Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 217 (5424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Nechifor: Din păcate există o tulburare la nivel înalt care nu face bine guvernării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, consideră că în această perioadă există o anumită tulburare în politică la nivel înalt, care nu face bine guvernării. Nechifor a declarat că, din păcate, în momentul de faţă nu mai există linişte în politică, exprimându-şi speranţa că aceasta va reveni în perioada următoare. „Cred că liniştea este cea care poate să aducă stabilitate în România”, a spus Cătălin Nechifor, care a mai adăugat că „e o anumită tulburare la nivel înalt care nu face tocmai bine”. Liderul social democraţilorsuceveni şi-a exprimat speranţa că premierul României, Victor Ponta, va avea răbdare şi putere să reziste acestei perioade.

„Din păcate există câteva teme, nu neapărat care ţin de oameni, care distorsionează şi actul guvernamental. Mi l-aş fi dorit pe Victor Ponta să fie preocupat zi de zi de administraţie, de cum găsim soluţii, şi chiar îmi doresc să treacă peste asta şi să fie aşa cum îl ştiu eu. Şi sunt sigur că va reuşi”, a mai precizat Cătălin Nechifor. EL a adăugat că premierul trebuie să fie preocupat de problemele de administraţie, în condiţiile în care în toamnă urmează să fie discutat bugetul pentru anul viitor, „şi mai există şi Mecanismul de Control şi Verificare pe rol”.

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a arătat că la nivelul judeţului Suceava colaborarea cu liberalii nu întâmpină probleme, discuţiile cu liderii judeţeni ai PNL rezumându-se momentan doar la aspecte administrative. „Următoarele alegeri politice sunt separate. Nu mai avem USL la alegerile europarlamentare. Şi atunci nu mai am ce discuta politic cu colegii din PNL. Discutăm doar pe teme administrative. Chiar nu avem ce discuta politic pentru că la europalamentare avem drumuri separate. După aia discutăm politic la alegerile prezidenţiale”, a mai precizat liderul PSD Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: Din păcate există o tulburare la nivel înalt care nu face bine guvernării.
 Vizualizări articol: 1110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nechifor: Din păcate există o tulburare la nivel înalt care nu face bine guvernării5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei