Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 259 (5466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fără experimente în Ligă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începem o altă săptămână europeană cu optimismul pe care ni-l dă noua ispravă a protagoniştilor Szukala şi Tătăruşanu. Tot ei, da, doar că de data asta fundaşul îşi trage mare parte din vină. În meciul cu Corona am asistat la o fază în oglindă faţă de golul încasat de la Schalke. Probabil lui Szukala i s-a frecat ridichea, băgându-i-se în cap ideea că acolo, la Gelsenkirchen, ar fi trebuit cu orice preţ să dea în minge. Aşa că acum a pus teoria asta îndoielnică în practică, lovind fără deplin control. Măcar Tătăruşanu şi-a învăţat lecţia, era pe traiectorie. Ca să depăşim momentul, legea nescrisă spune că de obicei nu se leagă două rezultate proaste în două competiţii diferite, cum ar fi campionat-Liga Campionilor. Dar ce ne facem că şi Basel a „reuşit” un rezultat identic, adică 1-1 în deplasare cu penultima clasată?! Ba chiar Basel s-a salvat in extremis, cu un gol al lui Streller în prelungiri. Dacă ar fi să se respecte legea nescrisă, atunci partida s-ar termina la egalitate. Culmea simetriei ar fi un alt 1-1! Oricum, un egal care nu convine Stelei, acesta este meciul de totul sau nimic. Reghecampf e cam încolţit din pricina rezultatelor din Ligă, dar şi a unor alegeri tactice din campionat. Eu n-aş fi atât de drastic la intern, adevărul e că Steaua îşi permite să facă experimente în campionatul nostru. Iată, exact când Petrolul ar fi putut profita, aţi văzut ce s-a întâmplat.

Totodată, merită să remarcăm debutul lui Pantilimon în Liga Campionilor, asta dacă nu cumva s-o fi răzgândit Pellegrini, aşa cum a făcut-o Mancini la finala cupei din sezonul trecut. Sper să fi fost de bun augur, la fel ca la debutul din Premier League, de sâmbătă. E de apreciat că Pantilimon nu şi-a pierdut răbdarea şi speranţa în aceşti doi ani, dar dacă a fost posibil ca un portar precum Casillas să fie tras atâta timp pe linie moartă, de ce să nu fi venit, odată şi odată, şi rândul lui Hart?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără experimente în Ligă!.
 Vizualizări articol: 784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fără experimente în Ligă!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei