Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 259 (5466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La timp

Comisarul-şef Teodorovici, trimis în judecată de DNA alături de Todiruţ, s-a pensionat la 51 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul-şef Alexa Teodorovici, fost şef al Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, unul dintre inculpaţii trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), Serviciul Teritorial Suceava, în dosarul privind achiziţia sediului Poliţiei municipiului Suceava, s-a pensionat la vârsta de 51 de ani şi jumătate. Ofiţerul a scăpat astfel de „munca de jos”, după ce a fost trimis în judecată el fiind mutat de pe postul de şef al Serviciului Logistic pe un post de execuţie în cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni.

La mijlocul lunii august, când procurorii DNA au finalizat dosarul şi l-au trimis în instanţă, comisarul-şef Alexa Teodorovici se afla în concediu medical, după care a obţinut decizia de pensionare înainte de termen din cauza unor probleme medicale.

În aceste condiţii, Teodorovici nu a mai lucrat nici o zi pe postul pe care a fost retrogradat, conform procedurilor, până la o decizie definitivă şi irevocabilă a instanţei de judecată.

Celălalt nume greu din IPJ Suceava trimis în judecată, comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, a ajuns, de la inspector-şef, pe un post în cadrul Serviciului Arme al IPJ Suceava. Acesta şi-a preluat atribuţiile de serviciu şi lucrează pe noul post. Dacă va fi găsit nevinovat, va reveni pe postul de inspector-şef, în timp ce în cazul unei condamnări, chiar şi cu suspendare, va fi demis din poliţie.

Ioan Nicuşor Todiruţ şi Alexa Teodorovici, alături de încă trei inculpaţi, sunt acuzaţi că au participat la o escrocherie în urma căreia bugetul de stat a fost prejudiciat cu peste 58 de miliarde de lei vechi. Este vorba de achiziţionarea la suprapreţ a sediului în care funcţionează în prezent Poliţia municipiului Suceava, clădire situată lângă Kaufland.

De precizat că postul de şef al Serviciului Logistic din cadrul IPJ Suceava a fost preluat, prin concurs, de comisarul-şef Ioan Ştefan, care a fost până acum şef de birou în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul-şef Teodorovici, trimis în judecată de DNA alături de Todiruţ, s-a pensionat la 51 de ani.
 Vizualizări articol: 2768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Comisarul-şef Teodorovici, trimis în judecată de DNA alături de Todiruţ, s-a pensionat la 51 de ani3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei