Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 feb 2014 - Anul XIX, nr. 40 (5549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ibra sau Rolling Stones?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
N-am pierdut nici măcar un singur meci de-al lui Paris Saint Germain din actualul campionat. Cu siguranţă că ştiţi şi de ce: pentru a vedea live eventualele reuşite ale lui Ibrahimovici, de care de câte ori îmi aduc aminte că e suedez, mă umflă râsul. Nici ca poreclă nu i se potriveşte să-i zici „suedez” sârbălăului! Cât priveşte temperamentul, mai exact ţâfna asta permanentă a lui pe teren, evident că nu se potriveşte nicidecum cu imaginea suedezului standard. Ei bine, din cele, cred, în jur de 30 de meciuri ale lui PSG din campionat, cupă şi Champions' League pe care le-am văzut de prin septembrie încoace, nu-mi amintesc de vreunul în care Ibra să nu fi făcut măcar o chestie deosebită, un şut cum numai el ştie şi poate, o pasă de senzaţie, o nefăcută. Atunci când el zice despre el că e cel mai bun din lume, are tot atâta dreptate cât au şi Ronaldo, Messi, Neymar sau Lewandovski să susţină acelaşi lucru. Nu a obţinut niciodată Balonul de Aur, nici nu îl va obţine, fiindcă a trecut deja binişor peste 30 de ani, iar cu cât înaintează, cu atât i se diminuează şansele. Este realmente ghinionist că e contemporan cu Piticu' şi cu CR7, dar şi că e suedez (totuşi!), neavând şansa ca măcar cu naţionala să dea vreo mare lovitură, cum tot neşansa l-a purtat pe la fel de fel de echipe (toate de Top 10 mondial), dar niciodată la echipa pentru care s-a născut: Real de Madrid. Poate că nici dacă ajungea acolo n-ar fi obţinut Balonul de Aur, precedentul numindu-se Roberto Carlos, care degeaba a fost cel mai spectaculos (ca Ibra, nu?) jucător din lume multă vreme, cât timp jucau (chiar în echipă cu el!) Zidane, Figo, Raul ori Ronaldo – celălalt, nu CR 7. Iar când zic „cel mai bun din lume”, exact ca în muzică: cel mai bun grup din lume este şi Rolling Stones, şi Beatles, şi Led Zeppelin, şi Queen, şi... .
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ibra sau Rolling Stones?.
 Vizualizări articol: 1432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Ibra sau Rolling Stones?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei