Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 217 (5424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Moldova: rezervor de curve şi de perverşi ?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În general, spoturile publicitare televizate par realizate de nişte enormi tolomaci. Cele mai multe sună fals ori păcătuiesc prin natura lor prea explicită. Celui care priveşte i se oferă mură în gură, de parcă ar fi la fel de retardat mintal ca realizatorii.

Aşa sunt reclamele la tampoanele muiereşti. Chiar trebuie să-mi arate tot ghidul lor de utilizare? Nu mai vorbesc de reclama aia scabroasă la aparatul care le răzuieşte tălpile fetelor, făcându-le să pară nişte bunăciuni cu călcâie roz bombon, când de fapt ele au călcâiele mai magmatice ca Pietrele Doamnei. Era oare necesar să-mi ilustreze cum se duce toată pielea aia moartă de pe talpă? Oribil, pe cuvânt, oribil.

O reclamă la un aparat de epilare mai lipseşte, zău. Să apară o păroasă de excepţie şi să ne arate cum i se cărăbănesc floacele de pe picioare, de la subraţ şi de mai ştiţi dumneavoastră de unde. Ah, da, ar mai trebui şi o reclamă la supozitoare. Să exemplifice unde şi cum se bagă, fiindcă pe noi nu ne duce capul. Iaca aşa devine omul misogin.

Există şi reclame inteligente, totuşi. Una mi se pare delicioasă. Aia cu flăcăul care intră pe un chat sado-maso, unde o individă mascată şi cu bici se manifestă ca ultima perversă. Perversa îi explică perversului că îi va da bătăiţă cu biciul la funduleţ, fiindcă nu a fost cuminţel, dar el exclamă cam aşa:

- Tanti Maricica, matale eşti? V-am recunoscut după pata de igrasie de pe tavan.

Spotul face publicitate materialelor de construcţii. La urmă, tanti Maricica îl întreabă pe flăcăul rămas cu erecţia urlând la lună:

-Auzi, da’ maică-ta ştie ce faci tu?

Întrebarea asta e pusă cu un accent moldovenesc ostentativ, care pe mine mă deranjează. Ea sugerează că noi, moldovenii, suntem cel mai mare rezervor naţional de curve şi de perverşi sexual. Atâta de bine stăm, că dăm curve şi perverşi nu doar pe plan naţional, ci şi la export.

Mă deranjează teribil, pe cuvânt. Mă deranjează cu atâta mai mult cu cât este adevărat.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moldova: rezervor de curve şi de perverşi ?.
 Vizualizări articol: 2634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Moldova: rezervor de curve şi de perverşi ?5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rezervoru e mai destept ca securistii trimis de
(18 sep 2013, 16:27:13
Ceaa ce ma distreaza la maxim e ca diversiunea ecocologista a cam inceput sa incur ce nu tebuie. Romanu e plavan si merge cu curentu. Si mai tata, ecologistilor boala loveste din alte cotloane incontrolabile. Deci se poate sa iesi in strada , a rupt romanu "ata fricii" si a iesit si cei din sanatate, si cei din transporturi si ia sa vedem cine mai iese.
2.   Cui îi pasă? trimis de
(19 sep 2013, 22:52:55
Reclama ca reclama, dar în Bucureşti imaginea e cam asta, moldovencele sunt curve şi moldovenii sunt ţărănoi proşti, beţivi, în general numai stereotipuri negative. Nu-mi aduc aminte dacă m-a deranjat, acum sigur mă lasă rece şi-l va lăsa rece pe orice moldovean care cunoaşte bucureşteanul de rând.

Oricum greu vei auzi ceva pozitiv la adresa moldovenilor din partea altora. Ştirile ProTV de la ora 17 le-au făcut moldovenilor imaginea pulbere. Se pare că celor din Moldova nu le-a păsat şi nu le pasă de imaginea lor, oferind României ca ştiri din Moldova doar violuri şi crime.

Nu prea înţeleg însă cu ce-i afectează pe bucovineni. Mă rog, accentul bucovinenilor e moldovenesc, dar o să auzi accent moldovenesc şi prin Brăila, Tulcea, ba până şi prin Buzău, asta nu înseamnă că brăilenii, bucovinenii şi buzoienii sunt moldoveni.

În plus, bucovinenii au o imagine foarte bună şi cu siguranţă merită o imagine foarte bună.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei