Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 feb 2014 - Anul XIX, nr. 40 (5549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reorganizare ratată

Angajaţii Finanţelor sucevene concediaţi de şefii regionalei de la Iaşi trebuie să fie repuşi în funcţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte dintre angajaţii Finanţelor sucevene care au fost concediaţi în cursul anului trecut ca urmare a reorganizării Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală vor trebui reangajaţi în funcţiile şi cu salariile pe care le aveau în momentul disponibilizării. În urma reorganizării din vara anului trecut a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava, 23 de angajaţi ai acestei instituţii au rămas fără locuri de muncă în urma unor decizii semnate de conducerea Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi. După disponibilizare, o parte dintre cei concediaţi au atacat în instanţă deciziile primite de la DGRFP Iaşi şi au reuşit să aibă câştig de cauză. Astfel, deciziile semnate de conducerea Direcţiei Regionale a Finanţelor de la Iaşi au fost anulate în instanţă, până în momentul de faţă opt foşti angajaţi ai Finanţelor sucevene reuşind să-şi recâştige locurile de muncă. În hotărârea luată de instanţă se precizează că în cazul celor opt foşti angajaţi ai DGFP Suceava se suspendă decizia Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi prin care s-a dispus încetarea raportului de serviciu prin eliberarea din funcţia publică deţinută la Finanţele sucevene, până la pronunţarea instanţei de fond.

De precizat faptul că în aceste condiţii conducerea regionalei de la Iaşi este obligată în momentul de faţă să-i repună pe aceştia în fostele funcţii pe care le deţineau, însă rămâne de văzut dacă acest lucru va fi posibil, în condiţiile în care posturile lor au fost desfiinţate în urma reorganizării. Acest lucru ar însemna practic că la actuala Administraţie Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava ar trebui să fie reînfiinţate funcţiile pe care le-au avut cei opt foşti angajaţi, cu atât mai mult cu cât aceştia trebuie să se reîntoarcă la muncă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajaţii Finanţelor sucevene concediaţi de şefii regionalei de la Iaşi trebuie să fie repuşi în funcţii.
 Vizualizări articol: 2438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Angajaţii Finanţelor sucevene concediaţi de şefii regionalei de la Iaşi trebuie să fie repuşi în funcţii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei