Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 ian 2014 - Anul XIX, nr. 12 (5521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preocupări

Prefectul vrea strategii pentru a ţine sub control cerşetoria şi comerţul cu fier vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cerşetoria şi comerţul cu fier vechi reprezintă două dintre fenomenele pe care autorităţile sucevene încearcă să le ţină sub control. Aceste două teme au fost luate în discuţie de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, ai Jandarmeriei şi ai Autorităţii Teritoriale de Ordine Publice în cadrul unei întâlniri organizate de prefectul Florin Sinescu la sediul instituţiei pe care o conduce. Sinescu a declarat că intenţia autorităţilor este aceea de elabora strategii concrete la nivel de judeţ pentru ca cele două fenomene să fie mai bine gestionate. „Urmează să avem o întâlnire în primă instanţă cu societăţile care sunt abilitate de lege să achiziţioneze fier vechi. Funcţie de propunerile lor poate se impune o modificare legislativă în sensul în care această activitate să fie mult mai bine controlată, pentru că în ultima perioadă există probleme legate de furtul de elemente feroase care pun în pericol elemente de infrastructură din anumite zone ale judeţului”, a declarat prefectul.

Legat de cerşetorie, Sinescu a afirmat că există un cadru legal care trebuie respectat. „În ultima perioadă, în municipiul Suceava, dar şi în alte localităţi, în special cele urbane, în zona supermarketurilor, a bisericilor, a intersecţiilor apar persoane care cerşesc, ceea ce nu este normal, şi de aceea vom avea o întâlnire împreună cu primarii şi poliţiile locale acolo unde sunt organizate asemenea structuri, cu cei de la Poliţie şi Jandarmerie pentru a face o strategie comună să putem interveni pe această zonă. Avem un cadru legislativ în privinţa cerşetoriei şi dorim să-l aplicăm”, a spus Sinescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul vrea strategii pentru a ţine sub control cerşetoria şi comerţul cu fier vechi.
 Vizualizări articol: 2878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Prefectul vrea strategii pentru a ţine sub control cerşetoria şi comerţul cu fier vechi3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Izmanianu desdemon e neo utecist trimis de
(18 ian 2014, 17:47:34
Ce vocabular de clantau gaunos si fara miez ai mai activistule. Esti tare de cap se vede dupa cum scrii. Azi am incercat asa de curiozitate sa-ti urmaresc poliloghia dar am abandonat repede pt ca m-a pufnit rasu. Ejti bucatica rupta din liderul sindical Hosuu, grasanu ala putin retard care are niste costructii verbale la fel de intortocheate dar lipsite de miez. Esti un spalator de izmene basite maro.
1.1  RE: Izmanianu desdemon e neo utecist trimis de
(18 ian 2014, 18:14:09
„Așa e soarta Boului,
Vițel adult,
Să stea la poarta noului,
Nițel mai mult.”
1.2  RE: Izmanianu desdemon e neo utecist trimis de
(18 ian 2014, 18:16:58
P.S. Jijel, câine pesedist turbat, SPÎNZURĂ-TE!
Patria îți va fi recunoscătoare.
2.   Hmmm... trimis de
(18 ian 2014, 18:29:07
Iar a făcut pișucu' aici pe forum, cu puțulica lui atrofiată, absolventul universității
Socola. Ce să-i faci...după ani lungi de antrenament intensiv prin saloanele ospiciului, a debitat și el ce a putut. Iar fixul cu izmenele cred că i se trage de la faptul că le folosește pe post de bavețică atunci când îi curge din gură, adică permanent, și cu partea maro sub nas.
2.1  RE: Hmmm... trimis de
(18 ian 2014, 18:45:50
Guten tag Stap ! Deutsche?Deutsche?
Am postat așa doar ca să completez tagma securiștilor și să-l fac pe tipul de la 3 să-și bage unghia în gât sau de ce nu, deștu' cel mare în fund ca să se asfixieze;din moment ce pe acolo respiră.
3.   Bei megic coarda asa zicea si "batarflai" trimis de
(18 ian 2014, 18:36:50
"batarflai" alias nea Gigi Flutur (asta e neamu meu prost) prin 2010 la sv intr-o reuniune a securistilor instiga la spanzuratoare pe adversari. Bai pacalicilor ma doare la basca de politica din romenia. Nu voi mai vota in viatza mea. Populatia o stapaniti voi securistii. Poporul santem noi cei care gandim.
3.1  RE: Bei megic coarda asa zicea si "batarflai" trimis de
(18 ian 2014, 18:54:24
Ăsta zice că el e poporul .Mai există un sonat care zice ca el este socitatea civilă.
3.2  RE: Bei megic coarda asa zicea si "batarflai" trimis de
(18 ian 2014, 19:49:47
UAU!
Dar tu, băi scelerat moscovit, oricum NU VOTEZI!
Debilii și alienații mintal au restricționat, prin lege, exercitarea dreptului constituțional de a alege și de a fi ales.
Tu, nătărăule paranoic, ai libertatea de a alege între Rudotel, Xanax și Valium.
3.3  RE: Bei megic coarda asa zicea si "batarflai" trimis de
(18 ian 2014, 19:56:22
Lucrurile nu sunt atât de disperate pe cât par, atâta timp cât individul se crede că-i „el popolo grosso”. Mai nasol o să fie când dezaxatul o să-nceapă să afirme un mix identitar alcătuit din Napoleon, Stalin și Idi Amin, în ponderi perfect egale.
3.4  RE: Bei megic coarda asa zicea si "batarflai" trimis de
(19 ian 2014, 08:25:11
Bei mejic coarda da bine mai stii matali medicatia. Deci ai avut libertatea sa alegi intre rudotel, xanax si valium. De curiozitate ti-ai tras si ceferticat de neputincios care ti-l tot prelungesti anual prin vizite periodice de o luna la cuibusorul de cuci ?
4.   Stapler te-as da in judecata ca ma faci nebun trimis de
(18 ian 2014, 18:43:37
Bai debilienilor. Sa va zic un secret. Nebunu nu merge la bulau. Peste vreo 2-3 ani parca vad ca seful vostru suprem o sa vrea sa " fie ca mine". Sic bai sicofantilor.
4.1  RE: Stapler te-as da in judecata ca ma faci nebun trimis de
(18 ian 2014, 20:19:44
Păstrează-ți „secretele” pentru vizita medicală de seară.
Noi - „securiștii” oricum ȘTIM TOT, astfel încât „secretele” lui Polichinelle, împărtășite de oaspeții ospiciilor, le tratăm într-o singură manieră: cu electroșocuri.
La câteva mii de volți, ca să li se sedimenteze acătării subiecților, acea materie flască și degenerată, ce cândva a fost materie cerebrală.
5.   Kăpălăule trimis de
(18 ian 2014, 18:44:36
Tu ai gândit vreodată? Cu CE? Cu bostanul ăla putred pe care au scrijelit alții PCR?
Poporul e ceva de care tu ești izolat. Proștii au fost mereu marginalizați, iar norocoșii ca tine se lăfăie în saloane clasa întâi la Socola. Aia e patria ta mă bouleanule.
5.1  RE: Kăpălăule trimis de
(18 ian 2014, 18:46:31
Și da, nebunu nu merge la bulău, el merge la nebuni, nu-i așa? Marș la controlul periodic...
5.2  RE: Kăpălăule trimis de
(18 ian 2014, 18:49:48
Dacă îi spui kăpălău îl onorezi. Mai bine spune-i testa di cazzo .
5.3  RE: Kăpălăule trimis de
(18 ian 2014, 19:52:00
Sau Fickakopf.
6.   Marș la controlul periodic trimis de
(18 ian 2014, 19:03:02
Dap lingaule stapler. Numa ca o sa ii zica astia cam asa: mars javra ordinara la controlul periodic. Dar vai ...asta e scenariul cel mai frumos in cazul sefului vostru suprem.
6.1  RE: Marș la controlul periodic trimis de
(18 ian 2014, 19:23:33
Ce-ai prostea, te-i 'nervat? Te strânge cămeșoiul cu catarame? laughing
6.2  RE: Marș la controlul periodic trimis de
(18 ian 2014, 19:31:15
De regulă, nu prea te mai bag în seamă, dar azi am pățit ca câinele, voiam să mă pish, și n-aveam pe ce, ai picat la țanc! Hai pa fericitule!
6.3  RE: Marș la controlul periodic trimis de
(18 ian 2014, 19:45:31
Iote-te a naibii cum am pierdut „mezul”!
Numa ce m-am sucit o țâră cu spatele, ca să merg să profesez o micuță ocupațiune lucrativă, generatoare de-un pet de berică neimpozabilă, cu gust puternic și amărui, și se apucară băjeții de băjeți să-l învețe, pe oligofrenul sovhoznic, metodologia practică de efectuare a actului micțiunii, cu putza, din picioare.
Lăsați-mi și mie o frântură din gurița lui celenterată de boulean komsomolist.
Am un prea-plin seminal și voiesc să-i utilizez sfincterul bucal cel neobrăzat întru realizarea practică a unui act pervers.
6.4  RE: Marș la controlul periodic trimis de
(18 ian 2014, 21:11:13
Văd că nu mai e rostul de miuță. Acuma trece domnul doftor prin saloane, la vizita de seară, iar pacienții trebuie să fie găsiți cuminciori în pat, zâmbind frumos.În seara asta Jijel spumegă,clocește trei vorbe și mâine iese la atac cu elan stahanovist.
6.5  RE: Marș la controlul periodic trimis de
(19 ian 2014, 08:19:04
Dap bei papusarule mejic desdemona cordita iar am mictionat pe tine cu bolta dar te-ai grabit tu sa o zici primul in sens invers.
7.   Mai avem Stat? Se fura tot! Nu se vrea ordine! trimis de
(18 ian 2014, 23:41:22

Furturile, agresiunile fizice, dezordinea organizata este tolerata si acceptata peste tot...
Cum este posibil sa se fure padurile. capacele de canalizare, materiale de la electrica de o importanta vitala, etc?

De multe ori, hotii de fier ajung sa paralizeze cartiere sau localitati intregi, lasandu-le fara curent electric, provoaca intarzieri trenurilor pentru ca fura elemente de cale ferata sau pun soferii in pericol, luand pe sus semne de circulatie, parapeti sau parazapezi.....
Se fura de sus, de la virful statului, pina jos. Numai cine nu doreste, nu fura!

Statul este corupt, mafiot …nimeni nu vede, toti tolereaza si tac !

Pe cine mai votam!?
7.1  RE: Mai avem Stat? Se fura tot! Nu se vrea ordine! trimis de
(19 ian 2014, 11:23:07
Un răspuns elegant ți l-a dat Taz la pct.2, 2.1, 2.2, 2.3 .Se vede că nu ai citit.
7.2  RE: Mai avem Stat? Se fura tot! Nu se vrea ordine! trimis de
(19 ian 2014, 14:19:33
LAATU,mai lasa-ne cu materialismul dialectic,mai bine citeai raspunsul lui TAZMANIAN_DEMOON...
8.   Izmanianu desdemon e cu caputzu trimis de
(19 ian 2014, 17:34:42
bai izmana securista ecopraxie e ca samponu cu taurina. Strainii astia chiar ne cred imbecili in reclamele lor. In psihologie ca si in afaceri in contact cu alt semen la inceput faci ecopraxie (debili securiti au inventat si boala) adica raport, In NPL ( programare neuro lingvistica) asta e la baza amusinarii umane. Da ce sa explic la cretini care si azi si maine si poimiine o sa repete la fel. Si ma vad nevoit si eu sa le o tot dau si azi, si miine, si poimiine.
9.   Pute rau in camera trimis de
(19 ian 2014, 18:01:45
luatzi izmana basita si maro din redactie. Puteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
9.1  RE: Pute rau in camera trimis de
(19 ian 2014, 18:22:12
Așa e, pute îngrozitor, dar pute a prostalău evadat din ospiciu, marș înapoi la spital că o să lipsești la numărătoarea de seară, și-or să vină iarăși ăia să te ia cu arcanu și să te înghesuie în duba cu sirene.
9.2  RE: Pute rau in camera trimis de
(19 ian 2014, 18:38:17
E sublim. Toate aidiurile izmanei basite stiu cum e la ospiciu. Stiu si procedurile. Ce sa demasc ... niste de mascati care au fost si dincolo.
10.   Sa nu uitam trimis de
(20 ian 2014, 09:49:06
Instituţia Prefectului Botoşani monitorizează ancheta în cazul copitelor de cai găsite în weekend pe malul râului Siret, în comuna Fântânele, aflată la graniţa cu Vorona.

Prefectul Costică Macaleţi a purtat discuţii cu omologul sucevean, în urma cărora s-au stabilit verificări ample ale autorităţilor competente.

Reprezentantul guvernului în teritoriu a luat legătura şi cu şefii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) şi Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu (CJGM), care fac parte şi din comisiile mixte de control, primind asigurări că verificările au fost extinse, cu toate că, în urma primelor controale, nu s-au găsit nereguli la abatoarele din Botoşani. „Am demarat controale şi în Icuşeni, pentru că este aproape de zona din Suceava. De asemenea, verificăm şi unităţile de incinerare, cu care abatoarele botoşănene au contracte”, a susţinut Răzvan Rotaru, comisarul şef al CJGM.

Verificările continuă şi în judeţul vecin, principalii suspecţi fiind abatoarele din zonă.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei