Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 259 (5466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Concursul Naţional de Informatică „Start IT”, ediţia a V-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea de-a V-a ediţie a Concursului Naţional de Informatică „Start IT” s-a desfăşurat în perioada 25-26 octombrie, la Palatul Copiilor Suceava, Cercul de informatică, rezultatele fiind cunoscute în prima zi a lunii noiembrie.

Concursul este cuprins în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale elaborat de Ministerul Educaţiei Naţionale pentru anul 2013 şi s-a bucurat de participarea a 150 de elevi de la şcoli, palate şi cluburi ale copiilor din ţară: Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti - trei echipaje, Clubul Copiilor Nr. 1 Bucureşti, Clubul Copiilor Cluj – două echipaje, Palatul Copiilor Buzău, Palatul Copiilor Botoşani, Palatul Copiilor Brăila, Şcoala Nr. 164 Bucureşti (Fundaţia Prietenii Calculatoarelor Bucureşti), Şcoala Nr. 117 Bucureşti, Clubul Copiilor Câmpulung Moldovenesc, Clubul Copiilor Nr. 6 Bucureşti, Palatul Copiilor Giurgiu şi Palatul Copiilor Suceava.

Elevii de la Palatul Copiilor Suceava au avut oportunitatea de a se confrunta la cele două secţiuni ale concursului: Programare clasele II-VIII şi „Re-creaţie” clasele II-V, cu cei mai buni elevi de la cercurile de informatică din palatele, cluburile copiilor şi şcoli din ţară.

Juriul a fost alcătuit din profesori cu prestigiu în domeniul informaticii: prof. Emanuela Cerchez şi prof. Marinel Şerban de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” din Iaşi, prof. Marcu Ovidiu şi prof. Daniela Marcu de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava şi prof. Carmen Popa de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava.

„Noutatea la ediţia din acest an a concursului a fost secţiunea Media, unde elevii au avut de realizat un film cu tematică impusă în limita de timp conform regulamentului. La această secţiune, premiul I a fost obţinut de elevul Tudor Andronic, clasa a VIII-a de la Liceul  Tehnologic <Nicanor Moroşan> Suceava. La secţiunea Programare, s-au remarcat elevii: Andrei Robert Cuzenco, clasa a V-a, şi Robert Arotăriţei, clasa a VI-a, de la Cercul de informatică al Palatului Copiilor Suceava, problemele rezolvate au fost cu un grad mai mare de dificultate”, a declarat coordonatorul concursului, prof. Ştefania Şoiman, de la Palatul Copiilor Suceava.

La secţiunea „Re-creaţie”, elevii din clasele primare au avut de realizat pe calculator o poveste ilustrată cu tema aleasă de juriu, prof. Alina Şandru de la Cercul Cenaclu literar din cadrul Palatului Copiilor Suceava: Culorile toamnei, Dialogul toamnei şi Aromele toamnei. Cele mai deosebite lucrări ale elevilor de la Palatul Copiilor Suceava aparţin Irinei Ciurlică, clasa a II-a, Maria Ioana Albu şi Aga Claudia, din clasa a III-a, iar la clasa a IV-a lucrarea premiată cu locul I este a elevei Andra Maria Şlincu.

Subiectele şi rezultatele obţinute de elevii participanţi la cele două secţiuni ale concursului sunt publicate pe site-ul concursului: http://cnstartit.blogspot.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul Naţional de Informatică „Start IT”, ediţia a V-a.
 Vizualizări articol: 1063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul Naţional de Informatică „Start IT”, ediţia a V-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei