Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 feb 2014 - Anul XIX, nr. 40 (5549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 20 – 26 februarie

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 22 februarie, şi duminică, 23 februarie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Megamind”.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Zilele Cercetăşiei, la Biblioteca Bucovinei

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Organizaţia Naţională Cercetaşii României organizează, pentru a marca Zilele Cercetăşiei, în intervalul 20-22 februarie, la biblioteca publică judeţeană, o expoziţie tematică documentară cu deviza „Educaţie pentru viaţă”. Expoziţia, etalată la Galeria de artă din corpul A al instituţiei sucevene, va putea fi vizitată joi şi vineri, între orele 9.00-17.00, iar sâmbătă, între orele 9.00-13.00.

 

Joi, 20 februarie

Recital de pian, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”

În Sala Auditorium a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din municipiul Suceava va avea loc, la ora 18.30, un recital de pian susţinut de Alexandru Negriuc.

În program, lucrări de J.S. Bach, F. Chopin, C. Filtsch, S. Rahmaninov, F. Gulda.

Intrarea este liberă. Născut la Suceava, în anul 1988, Alexandru Negriuc a început studiul pianului la vârsta de 7 ani, sub îndrumarea prof. Petru Valan. În anul 2007 a absolvit Colegiul de Artă  „Ciprian Porumbescu” Suceava, apoi a studiat pianul la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, la clasa prof. Csiky Boldiszar, cu masteratul la clasa prof. Daniel Goiti. Alexandru Negriuc a susţinut numeroase concerte în țară (Târgu Mureş, Cluj, Sibiu, Sebeş, Suceava), dar și în străinătate (Londra, München, Sydney), încă de la vârsta de 14 ani, fiind acompaniat de orchestre de prestigiu şi având o colaborare cu Munchener Muzikseminar, (Germania).

 

Concert cu trupa Feelings, la Padrino

Începând cu ora 22:30, Padrino te invită la un superconcert live cu trupa Feelings. Intrarea este liberă. „Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15%, după ora 24:00. Intrarea este liberă”, anunţă organizatorii . Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 21 februarie

Acoustic Show, la Talcioc Cultural

De la ora 21:00, la Talcioc Cultural, Acoustic Show cu Ciprian Cotruță și Leo Luția. Fiecare îşi va arăta măiestria în a mânui chitara şi în a cânta cele mai frumoase melodii folk. Este un mod plăcut de a petrece vineri seara cu companie bună şi muzică bună. Intrarea este liberă.

 

Magicianul Vlad Grigorescu, invitat la Padrino

„Începând cu ora 22:30, te invităm la Padrino, la spectacolul intitulat <Par anormal>, susținut de magicianul Vlad Grigorescu, finalistul care a impresionat juriul la ultima ediţie <Românii au Talent>”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859.www.RestaurantPadrino.ro

 

La Padrino Lounge - "Friday We Are Different"

„La Padrino Lounge - <Friday We Are Different> - music performed by DJ XS. Tell Only Your Best Friends”, anunţă organizatorii. www.facebook.com/padrinoloungesuceava

Accesul se face pe bază de invitație nominală pentru băieţi, care se poate procura în timpul săptămânii de la Pub Padrino şi de la Padrino Lounge. Fetele au acces gratuit.

 

Sâmbătă, 22 februarie

Sport

Volei, Divizia A2, sala Unirea Suceava, ora 11.00

CSM Suceava – CS Rapid București

 

Alternosfera, la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, Alternosfera din Republica Moldova va susține un concert. Recent, formaţia a câştigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de metalhead.ro, site-ul de rock nr. 1 din România, şi s-a bazat pe votul publicului, motiv pentru care moldovenii de la Alternosfera au decis să realizeze o serie de concerte pentru fanii din România. Biletul costă 25 de lei.

 

În Padrino - "Ladies Night" cu DJ XS şi DJ Eduard B

„Începând cu ora 22.30, în Padrino - <Ladies Night> cu DJ XS şi DJ Eduard B. Noi facem cele mai bune petreceri pentru tine”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Concert Trooper în 31 Motors Pub

Concert Trooper în 31 Motors Pub, la ora 20:30. Intrarea - 10 lei.

 

Duminică, 23 februarie

Sport

Handbal, Liga Națională, sala LPS Suceava, ora 17.00

CS Universitar din Suceava – Steaua București

 

Happy Beer Day, la Talcioc Cultural

De la ora 18:00, Happy Beer Day, la Talcioc Cultural. Premii, concursuri, muzică, bere... Pentru prima dată în Suceava „Câștigă în 60 de secunde”. „Lăsați plictiseala acasă, luați-vă prietenii: distracție, jocuri și... multă bere vă așteaptă. Responsabil pentru muzică și voie bună este Bobby Stroe. Intrarea este liberă”, anunţă organizatorii.

 

Culturi din mai multe ţări, prezentate la Suceava

Sucevenii sunt aşteptaţi să descopere culturi din ţări precum Italia, China, Spania, Taiwan, Ucraina, Malaysia, Anglia, Franţa sau Noua Zeelandă, începând cu ora 13:00, la Iulius Mall Suceava. Diversitatea va fi reprezentată de gastronomie, vestimentaţie, dansuri și pusă în scenă de studenţi veniţi din alte ţări, prin programele de voluntariat. Aceştia vor realiza prezentările, împreună cu elevii din cadrul proiectului Grow, organizat tot de AIESEC Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei