Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 145 (5352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai bine fotbalist, decât infractor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu aveam în plan să aduc vorba despre Wimbledon în prima săptămână a competiţiei, dar mă obligă un eveniment precum cel pătimit de Rafa Nadal. Acesta a fost învins în primul tur de un jucător mai scund, mai „bătrân”, aflat mai jos de sută în clasamentul ATP. În plus, şi cu un istoric de accidentări mai bogat decât cel al lui Nadal! Cum a fost posibil? Explicaţii se pot găsi, l-am putut vedea pe spaniol protejându-şi preventiv genunchiul cu probleme, dar el a refuzat să transforme asta în scuză, tocmai pentru a scoate în evidenţă meritele adversarului. Merită să-i pomenim aici numele: Steve Darcis, belgian. Imensa surpriză n-ar fi avut loc niciodată dacă peste ziua proastă a lui Nadal nu s-ar fi suprapus ziua de graţie a acestui Darcis. Care, apropo, a impresionat şi la Bucureşti acum o lună, când l-a eliminat în calificări pe Mahut în două seturi.

Trecem la fotbal, fără mare plăcere, veţi vedea de ce. Un junior ne imploră să nu-i luăm visul de a deveni fotbalist. Oarnă, pe numele lui, este puţoiul ăla care a făcut glume de prost gust pe seama unei pasagere oarecare, în avionul de întoarcere după acel 1-10 în faţa Germaniei. Dacă nu i-a reuşit cu nemţii, Oarnă a făcut spectacol pe seama femeii şi, fiindcă atât îl duce mintea, s-a mai şi filmat. Ba nici măcar atât nu îl duce mintea, pentru că a urcat secvenţa pe net! Cât de dobitoc poţi fi pentru această succesiune de fapte? Cam atât. Ei bine, cuprins de remuşcări după ce a fost dat afară de Hagi de la Academia sa, Oarnă a scris pe Facebook (unde altundeva?!) că regrete, că scuze, că vârsta, că visul etc. Acum, să ştiţi, şansa noastră, a oamenilor obişnuiţi, este ca el să-şi împlinească visul de a deveni fotbalist. Ce dacă va fi un nou Tamaş, e bine ca el să-şi câştige banii din fotbal, nu să ne dea nouă în cap pentru ei! Bine că ştie să dea cu piciorul în minge, să facă bine antrenorii şi să scoată fotbalist din el. Măcar vom avea un infractor mai puţin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai bine fotbalist, decât infractor.
 Vizualizări articol: 1280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mai bine fotbalist, decât infractor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei