Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 feb 2014 - Anul XIX, nr. 31 (5540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale în trafic

40 de călători, într-un microbuz de 19 locuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un microbuz de transport persoane al unei firme din municipiul Suceava a fost tras pe dreapta în urma unei acţiuni a poliţiei rutiere, agenţii de circulaţie numărând nu mai puţin de 40 de călători în autovehicul prevăzut cu 19 locuri pentru pasageri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, microbuzul respectiv a fost oprit în trafic în urma unei acţiuni a Serviciului Poliţiei Rutiere de verificare a legalităţii în domeniul transporturilor rutiere, acţiune care s-a concretizat în aplicarea a aproximativ 150 de sancţiuni contravanţionale, în valoare de aproape 100.000 de lei.

Acţiunea s-a desfăşurat în zilele de joi şi vineri, săptămâna trecută, fiind reţinute şapte permise de conducere, din care patru pentru depăşiri neregulamentare.

Bilanţul acţiunii s-a concretizat şi în retragerea a şase certificate de înmatriculare (pentru defecţiuni tehnice, lipsă RCA, lipsă ITP).

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu, a declarat că în cele două zile ale acţiunii au fost verificate 127 de autovehicule de transport, dintre care 42 de transport persoane şi 85 de transport marfă.

 

Şoferul de pe microbuz, amendat cu 8.000 de lei

Microbuzul în care se aflau 21 de călători în plus faţă de limita maximă de locuri prevăzute în certificatul de înmatriculare făcea curse regulate pe ruta Zahareşti-Suceava.

Autovehiculul aparţine unei firme de transport din municipiul Suceava, SC Family, iar la volan se afla un tânăr din aceeaşi localitate, Adrian Miron, în vârstă de 30 de ani, care a fost amendat de poliţişti cu 8.000 de lei.

Sancţionat contravenţional şi lăsat fără permis de conducere - se arată în comunicatul poliţiei - a fost şi şoferul unui autocar oprit în trafic pe DN 2, la Cumpărătura, după ce a depăşit neregulamentar un tir, în intersecţia cu DC 70.

De asemenea, poliţiştii au depistat şi o autoutilitară cu semiremorcă, condusă de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din oraşul Târgu Neamţ, la verificarea documentelor constatându-se numeroase nereguli: verificarea tahograf şi ITP-ul erau cu termenul de valabilitate expirat, poliţele RCA cu termenul de valabilitate expirat, iar conducătorul auto nu avea asupra sa legitimaţia de serviciu. „În acest caz, atât firma cât şi conducătorul auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amenda în valoare de 14.000 de lei, fiind suspendat dreptul de a utiliza vehiculul pe o perioadă de şase luni”, a precizat subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 40 de călători, într-un microbuz de 19 locuri.
 Vizualizări articol: 1084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
40 de călători, într-un microbuz de 19 locuri5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ??? trimis de
(10 feb 2014, 12:20:28
aceste lucruri se stiu dar nu verifica nimeni ! de ce sunt opriti acesti transportatori doar in cadrul actiunilor si nu sunt verificati zilnic in jurul amiezii si seara cand fluxul de elevi este mare sa vedeti atunci ca abia se mai inchid usile la acele microbuze??
2.   Foame trimis de
(10 feb 2014, 21:27:55
foame mare...
3.   Comentariu trimis de
(10 feb 2014, 23:21:02
Daca s-ar face controale mai dese la aceste microbuze, surprizele ar fi extraordinare; pont ptr. d-nii de la circulatie :incercati dimineata la microbuzele INTERTRANS , care vin din Falticeni catre Suceava ...........):

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei