Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 ian 2014 - Anul XIX, nr. 4 (5513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Colţul cititorului

Scrisoare de mulţumire doamnelor Margareta Isăilă şi Adela Băişanu

Mă numesc Vasile Senciuc, sunt din satul Călineşti Cuparencu, comuna Şerbăuţi, şi sunt diagnosticat cu leucemie limfatică cronică, diabet zaharat, boli cronice de inimă şi bronşită cronică.

Pe 23 decembrie 2013 m-am prezentat la Casa Judeţeană de Pensii Suceava, pentru a rezolva o problemă legată de cuponul de pensie, ocazie cu care am solicitat şi biletele de transport gratuit care mi se oferă pentru că sunt persoană cu grad de handicap accentuat. Am fost trimis la Direcţia de Asistenţă Socială, cea care distribuie aceste bilete persoanelor cu handicap. M-am prezentat acolo şi mi s-a spus că biletele pentru 2014 nu sunt tipărite şi trebuie să revin în ianuarie.

Problema este că în prima săptămână din 2014 trebuia să ajung la Cluj-Napoca, la Institutul Oncologic, pentru continuarea tratamentului cu citostatice şi aveam mare nevoie de biletele gratuite pentru tren. M-am dus la secretariat şi am cerut să fiu primit în audienţă de cineva din conducere. Am fost primit de doamna director adjunct Margareta Isăilă. I-am explicat problema mea delicată, iar dumneaei, foarte amabilă, m-a ascultat şi apoi a chemat o persoană de la eliberări bilete.

Deşi iniţial ceilalţi angajaţi mi-au spus că biletele nu sunt venite, într-o jumătate de oră am observat două persoane care au adus două cutii cu bilete de transport gratuite pentru 2014. Doamna Margareta Isăilă s-a implicat în problema mea şi a fost alături de mine până când s-a asigurat că am biletele gratuite în mână. Vreau să-i mulţumesc foarte mult pe această cale şi să spun că rar am întâlnit un om care să fie atât de sufletist şi să ajute până la capăt un om aflat în mare cumpănă.  

De asemenea, vreau să-i aduc mulţumiri cu această ocazie şi doamnei Adela Băişanu, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Suceava. Încă din 2011 am primit o somaţie de plată a 1.098 de lei, bani în contul unor contribuţii CAS. Doamna Băişanu m-a primit în audienţă, mi-a ascultat argumentele legate de suma care mi s-a impus nejustificat, i-am arătat şi diagnosticul pe care îl am, iar ulterior am primit un telefon prin care mi s-a comunicat că nu mai am de plătit acei bani. Precizez că toate celelalte persoane de la CAS cu care am discutat anterior nici nu au vrut să audă de argumentele mele şi de problemele grave de sănătate pe care le am.

Vasile SENCIUC

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare de mulţumire doamnelor Margareta Isăilă şi Adela Băişanu.
 Vizualizări articol: 2398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Scrisoare de mulţumire doamnelor Margareta Isăilă şi Adela Băişanu3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CAMPANIE ELECTORALA trimis de
( 9 ian 2014, 14:32:08
Un articol la comanda, sa vada lumea ce grozava e d-na Baisanu ):, probabil vrea sa candideze d-na pentru urmatoarele alegeri parlamentare sau ....pentru Parlamentul European si se'' lucreaza'' la imagine , a inceput campania electorala deja si noi nu stim ?
2.   Foarte interesant... trimis de
( 9 ian 2014, 17:21:34
Biletele pe 2014 inca nu sunt tiparite..dar pentru prieteni relatii o cutie doua de bilete ptr 2014 exista inca din 2012laughing foarte interesant.. asa si la buletine si pasapoarte..dureaza nu putem face mai repede,dar daca cunosti pe cineva..putem rezolva problema.. totul e sa vrea muschiu cuiva cu functie. Atat a putut face doamna Baisanu? o minune vrednica de un articol la ziar sa stie toata suceava ce minuni face ea
3.   ... trimis de
( 9 ian 2014, 20:29:06
Omagiu

Tovarasa M.I.,
Tovarasa A.B.,
Va multumim fierbinte
Din inimile nostre de copii
Ca viata ni-i frumoasa;
Azi, ale patriei vlastare,
Si maine, muncitori cu brate de otel,
Vom duce Romania mai departe,
Spre capitalim...
Maretul nostru tel!
3.1  RE: ... trimis de
( 9 ian 2014, 20:30:24
...poate-mi iese si mie de o bere si un pachet de tigari...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei