Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 ian 2014 - Anul XIX, nr. 4 (5513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Universitatea Suceava

Aspiranţii la o carieră universitară îşi pot depune candidatura pentru ocuparea unui post, până la începutul lunii februarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) scoate la concurs, pentru primul semestru al anului academic 2013-2014, 26 de posturi didactice vacante, respectiv nouă posturi de profesor universitar, nouă de conferenţiar, trei de lector şi cinci posturi de şef de lucrări.

Calendarul pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante prevede ca depunerea candidaturilor să se facă până la data de 4 februarie 2014, susţinerea prelegerilor şi a examenelor urmând să aibă loc în perioada 20-23 februarie 2014.

Comunicarea rezultatelor definitive se va face în data de 11 martie, decizia de încadrare pe post urmând a fi emisă în data de 21 martie.

Cele mai multe angajări se vor face la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, unde este nevoie de trei profesori, patru conferenţiari şi un şef de lucrări. La Silvicultură se recrutează un şef de lucrări, iar la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică sunt scoase la concurs un post de profesor, două de conferenţiar şi unul de lector.

Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management caută un şef de lucrări şi un profesor, iar la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării se angajează un profesor.

La Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport se caută un lector, doi conferenţiari şi un profesor, la Facultatea de Inginerie Alimentară – un conferenţiar şi doi şefi de lucrări, iar la Istorie şi Geografie – doi profesori şi un lector.

Deficitul de cadre didactice este una dintre problemele ce persistă în instituţia de învăţământ superior, numărul total de posturi didactice formate pe baza programelor de studiu activate având un grad de ocupare de aproximativ 57%. O proporţie ideală de ocupare, calculată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii a Învăţământului Superior (ARACIS), este de 70%. Diferenţa de 43% de posturi neocupate este asigurată de profesori ce sunt „la plata cu ora”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aspiranţii la o carieră universitară îşi pot depune candidatura pentru ocuparea unui post, până la începutul lunii februarie.
 Vizualizări articol: 3460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aspiranţii la o carieră universitară îşi pot depune candidatura pentru ocuparea unui post, până la începutul lunii februarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei