Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 ian 2014 - Anul XIX, nr. 12 (5521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Siluită

Fiul administratorului unui restaurant din Burdujeni a îmbătat o tânără, iar apoi a violat-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O seară de beţie cruntă, cu bere, vodcă şi coniac, s-a terminat extrem de urât, atât pentru o tânără în vârstă de 18 ani, cât şi pentru fiul administratorului restaurantului Farestin, situat în cartierul sucevean Burdujeni.

Fata a ajuns la medicul legist cu semnele „unei agresiuni sexuale”, în timp ce Cristi Ioanei, de 32 de ani, s-a ales mai întâi cu ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar ieri după-amiază a primit şi un mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile, acuzaţia care i se aduce fiind cea de viol.

Totul a început miercuri seară, în jurul orei 22.00, când Adriana J., de 18 ani, din comuna Udeşti, a mers împreună cu o prietenă şi amicul acesteia la restaurantul Farestin. Aici s-au întâlnit cu Cristi Ioanei, iar modul cum a început totul părea ca fi o seară reuşită.

Cei patru au consumat în total patru litri de bere, un litru de vodcă şi mai multe pahare de coniac, iar băutura în exces avea să-şi spună cuvântul.

„În timp ce consuma băuturi alcoolice, suspectul i-a reproşat victimei că nu conversează cu el, după care a chemat-o într-o încăpere alăturată sub pretextul de a discuta, unde prin ameninţare cu acte de violenţă a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava.

Calvarul tinerei a început în jurul orei 2.00 şi s-a terminat abia după aproximativ două ore, perioadă în care a fost abuzată în toate modurile posibile. În mod curios, fata nu a reclamat violul imediat ce a scăpat din mâinile lui Cristi Ioanei, ci abia joi după-amiază, în jurul orei 17.00, după ce în prealabil a trecut şi pe la medicul legist.

„În urma examinării din punct de vedere medico-legal, specialiştii din cadrul Serviciului de Medicină Legală Suceava au concluzionat că J. Adriana nu prezintă semne de violenţă pe suprafaţa corpului, însă prezintă semnele unei agresiuni sexuale, dacă va fi stabilit prin anchetă”, se mai menţionează în comunicatul IPJ Suceava.

Anchetatorii s-au mişcat rapid în acest caz, iar Cristi Ioanei a fost reţinut joi seară, în jurul orei 22.00. Tânărul a fost prezentat ieri la Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă, după deliberări magistraţii luând decizia să-l trimită după gratii pentru următoarele 29 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul administratorului unui restaurant din Burdujeni a îmbătat o tânără, iar apoi a violat-o.
 Vizualizări articol: 12617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 10 voturi
Fiul administratorului unui restaurant din Burdujeni a îmbătat o tânără, iar apoi a violat-o3.5510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alcoolul nu este indicat in cazul femeilor.... trimis de
(18 ian 2014, 11:48:32
o parte din vina o are si fata, animalele trebuiesc refuzate si o fata care se respecta nu are ce cauta in astfelde anturaje...
1.1  RE: Alcoolul nu este indicat in cazul femeilor.... trimis de
(18 ian 2014, 12:02:22
Stai linistita cine il cunoaste stie ce-i bate capul . L-am vazut odata la o terasa din burdujeni , cum se agata de fete si de alti tineri , injurand , zicea ca el e patronache de burdujeni .
2.   Cine.i gunoiu trimis de
(18 ian 2014, 12:23:41
cine.i gunoiu asta ma? si cine da voie ca aceste dughene sa se numeasca "Restaurant"?
niste alifie?
3.   Era de asteptat trimis de
(18 ian 2014, 12:34:57
Pai la cultura lui generala era de asteptat ca o sa ajunga la bulau.Este un dobitoc,se da mare si tare si este un libidinos.tot burdujeniul il stie.am avut si eu treaba cu el o singura data si sa calmat singurel
4.   Ana Maria trimis de
(19 ian 2014, 23:35:51
Ana, uiti cata clanta mi-ai facut ? mie ... si altor 10? aici te-ai gasit sa comentezi? parasuta asta era o zdreanta aproape la fel de mare ca tine, ... care apropo, nici cu copil nu te-ai linistit, stie barbatatu ce faci ? E o saraca nenorocita, care s-a gandit ca-l poate face de cascaval, asta s-a intamplat cu adevarat!
4.1  RE: Ana Maria trimis de
(20 ian 2014, 11:48:22
ai mai mult de 4 clase ? de culoarea pielei nu te mai intreb, ca ne dam seama ce culoare are
4.2  RE: Ana Maria trimis de
(20 ian 2014, 18:28:07
Nebunule, te-am deranjat ai??????? Sorta, mata, nevastata cine o fi ea, e un zdremtoi de femeie,  ☭ , cur,  ☭  ... face tot ! ia`o de nevasta inteligentule, si gandestete la ☭  mea de fiecare data cand iti iei limba in gura cu ea ! papitoiule !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei