Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 259 (5466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intervenție

Flutur îi cere ministrului Educaţiei să spună dacă are de gând să finalizeze sala de sport de la Colegiul „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, i-a solicitat ministrului Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, să spună dacă intenţionează să finalizeze lucrările de construcţie a sălii de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava. Într-o interpelare adresată ministrului Educaţiei, Gheorghe Flutur a spus că realizarea unei săli de sport la acest colegiu a demarat în cadrul unui Program de reabilitare şi refuncţionalizare a bazei sportive a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava. Flutur a arătat că valoarea investiţiei a fost estimată la circa două milioane euro, bani care ar trebui să fie folosiţi pentru construirea unei noi săli de sport cu anexele aferente, pentru lucrările de reabilitare avechii „săliţe” de sport, construită în anul 1895, precum și pentru amenajarea unui teren de sport descoperit.

Gheorghe Flutur a mai declarat că investiţia s-a realizat doar în proporţie de 20%, respectiv  proiectarea, realizarea fundaţiei și a stâlpilor de la parterul sălii de sport.

„Pentru că nu s-au alocat fonduri, lucrările au fost stopate, termenul de recepţionare este deja depășit și au apărut probleme legate de conservarea lucrării. După deschiderea șantierului, Colegiul Naţional <Ştefan cel Mare>din Suceava nu mai are nici teren de sport şi nici o sală corespunzătoare. În tot acest timp, lideriiUSL nu se feresc să facă promisiuni. Și doar atât”, a declarat liderul democrat-liberalilor suceveni. Gheorghe Flutur a subliniat că actualul Guvern USL nu a alocat nici un ban pentru această investiţie, deşi parlamentarii PDL din Suceava au atras atenţia asupra necesităţii finanțării sălii de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, susținând în acest sens și un amendament la Legea bugetului de stat pe anul 2013.

În aceste condiţii, Flutur, i-a solicitat ministrului Remus Pricopie să precizeze clar dacă Ministerul Educației Naționale are în vedere găsirea unor soluții pentru reluarea lucrărilor la sala de sport a Colegiului Național „Ştefan cel Mare” Suceava şi să spună care este termenul estimat pentru finalizarea investiției.

„Prin demersul meu, venit în numele elevilor, profesorilor, părinților și al întregii comunități sucevene, sunteți solicitat să acordați sprijin și respect pentru acest vechi locaş de cultură și spiritualitate bucovineană”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi cere ministrului Educaţiei să spună dacă are de gând să finalizeze sala de sport de la Colegiul „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1389 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Flutur îi cere ministrului Educaţiei să spună dacă are de gând să finalizeze sala de sport de la Colegiul „Ştefan cel Mare”4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Al draq Flutur asta trimis de
( 6 nov 2013, 14:35:07
Pe principilu "daca eu nu am putut s-o fac, fa-o tu. Nah." se trezeste la behait ca oile alea de la Putna doar ca sa se bage-n seama. Eu astept alegerile de la CJ de peste cativa anisori si atunci o sa vedem ce i se coace de pe acuma INARIPATULUI.
Eu insa nu-i doresc decat sa TRAIASCA BINEEEE! ca parca asa zicea Base.
2.   Memo plus trimis de
( 6 nov 2013, 14:55:09
Domnul Flutur poate a uitat ca investitia a inceput cand ministrul Educatiei era suceveanul Adomnitei, de la Pnl. Nu s-a mai facut nimic pe timpul lui Boc, cand era si el la putere. Si daca avea chef de intrebari, trebuia sa Ie puna lui FUneriu, 'binefacatorul' Universitatii. Partea proasta este ca USL-istii din SUceava sunt acum neica nimeni pt GUvern.
3.   * trimis de
( 6 nov 2013, 16:58:01
fiindcă în politică tăcerea e o penitenţă
unii vorbesc rafinat despre beneficiile de-a avea cămeşă
şi dăi, şi behăie ( pardon,spune ) cu insistenţă
deparcă el ar fi miezu' din fanta iar noi .. copii de creşă

focile politice n-au simţul ridicolului. E clar !
mereu intertextualităţi cu pretenţii de originalitate
vorbe(le) mixate cu vrăjeală nu te fac gospodar
dom' Flutur e prea mult, muuult prea mult. E peste poate
4.   De ce nu te uiti in oglinda trimis de
( 7 nov 2013, 06:54:04
Pe vremea cand PDL avea toata puterea si in judet dar si in tara nu a avut intrebari de pus ministrului educatiei? Cine se mai uita in gura voastra?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei