Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 ian 2014 - Anul XIX, nr. 12 (5521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Noua amenajare rutieră de la “Zidul Morţii”, deschisă de sâmbătă după-amiază

Duminică, 19 Ianuarie 2014 (11:30:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier de la intersecţia DN 17 cu mult controversatul pilon de la viitoarea şosea de centură, „Zidul Morţii”, locul în care au murit în accidente rutiere patru oameni, a fost modificat începând de sâmbătă după-amiază. La câteva zile după ce autorităţile au anunţat că vor da drumul sensului giratoriu prevăzut în proiect a fost deschisă ocolirea prin dreapta, pentru şoferii care vin dinspre Gura Humorului, practic zona critică unde au avut loc tragediile.

Noua amenajare rutieră are marcaje rutiere noi, indicatoare suplimentare, benzi rezonatoare şi separarea sensurilor de mers, prin panouri tip New Jersey din material plastic.

În momentul de faţă nu se poate vorbi însă de un sens giratoriu propriu-zis, asta pentru că în amenajarea rutieră nu se poate întoarce. Sensul giratoriu va fi terminat, au anunţat oficialii de la Drumuri Naţionale, în primăvară, când se vor putea relua o serie de lucrări nefinalizate.

Iniţial, sensul giratoriu trebuia finalizat la sfârşitul lui 2013, însă brusc, din raţiuni financiare, constructorul a abandonat lucrarea la jumătate.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua amenajare rutieră de la “Zidul Morţii”, deschisă de sâmbătă după-amiază.
 Vizualizări articol: 5745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Noua amenajare rutieră de la “Zidul Morţii”, deschisă de sâmbătă după-amiază3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(19 ian 2014, 12:31:44
Nu vad unde este sensul giratoriu - daca vrei sa intorci... nu prea ai cum.
Pur si simplu o treaba romaneasca, care ne demonstreaza inca odata ca suntem condamnati la incompetenta.
2.   Cum sa apara in sensul de mers un zid!? trimis de
(19 ian 2014, 12:52:42
Nici un efort banesc nu va fi prea mare pentru a se intra in normalitate.

Nu-i corect ce s-a facut acolo, sfideaza firescul si bunul simt. Nu se poate ca in sensul de mers sa apara brusc un asemenea obstacol!
Bani n-au sa se dea pentru terminarea soselei de centura: ,,pentru ca nu sunt”!

Pentru Moldova nu se gasesc niciodata fonduri ca deh, nu-s bani! Moldova este lasata mereu in saracie pentru ca moldovenii sunt blegi si tac!

Sud-istii n-au vrut si nu vor sa avem autostrazi prin Bucovina, au grija lor, sa fie numai la ei.

Doar ei sa aiba peste tot autostrazi, cu deschidere spre litoral, spre Valea Prahovei, spre Vest, trenuri de mare viteza, etc., etc.!

2.1  RE: Cum sa apara in sensul de mers un zid!? trimis de
(19 ian 2014, 14:12:21
Te oftici???
2.2  RE: Cum sa apara in sensul de mers un zid!? trimis de
(19 ian 2014, 16:24:40
Ar trebui să te oftici şi tu.. Are de ce.. Dacă s-ar face o autostradă ce lega Suceava de Satu Mare de exemplu.. TOATE INVESTIŢIILE AR VENI LA NOI.. Vestul se va muta în Moldova gândeşte la câţi Suceveni suntem plecaţi fii sigur că ar participa la modernizarea Bucovinei... de 18 Ani aştept o schimbare dar nimic.. ACEIAŞI MĂMĂLIGĂ ROMÂNEASCĂ..
2.3  RE: Cum sa apara in sensul de mers un zid!? trimis de
(19 ian 2014, 19:03:08
LAATU se oftica si tot ii trage cu sudistii de parca cei din sud ar veni si ne-ar fura banii. Vezi mai bine ce PIB aduce un bucurestean si vezi ce PIB aduce un sucevean, asa ca idee! Normal ca acolo unde sunt bani se fac si mai multe. Normal ca bucuresteanul a facut combinatii, a adus firme, multinationale, iar acum are banul si pretentii la autostrada si tren de viteza. Asa e peste tot, vezi cum e in Nordul Italiei si vezi sudul, vezi cum e in nordul Spaniei si vezi cum e mai la sud. Si de ce oare Liga Nordului, Catalunya sau alte regiuni vor separare ?? E vorba si de bani la mijloc!
Vrem regiunea Bucovina, foarte bine, dar ne putem autosustine din banii proprii?? Si sa nu-mi spuneti "facem turism", pentru ca avem vreo 2000 de pensiuni si toate fac evaziune, cate platesc impozite cu adevarat ??
3.   Despre zidul trimis de
(19 ian 2014, 16:16:08
sustin la fel ca si multi altii ca e absurda constructia unui astfel de zid .. dar cred de altfel ca inginerii respectivi au luat in calcul mai multe variante ajungandu-se la cea din urma.
acea zona este predispusa vantului foarte puternic in anumite perioade (o posibilitate).
cu toate astea publicul merita un comunicat de presa prin care sa i se aduca la cunostiinta motivul pentru care un asemenea pericol s-a contruit inmijlocul unui drum atat de circulat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei