Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 217 (5424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Copil de 6 ani, dispărut de miercuri seară în pădure

Joi, 19 Septembrie 2013 (09:22:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil în vârstă de 6 ani, din Fundu Moldovei, a dispărut de miercuri seară în pădure, pe tot parcursul nopţii minorul fiind căutat de 80 de oameni. Din păcate, până astăzi dimineaţă copilul, Ionuţ Ursu, nu a fost găsit.

Din ancheta poliţiei rezultă că miercuri copilul a mers în pădure la cules bureţi, pe raza satului Deluţ din Fundu Moldovei, împreună cu tatăl său, cu unchiul său şi cu un frate mai mare. În jurul orei 17.00, copilul în vârstă de 6 ani a dispărut. Membrii familiei au declarat că acesta se afla împreună cu fratele său mai mare în vârstă de 8 ani şi s-a speriat de câinii de la o stână şi a fugit. Marea greşeală a fost că autorităţile au fost sesizate de dispariţie abia în jurul orei 21.00. Timp de patru ore, tatăl şi unchiul au încercat singuri să-l găsească pe băiat. 

Căutările au început imediat după efectuarea apelului la 112. La un moment dat, în pădurea din satul Deluţ au ajuns 80 de oameni în căutarea copilului, poliţişti, jandarmi, salvamontişti, pompieri, poliţişti de frontieră şi localnici voluntari.

Pe parcursul nopţii temperatura a scăzut până la 5 grade Celsius şi a plouat mărunt. Aşadar condiţii meteo foarte greu de suportat şi pentru un adult, cu atât mai mult pentru un copil în vârstă de 6 ani. Un alt mare pericol este legat de faptul că în pădurea din zonă sunt foarte multe animale sălbatice. 

Din această dimineaţă echipele de salvatori au fost suplimentate. La Fundu Moldovei au ajuns 32 de jandarmi şi erau aşteptaţi să dea o mână de ajutor şi silvicultori din zona Câmpulung Moldovenesc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil de 6 ani, dispărut de miercuri seară în pădure.
 Vizualizări articol: 1871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copil de 6 ani, dispărut de miercuri seară în pădure0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei