Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 ian 2014 - Anul XIX, nr. 12 (5521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Marfă la negru

Ţigări de contrabandă în valoare de peste 25.000 de euro, dosite într-o şură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 59 de ani, din comuna Strja, s-a ales cu dosar penal după ce în şura gospodăriei sale au fost găsite nu mai puţin de 14.072 de pachete de ţigări de contrabandă. Ioan Bodnari a fost monitorizat mai multă vreme, iar joi, 16 ianuarie, poliţişti de frontieră din Brodina, dar şi de la postul din localitatea Straja au descins la locuinţa bărbatului.

Aici au fost descoperite mai multe colete de culoare neagră, iar după inventariere s-a constatat că este vorba de mii de pachete de ţigări aduse ilegal din Ucraina. Marfa, în valoare totală de 140.720 de lei, a fost confiscată. Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul unui autoturism marca Mitsubishi Shogun, despre care există date că a fost folosit la transportul ţigărilor de contrabandă.

Ioan Bodnari este cercetat acum pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava a avertizat că acţiuni de acest gen vor continua. „Poliţiştii vor acţiona atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă, cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

 

Alte 15.000 de pachete de ţigări contrabandă, reţinute joi de Poliţia de Frontieră

Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, un echipaj a observat joi, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Straja, un microbuz marca Renault care nu-şi justifica prezenţa în zonă. În momentul în care poliţiştii de frontieră s-au îndreptat spre microbuzul în cauză, cu intenţia de a-l intercepta, şoferul s-a dat jos de la volan şi a fugit de la faţa locului, însă ulterior a fost identificat în persoana localnicului Sorin Coca, de 33 de ani.

În maşină au fost descoperite 12.280 de pachete de ţigări ucrainene de diferite mărci, în valoare de aproximativ 123.000 de lei, ţigări care au fost ridicate în vederea confiscării. Autoturismul, în valoare de 16.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, iar Coca este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă.

Tot joi, lucrătorii de laBrodina, împreună cu cei de la SPF Izvoarele Sucevei, au descoperit în apropierea frontierei de stat şase baxuri care conţineau 3.000 de pachete cu ţigări de provenienţă Federaţia Rusă, în valoare de 30.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă în valoare de peste 25.000 de euro, dosite într-o şură.
 Vizualizări articol: 3666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ţigări de contrabandă în valoare de peste 25.000 de euro, dosite într-o şură5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei