Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 217 (5424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mandat de la judecători

Individul care „rezolva” contra cost dosare de alcoolemie, trimis după gratii după ce a fost prins băut la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul încătușat acum aproximativ trei ani, după ce susţinea că are „pile” la procurori şi îl poate scăpa de problemele cu legea pe un individ prins băut la volan, a fost trimis la închisoare zilele trecute, pentru că, la rândul său, a fost găsit sub influenţa băuturilor în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice.

Respectivul se numeşte Nicolae Ciuvercă, are 40 de ani şi este din comuna Vatra Moldoviţei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, luni dimineaţă, bărbatul a fost ridicat de la domiciliu de poliţişti şi dus direct în arest, de unde va fi transferat la penitenciarul din Botoşani.

Nicolae Ciuvercă a fost condamnat la doi ani de închisoare de către Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, într-un dosar de alcoolemie, făcut pe numele acestuia după ce a fost prins băut la volan.

Judecătorii l-au condamnat pentru această faptă la un an de închisoare, însă i-au adăugat la pedeapsă încă un an de închisoare, la care fusese condamnat în 2010, cu suspendare iniţial, de către Tribunalul Suceava, pentru trafic de influenţă.

La vremea respectivă, Nicolae Ciuvercă a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a primit suma de 200 de euro şi 1.200 de lei de la un cetăţean care era cercetat penal de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc şi căruia i-a promis că îl poate ajuta să scape de răspunderea penală, având cunoştinţe printre anchetatori.

Respectivul cetăţean şi-a dat seama că a fost înşelat când a aflat că dosarul în care era învinuit pentru conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală a ajuns în instanţă, procurorii trimiţându-l în judecată.

În dosarul de trafic de influenţă, Nicolae Ciuvercă a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare, judecătorii dându-i un termen de încercare pe trei ani.

Inculpatul a călcat din nou pe bec şi cu toate pretinsele sale pile pe la anchetatori, nu a reuşit să scape de puşcărie, urmând să execute şi pedeapsa anterioară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care „rezolva” contra cost dosare de alcoolemie, trimis după gratii după ce a fost prins băut la volan.
 Vizualizări articol: 1911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Individul care „rezolva” contra cost dosare de alcoolemie, trimis după gratii după ce a fost prins băut la volan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei