Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 ian 2014 - Anul XIX, nr. 12 (5521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs

200 de cuvinte pentru două săptămâni în Marea Britanie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie a lansat cea de-a V-a ediţie a concursului naţional de creaţie în limba engleză Shakespeare School Essay Competition, acesta fiind adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 11 şi 20 de ani. Aceştia sunt provocaţi să scrie un text creativ şi original pe care să îl înscrie gratuit în concurs. Ei pot câştiga tabere de două săptămâni în Marea Britanie, în campusurile unor universităţi sau colegii de top.

Anul acesta participanţii sunt invitaţi să redacteze un eseu despre un sistem educaţional ideal, pornind de la discursul TED (Tehnologie, Entertainment, Design, discursuri motivaţionale în spiritul "Ideilor care merită împărtăşite") al unui adolescent despre cum şcoala ar trebui să ne înveţe să fim fericiţi şi să avem succes. Participanţii pot înscrie gratuit eseurile online pe site-ul www.shakespeare-school.ropână pe 31 martie. După selecţia celor mai bune 30 de eseuri, profesorii Shakespeare School stabilesc ierarhia finală în urma unor scurte interviuri cu finaliştii.

Competiţia este organizată pe două categorii de vârstă, 11-14 ani şi 15-20 de ani, aceasta propunându-şi să îi motiveze pe elevi şi studenţi să fie cât mai creativi şi să obţină performanţă la limba engleză.

Concursul se bucură de câţiva ani de un mare succes printre tinerii din toată ţara. În fiecare an se înscriu 4.000 – 5.000 de tineri din toate judeţele.

În 2013, în concurs s-au înscris aproximativ 4.000 de tineri pasionaţi de scris şi limba engleză din peste 500 de localităţi din toate judeţele ţării.

Din cei 37 de finalişti, Ana Maria Nichifor de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava a fost recompensată cu un premiu special, iar Andreia Iulia  Robu, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, a primit menţiune.

Ambasadorul competiţiei din acest an este Lorand Soares Szasz, business coach, trainer, speaker şi antreprenor, un exemplu remarcabil de succes în carieră, a cărui perseverenţă va fi o inspiraţie pentru tineri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 200 de cuvinte pentru două săptămâni în Marea Britanie.
 Vizualizări articol: 2110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
200 de cuvinte pentru două săptămâni în Marea Britanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei