Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 154 (5361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De două ori

Un „poliţist” şi un „procuror” au înşelat o bătrână prin metoda fiului care a avut un accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 75 de ani a fost înşelată cu o sumă mare de bani, aproape 10.000 de lei, prin deja vechea metodă a fiului care a avut un accident. Escrocii au schimbat doar în mică măsură tactica, de această dată victima fiind sunată de persoane cu „greutate”: un fals poliţist şi un fals procuror.

Acum două zile, joi, în jurul orei 16.30, la Poliţia municipiului Fălticeni s-a prezentat Ileana B., în vârstă de 75 de ani, localnică, femeia sesizând că a fost victima unei înşelăciuni comise cu o zi înainte.

Femeia le-a declarat poliţiştilor că miercuri dimineaţă a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat care i-a spus că este poliţist la circulaţie în Bucureşti. Individul i-a spus femeii că fiul său a provocat un accident rutier la o trecere de pietoni, în urma căruia a fost rănită grav o persoană. 

Scenariul este deja unul cunoscut. Pentru ca fiul să nu fie arestat are nevoie de o sumă de bani, pentru a „rezolva” ancheta. Femeia i-a trimis escrocului, prin transfer bancar, 4.300 de lei. De parcă nu ar fi fost de ajuns, femeia a fost contactată, de această dată pe telefonul mobil, şi de “procurorul de caz”, care i-a spus că pentru a-l apăra pe fiul ei trebuie să trimită suma de 3.500 de lei. Femeia nu şi-a dat seama că este înşelată  şi a trimis şi această sumă de bani.    

„Victima, fără să ia legătura cu fiul ei pentru a verifica cele menţionate, s-a deplasat la mai multe bănci în municipiul Fălticeni şi a trimis în mai multe tranşe sumele solicitate. După trimiterea ultimei sume de bani, femeia i-a dat un telefon nurorii sale, discutând apoi cu fiul ei, care i-a spus că este acasă şi se simte bine”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Bătrâna în vârstă de 75 de ani s-a hotărât să sesizeze fapta abia a doua zi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, înregistrat deocamdată cu autori necunoscuţi. Aşa sunt multe dintre dosarele penale de acest gen, în cazurile mai vechi în care autorii au fost prinşi faptele fiind comise de deţinuţi din penitenciare, cu complici în libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un „poliţist” şi un „procuror” au înşelat o bătrână prin metoda fiului care a avut un accident.
 Vizualizări articol: 4048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un „poliţist” şi un „procuror” au înşelat o bătrână prin metoda fiului care a avut un accident5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iar articol cu titlu de tot rahatu trimis de
( 6 iul 2013, 17:17:41
Bre Paiule...ai ceva studii de jurnalism...cum draq să pui un așa titlu...un polițist...un procuror.....bla...bla...eș și nesimitit.....
În afara faptului că habar nu ai de jurnalism......te ie-i după toți papagalii....și să poți scoate si tu un bănuț din fițuica asta pui niste titluri idioate.....
Habar nu ai de perceptia publuicului fata de asa un titlu...nu contează să se vândă....esti un idiot!!!!
2.   "Râde hârb de oală spartă!" trimis de
( 6 iul 2013, 18:15:32
"te ie-i după toți pagalii" - cuvântul "ie-i" este verb, deci nu are ce căuta cratima. În plus, exprimarea, folosirea semnelor de punctuație... lasă de dorit. Dacă tot vrei să comentezi ceva, exprimă-te corect, apoi să dai lecții de jurnalism.
3.   "Râde hârb de oală spartă!" trimis de
( 7 iul 2013, 12:04:13
papagalii*
4.   Oare... trimis de
( 7 iul 2013, 13:38:30
Babornița asta, cu mintea de euglenă verde, oare cu cine fi footat iarna trecută?thinking
Cred c-o mers cu ... demoskreitos-ii feseniști!

Așa-i trebuie la cotroroanță! Bravo băietanilor care au țăpuit-o!
Auzi la ea, vrăjitoarea! Are meleardu-n bancă și ea se plânge că-i mică pensia, maică, și n-ajunge nici de medicamente.
Băietanii ăia de au faultat-o pe „tinerica” de 75 de ani ar trebuie să le dea Isărescu niște stimulente financiare, proporționale cu valoarea activelor financiare REINTRODUSE, prin furtișag, în circuitul economic!

Good job, țeparilor, good job!thumbs upthumbs upthumbs up

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei