Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 154 (5361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vacanţă

Tabere la mare şi excursii pentru copiii instituţionalizaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de copii instituţionalizaţi, din centre de plasament şi copii aflaţi în asistenţă maternală, îşi petrec vacanţa la mare sau călătorind în excursii organizate de Protecţia Copilului Suceava. Serviciul de tip rezidenţial din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Suceava organizează în această vară trei tabere pe litoralul românesc. Prima serie, 60 copii şi tineri instituţionalizaţi şi şase însoţitori, a fost în tabără la Costineşti - „Perla Land”, în perioada 25 – 29 iunie. Urmează ca în perioada următoare, 17-23 iulie, alţi 20 de copii şi doi însoţitori să meargă la „Briza Mării” - Eforie Sud, iar în perioada 29 august - 2 septembrie, 48 de copii şi cinci însoţitori să petreacă un sejur la „Perla Land” Costineşti. Cei 128 de copii şi tineri provin din centre de plasament şi sunt însoţiţi pe perioada sejurului de 13 supraveghetori. Purtătoarea de cuvânt a Protecţiei Copilului Suceava, Nicoleta Daneliuc, ne-a spus că taberele gratuite cu caracter social (pentru copiii şi tinerii beneficiari de măsură de plasament în centrele de tip rezidenţial) au fost oferite de către Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Suceava.

 

Excursii la Iaşi şi Piatra Neamţ

Serviciul de Asistenţă Maternală Profesionistă (AMP), din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, a organizat în luna iunie două excursii pentru copii din asistenţă maternală, cu vârste cuprinse între 4 şi 15.  35 de copii au vizitat municipiul Iaşi şi 14 copii au fost în excursie la Piatra Neamţ. În luna august, serviciul AMP va mai organiza o excursie cu copii din asistenţă maternală. Nicoleta Daneliuc ne-a mai spus că pentru organizarea acestor excursii au fost identificaţi sponsori din judeţul Suceava, care au sponsorizat fie consumul de carburant, fie au pus la dispoziţie un mijloc de transport. Copiilor li s-a plătit şi intrarea la muzee. „Fiecare copil din asistenţă maternală are posibilitatea de a efectua concediul împreună cu familia asistentului maternal, în funcţie de planurile de vacanţă ale fiecărei familii, singurele condiţii fiind acordul reprezentantului legal al copilului pentru deplasare şi informarea  directorului instituţiei”, a completat Daneliuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabere la mare şi excursii pentru copiii instituţionalizaţi.
 Vizualizări articol: 1526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Tabere la mare şi excursii pentru copiii instituţionalizaţi4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei