceava, pe lista priorităților de asfaltare de anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană a făcut o inventariere a străzilor care ar trebui să fie asfaltate anul acesta, în cadrul programului anual de reparaţii stradale, dar lista finală se va decide în urma consultării populaţiei, atât prin discuţii directe cu cetăţenii, prin intermediul asociaţiilor de proprietari, dar şi prin consultarea consilierilor locali.

„Avem deja un inventar, cu vreo 55 de străzi pe care am avea de intervenit, dar, aşa cum am făcut şi anii anteriori, ne vom consulta cu populaţia din cartiere, cu asociaţiile de proprietari şi cu consilierii locali, pentru a definitiva lista de priorităţi”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Lista de priorităţi cuprinde străzi din toate cartierele municipiului: cartierul George Enescu: străzile Lalelelor, Jupiter, Zorilor, Luceafărului, bd. G. Enescu; zona centrală: Mihai Viteazu, Republicii, Curtea Domnească, Mărăşeşti, Zamca, Oituz, Grigore Ureche, Ştefan Tomşa, Ştefan Dracinschi, Ion Creangă; Obcini: Victoriei, Staţiunii, Rulmentului, Calea Obcinilor; Burdujeni: Jean Bart, Gării, Cuza Vodă, Gh. Doja, Baladei, Dobrilă Eugen (Burdujeni Sat); Iţcani: Grigore Al. Ghica, Mitocului, Zefirului şi Sbl. Turturică.

Alte lucrări de modernizare a arterelor de circulaţie ale Sucevei vor fi demarate anul acesta printr-un proiect pe fonduri europene, care trebuie finalizat în vara anului viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 55 de străzi din Suceava, pe lista priorităților de asfaltare de anul acesta.
 Vizualizări articol: 2853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 5 voturi
55 de străzi din Suceava, pe lista priorităților de asfaltare de anul acesta4.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vrajeli de doi lei trimis de
( 3 apr 2014, 14:05:00
Stam si ne intrebam de ce acest oras arata mizerabil.De ce este o mizerie crunta.De ce din 280 de strazi s-au asfaltat doar 36 strazi.De ce In Obcine s-a asfaltat 6% din suprafata strazilor.De ce pasarela din itcani sta sa se prabuseasca.De ce s-au atras fonduri europene de catre Primarie doar 5,6 programe?De ce nu avem teatru,cinematograf,filarmonica?De ce parcul Sipote a ajuns o groapa de gunoi?Toate strazile sunt peticite si arata ca dupa bombardament.Noroiul,balastul si praful troneaza peste oras si ii da o tenta cenusie.Banii de la buget sunt dati la biserici,sunt dati ca subventie pentru incalzire,sunt dati in toate locurile numai pentru asfaltare si curatenie nu.

2.   Vrajeli de doi lei trimis de
( 3 apr 2014, 14:06:24
*2012 Locuitorii cartierului Zamca vor putea ajunge în Centru, sau chiar la Cetatea de Scaun a Sucevei, în doar câteva minute şi fără pic de efort, folosind telegondola care va pune în valoare cele două monumente istorice definitorii pentru oraş – Cetatea Suceava şi Mănăstirea Zamca.Primarul Sucevei, Ion Lungu i-a asigurat pe locuitorii cartierului că proiectul de telegondolă nu este deloc o poveste, ci va fi realizat şi va avea ca punct de pornire chiar Mănăstirea Zamca.
*2012 "Un proiect în valoare de zeci de milioane de euro, care îşi propune îndiguirea malurilor râului Suceava pe o distanţă de zece kilometri, stabilizarea celor două poduri, de la Iţcani şi de la Burdujeni, dar şi amenajarea unor zone de agrement pe marginea apei a fost prezentat de primarul Sucevei, Ion Lungu."

3.   Vrajeli de doi lei trimis de
( 3 apr 2014, 14:08:17
*2011 Primăria municipiului Suceava face primul pas pentru realizarea unei zone de agrement situată în spatele Uzinei Electrice .Zona de agrement va cuprinde mai multe obiective printre care un teren de minigolf, trei de tenis şi locuri de joacă pentru copii. „Acolo vor fi mai multe obiective, în număr de opt. În primul rând reabilitarea lacului, crearea unui ponton, pavilion de muzică, poduri, podeţe, dotări cu bărci şi hidrobiciclete, de asemenea un spaţiu administrativ cu închiriere de material sportiv, cabinet medical, grupuri sanitare, o cafenea, amenajare de alei, bănci, fântâni arteziene, spaţii verzi, drumuri noi şi trotuare, patru terenuri de sport din care un teren de minigolf şi trei terenuri de tenis, iluminat stradal şi decorativ şi nu în ultimul rând locuri de joacă pe 1000 de metri pătraţi”, a explicat primarul Ion Lungu.

3.1  RE: Vrajeli de doi lei trimis de
( 3 apr 2014, 16:21:43

Dl primar,

Daca tot modificati trotuarele, amenajati si o pista moderna pentru ciclisti, delimitata de trotuar si de strada, si care sa cuprinda in viitor intreg municipiul si imprejurimile lui. Ce este in prezent este o bataie de joc! Este o improvizatie, care deranjeaza pietonii, are marcaje desuete, empirice, duce la accidente, deci ceva nefunctional.
Faceti cumva ca trotuarele sa fie modernizate si sa fie lasate spatii pentru locuri de verdeata si flori iar cablurile RDS sa fie coborite de pe stilpi, ca arata groaznic....

3.2  RE: Vrajeli de doi lei trimis de
( 3 apr 2014, 20:01:29
LAATULE,iar te-ai uitat la desene animate?
3.3  RE: Vrajeli de doi lei trimis de
( 3 apr 2014, 20:57:13
...comentariu artagos, mirlanesc
4.   Oribil trimis de
( 3 apr 2014, 22:20:12
De cate ori vin in orasul natal gasesc o mizerie crunta.Praful si mizeria sunt la rang de lege.Important e ca clanul Lungu i-mi impune sa platesc taxa ecologica. Nu ca ar fi mult, dar pentru ce?
5.   Mdaaa.... trimis de
( 4 apr 2014, 09:38:00
D-le primar dar strada Traian Taranu cand se v-a asfalta vreodata. E bine ca ati obligat oamenii ca sa se mute cu impozitul la Primaria Suceava de la Primaria Scheia, dar ceva pentru acest cartier rezidential nu ati facut. Macar strada daca binevoiti a asfalta pentru ca e teroare cu gropile din acest cartier, mai ales cand e vremea urata. Va multumesc! Sa traiti bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei