Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 feb 2014 - Anul XIX, nr. 31 (5540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Începem cu Steaua

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mult a fost, puţin a rămas. Săptămâna aceasta se va juca fotbal oficial şi pe meleagurile noastre, pentru început restanţa Stelei cu Chiajna. În perioada de pregătire, Steaua a fost tocată prin ziare şi emisiuni, motivul fiind prestaţiile sale „dezamăgitoare” din amicale. Am pus cuvântul între ghilimele pentru că ele pot fi dezamăgitoare doar pentru cine urmăreşte rezultatul în aceste partide. S-a spus chiar şi că Steaua a uitat să câştige, dar sunt convins că îşi va reaminti brusc la restanţele cu Chiajna şi cu U Cluj, aceasta din urmă programată la câteva zile după prima. În ce mă priveşte, abia aştept să pot privi din nou clasamentul la zi, fără să mai fie nevoie de calcule cu parametri. Următorul subiect întors pe toate feţele a fost cel legat de transferuri. Multe dintre discuţii au bătut apa în piuă, pentru că mutările respective s-au dovedit a fi precum pietrele aruncate în lac de un nebun, pe care deştepţii nu vor putea să le scoată. Între timp, putem vorbi despre certitudini. A fost adus Keşeru, iar momentan lumea strâmbă din nas. La fel a fost şi cu Piovaccari, până când acesta s-a integrat şi a început să marcheze. Problema este că profilul celor doi este asemănător, tot pe acolo este şi Kapetanos, dar grecul pare deja sărit din schemă, după părerea mea este ultimul său sezon în România. Deci, când nu va merge jocul de atac, Steaua va trebui să schimbe la nivelul mijlocaşilor, căci a-i schimba între ei pe Piovaccari şi Keşeru nu înseamnă modificarea tacticii. Marea provocare este sosirea lui Sânmărtean, care poate fi jucat ca al doilea atacant, pentru a nu se irosi pe fază defensivă. Pe celălalt taler este plecarea lui Bourceanu. Se tot vorbeşte despre cine va prelua sarcinile sale de la mijlocul terenului şi cât de bine va putea fi suplinit. Nu asta mi se pare principala problemă, oameni de travaliu se mai găsesc, ci care va fi acela care-l va înlocui în schema cu mare succes de două sezoane încoace: corner (sau lovitură liberă laterală) – centrare Bourceanu – gol cu capul... Până de curând nu vedeam alternativă, dar iată că a fost adus Sânmărtean, îndelung traficat în fiecare intersezon. În mod normal, aceasta ar fi fost marea lovitură de mercato în fotbalul românesc, dacă n-ar fi fost Mutu. Despre cel supranumit cândva „Briliantul” va fi timp să vorbim, deocamdată Steaua este cea care, cronologic, deschide balul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Începem cu Steaua.
 Vizualizări articol: 994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Începem cu Steaua5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei