Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 ian 2014 - Anul XIX, nr. 4 (5513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi tineri care circulau cu o maşină, cercetaţi pentru patru infracţiuni

Vineri, 10 Ianuarie 2014 (10:10:10)

Joi, în jurul orei 23.00, patrula din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, aflată în serviciul de patrulare și control al traficului  rutier pe raza comunei Marginea, pe DJ 209 K, a oprit pentru control autoturismul condus Mugurel T., de 32 ani, din localitatea Volovăț, care emana halenă alcoolică.

Din verificările efectuate în bazele de date ale poliţiei s-a constatat că autoturismul în cauză avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 28 noiembrie 2013.

În autoturism se aflau Andrei H., de 26 ani, și Mugurel T., ambii din localitatea Volovăț, iar în urma controlului efectuat în interiorul autoturismului, sub bancheta din spate, a fost găsit un pistol cu aer comprimat, cu carcasă de culoare neagră, calibru 177 (4,5 mm), având seria de identificare ștearsă și ilizibilă, cu încărcător și fără muniție, despre care tânărul de 26 de ani a declarat că îi aparține și că l-a achiziționat de la o persoană necunoscută și că nu deține permis de port armă neletală.

Din cercetări a mai rezultat că autoturismul neînmatriculat îi aparține lui Andrei H., care, deși cunoștea acest lucru, l-a pus în circulație. 

Tinerii au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde pistolul a fost ridicat pentru cercetări, iar Mugurel T. a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar apoi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În comunicatul poliţiei se precizează: „În cauză se efectuează cercetări față de Mugurel T., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană ce are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, iar față de Andrei H. urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și deţinerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept”.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri care circulau cu o maşină, cercetaţi pentru patru infracţiuni.
 Vizualizări articol: 1167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri care circulau cu o maşină, cercetaţi pentru patru infracţiuni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei