Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 145 (5352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clasament

Locuri fruntaşe pentru suceveni, la Concursul de Şah „Cupa Luceafărul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O echipă alcătuită din trei elevi suceveni, membri ai Cercului de Şah de la Palatul Copiilor Suceava, a participat, la jumătatea acestei luni, şi s-a clasat pe locuri fruntaşe la Concursul de Şah „Cupa Luceafărul”, organizat de Palatul Copiilor Botoşani. Concursul face parte din calendarul competiţional de activităţi educative regionale al Ministerului Educaţiei. La concurs au participat echipe de la palatele copiilor din Botoşani, Suceava, Buzău, Constanţa, Iaşi şi Vaslui.

Cei trei copii suceveni au participat în openul U 14 ani, unde s-au clasat pe următoarele locuri: Mihai Edward Pădurariu, locul I, la categoria băieţi - 12 ani, Robert Panţîru, locul I, la categoria băieţi - 10 ani şi Nicolas Pădurariu, locul I, la categoria băieţi - 8 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuri fruntaşe pentru suceveni, la Concursul de Şah „Cupa Luceafărul”.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Locuri fruntaşe pentru suceveni, la Concursul de Şah „Cupa Luceafărul”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRACTICI COMUNISTE ALE PROFESORILOR DE SAH trimis de
(26 iun 2013, 16:23:17
Practici comuniste ale profesorilor de sah de la PALTUL COPIILOR SUCEAVA SI BOTOSANI.In presa locala din BOTOSANI s-a anuntat desfasurarea CUPEI LUCEAFARUL la sah.Am sunat-o pe prof. DIACONU de la P.C. BOTOSANI pentru a o inscrie pe fiica mea de 8 ani,mi-a spus la telefon ca pentru SUCEAVA are cazare si masa pentru 4 copii si un profesor care vin de la P.C.,i-am precizat ca NU am nevoie si ca fiica mea este legitimata la C.S.SAH SUCEAVA.a fost de acord cu inscrierea si sa fim prezenti vinerila ora 15 la liceul LAURIAN.M-am prezentat la ora 15 ne-a inscris in concurs care urma sa inceapa la ora 16(la acea ora nu era sosit prof.CULAPOV),la 15.45 cand am revenit in sala prof.DIACONU ne-a spus ca NU MAI PUTEM PARTICIPA LA CONCURS incepand sa se scuze ca ea nu are nici o vina si ca trebuie sa discutam cu prof.CULAPOV.Am intrebat-oatunci daca prof.CULAPOV stabileste regulile concursului si DE CE ISI BATE JOC IMPREUNA CU prof culapov de timpul,banii si munca parintilor si copiilor find PLATITI DIN BANI PUBLICI,ei(diaconu si culapov)sunt platiti pentru a PROMOVA SI DEZVOLTA sahul la copii,NU pentru a-si satisface orgoliile marunte si gandirea comunista.DE CE NU A PERMIS prof. culapov participarea fiicei mele la concurs:R:DEOARECE IN URMA LIMBAJULUI SI A COMPORTAMENTULUI SAU TOTAL DEPLASAT IN LUCRU CU COPII,FOLOSIND UN VOCABULAR SUBURBAN,CORINA NU A MAI VRUT SA PARTICIPE LA CURSURILE DE LA P.C.SUCEAVA SI CA EA SUNT MULTI COPII CARE NU MAI PRACTICA SAHUL DATORITA ACESTUI PERSONAJ CARE JIGNESTE COPII.Cu acest prilej prof culapov s-a razbunat pe un copil de 8 ani avand o mare satisfactie,dar un proverb din popor zice ca razbunarea e arma PROSTULUI.......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei