Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 259 (5466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Cine sunt adevăraţii vinovaţi pentru răpirea şi violarea minorei sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cazul minorei sucevene răpite şi violate nu trebuie privit simplist, aşa cum e tendinţa pe la noi. Poate părea paradoxal, dar cred că adevăraţii vinovaţi nu sunt făptaşii propriu-zişi. Ci aceia care, prin pasivitatea lor, încurajează actele de acest gen.

Ceea ce i s-a întâmplat fetei respective e un fenomen larg, care se petrece des şi fără consecinţe pentru infractori. Fete răpite, violate şi vândute mai departe sunt o grămadă. Rareori însă se aude de ele, fiindcă sistemul criminal e bine pus la punct, bucurându-se de o revizie tehnică efectuată periodic.

Clanurile interlope cele mai titrate al ţării au aşa ceva bifat ca activitate de bază. Poliţişti, avocaţi, procurori şi judecători depun toate străduinţele pentru ca infractorilor să nu li se întâmple nimic. Pentru asta, cu toţii îşi primesc peşcheşul.

Probabil că pârliţii din cazul de faţă – în număr de nouă sau câţi or mai fi - o vor păţi, fiindcă sunt prea mici. Dar e o iluzie să credem că fenomenul va dispărea. Dimpotrivă, el va rămâne într-o erecţie continuă şi crescătoare.

Pe de altă parte, iată unde poate duce falsa noastră pudibonderie. Dacă prostituţia ar fi legalizată, astfel de lucruri nu ar dispărea, dar s-ar rări simţitor. Nu se legalizează, pentru că se opun politicieni demagogi, ziarişti tâmpiţi, popi şi false feministe care ar juca oricând, chiar şi gratuit, în filme porno cu bărbaţi fără număr şi ejaculări demente, pe faţă şi pe sâni. S-o spunem pe şleau!

Sunt destui muşterii care doresc să cumpere sex. Nu-s mai mulţi ca în Germania sau Olanda. Dacă prostituţia ar fi legalizată, aceştia nu ar mai apela la piaţa interlopă, ci ar recurge civilizat la serviciile unui stabiliment unde totul este ţinut sub control de stat: provenienţa fetelor ar fi cunoscută, sănătatea lor îngrijită, încasările s-ar face pe bază de bon fiscal etc. Nu văd de ce eu trebuie să plătesc impozite până leşin turbaţilor de băsescu şi ponta, iar pe ăsta să îi doară la un metru de vârful sulii.

Ne ruşinăm, dar de ce? Ca să plătească pentru ruşinea noastră o minoră nevinovată? Gândiţi-vă, fata asta va mai fi vreodată om normal?

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine sunt adevăraţii vinovaţi pentru răpirea şi violarea minorei sucevene.
 Vizualizări articol: 1377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Cine sunt adevăraţii vinovaţi pentru răpirea şi violarea minorei sucevene4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei