Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 145 (5352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Câmpulung Moldovenesc

Un tir scăpat de sub control s-a izbit în restaurantul "La Popasul Baciului"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şofer de tir din Sălaj, care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a provocat un accident la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, colosul izbindu-se în restaurantul "La Popasul Baciului". Evenimentul rutier s-a petrecut ieri, în jurul orei 18.00, pe DN 17, în condiţii de ploaie abundentă.

Şoferul circula pe direcţia Vatra Dornei-Suceava şi, ajuns în curba periculoasă la stânga, pe carosabilul umed, nu a mai putut controla maşina. Au urmat scene de coşmar pentru persoanele aflate în popas. Tirul s-a izbit în restaurant, provocând avarii destul de serioase. A fost afectată şi o parte a interiorului, însă, din fericire, persoanele care se aflau la mese nu au fost rănite. De asemenea, fără leziuni a scăpat şi şoferul.

 "La Popasul Baciului" este proprietatea omului de  afaceri Ioan Ţăran Baciu, cel mai cunoscut sucevean în domeniul preparării produselor tradiţionale, care a reuşit să ajungă cu marfa sa peste tot în ţară şi peste hotare şi care şi-a extins mult afacerile în ultima perioadă de timp. Acesta nu-şi putea explica, aseară, cum s-a produs accidentul, mai ales că şoferul i-a spus că intenţiona să oprească pentru a lua masa la restaurantul său.

 

Tirul circula cu 65 de kilometri la oră, viteză care a rămas înregistrată la bordul maşinii

"El a vrut să oprească la mine, cel puţin aşa mi-a spus, dar cred că nu era atent, vorbea la telefon. Nu ştiu cum a reuşit să intre în popas, dar pot să spun că am avut noroc de bolovanul mare care este pus în zona de intrare şi care a mai atenuat impactul. Sunt ceva pagube, însă şoferul are asigurare Casco şi sperăm să nu fie probleme", a declarat Ioan Ţăran Baciu.

El a mai precizat că şoferul circula cu 65 de kilometri la oră, viteză care a rămas înregistrată la bordul maşinii.

Poliţiştii rutieri au demarat o anchetă, însă, cum nimeni nu a fost rănit, evenimentul rutier a fost încadrat la tamponări. În aceste condiţii, şoferul risca cel mult o amendă.

Restaurantul lui Ioan Baciu Ţăran se află într-o curbă periculoasă, unde limita de viteză este de 50 de kilometri la oră. Evenimentul rutier de ieri a confirmat un aspect pe care l-au subliniat inclusiv poliţiştii, anume că zona este una periculoasă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tir scăpat de sub control s-a izbit în restaurantul "La Popasul Baciului".
 Vizualizări articol: 2578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Un tir scăpat de sub control s-a izbit în restaurantul "La Popasul Baciului"5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De fapt... trimis de
(26 iun 2013, 11:14:00
Omul voia doar un sandwich cu muștar, a crezut că popasul e drive-thru și s-a plasat cât mai aproape de bucătărie, normal nu?
2.   Ba nu! trimis de
(26 iun 2013, 12:10:44
[-X
Șoferul și-a plătit burgerul la poarta McBaciu drive.
Da' mai apoi o vrutrolling eyes să se asigure că nu-i punechicken bucătăreasa carne nechezătoare în loc de spongiformă.
Așa că s-o apropiet, pâș-pâș, într-a-ntâia până larolling eyes feneastra ristorantului.
Da' a naibii treabă că driverul hypnotized o văzut ce Miss batting eyelashes bunăciune îi manufactura gustărica și cum iel era cam de multișor timp pe coclaurile patriei, s-o fâstâcitblushing ș-o uitat să mai pună break.

Da-i interesantă de totloser continuarea poveștii care o să fie, cu egzactitate ce ceas atomic, cam așa:
după ce-o să-și repare șoferul tiraboanța și păretele de văiugă a ciobanului, o să vină ’napoi la gajica bucătăreasă. (c-o făcut deja schimb deon the phone numere de telefoane, ID de mess și cont de Carte a fâțăurilor)
Da’ a dooa oară o să vină călare pe un Volvo alb (numai capul tractor), pe care o să-l priponească decent de data asta la țărușul de la poartă.hiro O să se scoboare din cabină ș-o să meargă în fațaapril demoazelei unde-o să împământeze rotula chiciorului drept ș-o să-i doteze inelarul mânuței stângi c-o șaibă din aur de 24 de carate în care-o să fie montat un diamant dintr-alea mânărite de românașii noștri bruxellezi.
Apoi ca să fie tătă lumea mulțamită, nunta o șă ție trei zile și trei nopți CHIAR la pensiunea Baciului (ca să aibă și ielmoney eyes încasări, să-și mai scoată din pagubă și să nu intre în insolvență).
Iar la evenimentdancing se vor veseli, după tipicul îndătinat, pe lângă rudele însurățeilor, tăți localnicii, martorii oculari, agenții de poliție constatatori, inspectorii de daune de la firma asiguratoare, etcaetera, etcaetera.

Amu toate-s bune când se termină cu bine.oh go on
Ghini că n-o pățât nica nici șoferul timid dar nici purisanca aia din cuhnie.
Dă-l dreqului de perete de văiugă, că ăla se repară.
2.1  RE: Ba nu! trimis de
(26 iun 2013, 14:44:39
Da, îi ca lumea așă o nuntî cu happy end, da eu tari ma tem cî dupa nuntî, cân el ar sî sî ducî tucma-n fundu Portugaliei cu-n tir di barabuli, ar sî aibă un fel di trezâri-n cap. A sâ-sh deii sama cî de-amu-i om însurat, la casa lui, tre sî aibî grijî di gospodarie șî di fimeia lui. Ș-apu-n timp she-ar sî asculti el maneli la țidiu on board incorporated, a sâ-sh deii sama cî digeaba sî mai uitî cu jând la fetili di pi shenturî, cî de-amu...îi gata, tre sâ-sh vadî numa di bucătăreasa lui. Da shel mai tari șî mai tari ma tem cî atunci cân a vini-napoi, ș-ar sî discalishi di pi Volvo lui alb, ar sî afli c-o devenit tata lu fishioru lu șăfu lu fimei-sa. Amu...na...depindi cum îi chicî așă o vesti...poati c-ar sî lesî di la el ș-ar sî facî un botez mare șî frumos la copchil!
2.2  RE: Ba nu! trimis de
(26 iun 2013, 15:04:55
Api mari smecherii s nu gasasti frana...Credc facea intrecere cu colegu care vinea din sens opus
2.3  RE: Ba nu! trimis de
(26 iun 2013, 15:27:45
Stai sîthinking ma gândesc la enunțul aista cu „tata lu ficioru lu șăfu lu fimei-sa”.whew
Mi-am cam tricotat neuronii trei pe față unul pe dos * și la valoarea de adevăr dă cu fracție periodică mixtă.

La cât de încuietă e sintagma, mi-aduce aminte de treaba aia (spusă parcă de Mark Twain): cică era un tată și un fiu, ambii majori. Care s-o cositorit c-o mamă având o fiică, de asemenea majoră. Dar, fără vreo semnificație pedofilă sau gerontofilă, skull moșu s-o lipit cubilly fata, iarhiro fiu-su s-o cuplat cumonkey muma (pădurii).
Acuma, într-o zi cândwaiting n-ave ce face**, o stat să se gândească ce grad de rudenie este El cu El. Și fără prea mult efort, nefiind nevoie să apeleze la Rațiunea pură și numai în baza Criticii practic-raționale, o ajuns laidea o concluzie demnă de Cartea Recordurilor:skull EL își era propriulskull bunic!

Așa șî cu cimilitura te. După cei dont know mă prind (împreună cu două oale cu chișleac de pe cuptior, îțichatterbox zic continuarea la mitul de mai sus.
Stei in taci!talk to the hand
-----
* exact așa cum se împletesc p*loverele pentru domni, pi*doverele pentru doamne și p*uțoverele pentru copchii mici.
** finkă pe Mississippi nu se zărea nici un zbat de vapor din cauză că plouase prea mult în zonă, fluviul de umflase, iar toți firefighterii din colonia penitenciară erau pe coasta de east ca să se combată cu typhoonul Sandy
2.4  RE: Ba nu! trimis de
(26 iun 2013, 16:50:04
Stai cî m-am prins mai iute ca oalele alea de chișleac.
Adică ai vrut să faci o aroganță sexistă prin care să insinuezi că șăfu ’ lu ’ nevasta la tirist îi ține ăstuia patu ’ cald în răstimpul când iel se încălzește în cabina TIRului c-o gonflabilă centuristă.
Motiv pentru care, cu toată responsabilitatea civică, trebuie să-ț zâc ca SĂ-Ț FIE RUȘINE CINCI MINUTE, răstimp în care să stai la cornerul odăii, în poziția ghiocel (cu capul plecat și rușinea sincer întipărită pe față).
Asta pen’că io o știu pe fătuța ceea ce lucră la restaurantul ciobanului și pot să-ț spun că-i cumințâcă foc, o terminat Ștefan cel Mare din Suceava, apoi o făcut faculta tot la USV în nuș ce domeniu de inginerie alimentară, acum îi la master la Bucale tot în domeniu. Deci în nici un caz nu-i bagaboantă ci, fiind din familie mai sărăcuță, o fost nevoită să-și ieie un job ca să aibă parale de postuniversitar.
Acum, c-a s-o fentez diplomatic, iacătă un raționament antitezist față de „Tata lu fiu lu șăfu lu nevastă-sa”. Care-i identificabil până la echivalență cu EL. Adică el e tata lui ficior-su. Biologic, genetic, fără putință de tăgadă a paternității. Apoi cică băietu ’ e ficioru ’ lu ’ șefu ’ lu ’ nevastă-sa.
Dar tot EL se crede șeful lui nevastă-sa, aidoma majorității hitlerașilor conjugali, care-și închipuie, în înfumurarea lor ilogică și misogină, că bărbatul e Capul Familiei. Adică ... ȘĂFUL. Acum ar trebui să stai s-asculți și ce vorbesc între ele, fetili, atunci când stau și ele la o apă plată cu lămâie.
Primul dintre aforismele lor vine în continuarea semiparanoiei masculine. La care ele replică pe șoptite că „o fi barbatul capul, dar femeia e gâtul!”
2.5  RE: Ba nu! trimis de
(26 iun 2013, 16:51:00
Apoi, altele mai cetite și mai studioase (cam cum ar fi bucătăreasa masterandă de la Baciu) se mai întrec în niște maxime care zic că datoria bărbatului este să se creadă șef. Iar datoria femeii este să-l lase să creadă în asemenea fantasme.

Așa că te-am lămurit buștean cum e cu „Egalite” în Absurdistanul bizantin Rromânesc.

P.S. mai trebe să-ț spun că Licențiata aia cu șorțuleț de la ristorant, în zilele în care au loc aclo nunți, cumătrii și îngropăciuni, chiar își excede fișa postului, devenind maestră de ceremonii. Sau cum s-ar zice în franțuzască „maîtresse des cérémonies” și asta slovă iar n-are nici o tangență cu ocupațiunile lucrative ancestrale sau de tip adulterin!shame on youshame on youshame on you
2.6  RE: Ba nu! trimis de
(26 iun 2013, 17:16:30
Oops! Pentru mine era doar un story board. N-am știut c-o știi pe fată. Eu n-am trecut niciodată pe la popasul ăla. Acu mă duc în corner...
2.7  RE: Ba nu! trimis de
(27 iun 2013, 09:32:42
O știu pe naiba pe fătuță. Dar am adunat așa niște profile din timpuri diferite și locuri diferite - licențiata e una, masteranda e alta, Volvo-ul e din altă parte - ca să iasă de-un stay-n ficțion consistent și care să blocheze eventualele comentarii ale „indignaților”, de tipul: „mnezăi măti de TIRist!”
Ce se putea spune la un articol de doo parale, despre un amărât care, în condiții de urgie celestă prin zona Câmpulung - Vama -Humor, probabil a intrat în acvaplanare și cele 36 - 40 de tone ale utilajului s-au dus sanie până în primul obstacol. Putea să aibă frânare reactivă ca la supersonice și tot se proptea în ceva.
Bine că s-a terminat așa! (cu nuntă, lăutari, cununii și botezuri!)

Amu sper că nu te-ai șucărit despre pedeapsă! Cred că ai simțul umorului suficient de bine dezvoltat încât să observi că te-am păsuit de a sta la cornerul odăii cu genunchii pe coji de nucă!hee heeoh go on
2.8  RE: Ba nu! trimis de
(27 iun 2013, 09:39:43
Erată:
din iuțală anglofonă o comisei și io:
În loc dei dont want to see „profile” se va citithumbs up „profiluri”
2.9  RE: Ba nu! trimis de
(27 iun 2013, 10:42:17
Cum să ma șucăresc? Tu stai în ocnă cu Moceanu și te vad dezinvolt, luminos, și cu poftă de joke, iar eu să mă supăr c-am stat cinci minute în cornerul unei odăi rotunde? No way!
3.   Comentariu trimis de
(27 iun 2013, 15:16:04
Vai ce necaz pe capul "BACIULUI" !!!!!!!.......pacat ca masina s-a oprit doar la intrare....era bine sa fi traversat intreg popasul, poate asa se sesizau si autoritatile locale de felul cum a amplasat acest "mare om de afaceri" constructia. Cu acordul cui a construit? Cine i-a eliberat autorizatia de construire? In ce baza? Cine i-a aprobat extinderea popasului pana la marginea drumului, mai ales in curba? O sa raspunda ca acea cladire a existat...drept. Sa verifice legalitatea constructiei inca de la inceputuri....din anii 1990,1991, felul cum s-a eliberat autorizatia de construire la acea data,...si toate smecheriile care au urmat dupa....DE CE DATI VINA PE SOFERI? Vina este a autoritatilor locale. Popasul Baciului nu are ce cauta la marginea drumului, sau in acest caz nu se tine cont de legislatia in domeniul urbanismului. Sper sa se faca dreptate .....toate se platesc pe lumea asta.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei