Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 136 (5343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tentativă de omor

Un tânăr de 19 ani şi un minor de 17 ani au bătut cu sălbăticie, fără vreun motiv, un bărbat pe stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani şi un minor de 17 ani au băgat în spital un bărbat în vârstă de 52 de ani, după ce l-au luat bătut cu sălbăticie pe stradă.

Agresiunea s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, la Dolhasca, iar unul dintre suspecţi, tânărul în vârstă de 19 ani, Adrian Silviu Melinte, din localitate, a fost arestat preventiv ieri după-amiază de Tribunalul Suceava, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat. Minorul, Pavel Grosu, tot din Dolhasca, a fost lăsat în libertate, însă este cercetat şi el pentru complicitate la tentativă de omor calificat.

 

Iniţial, au crezut că victima a căzut în şanţ, din cauza stării de ebrietate

Miercuri dimineaţă, Poliţia Dolhasca a fost sesizată despre faptul că pe DJ 208 S, pe raza localităţii, se află căzută în şanţ o persoană de sex masculin, victima fiind identificată în persoana lui Constantin G., în vârstă de 52 de ani.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, cu multiple leziuni grave.

Victima, au aflat poliţiştii, a consumat în noaptea precedentă băuturi alcoolice, împreună cu fiul său în vârstă de 32 de ani, la un bar din zona staţiei CFR Dolhasca. La un moment dat fiul a plecat şi şi-a lăsat tatăl la crâşmă, a doua zi aflând ce i s-a întâmplat acestuia.

„Victima este cunoscută ca o persoană care consumă în mod frecvent și exagerat băuturi alcoolice, ocazie cu care a căzut în repetate rânduri, așa cum rezultă și din declarația fiului său”, se arăta iniţial într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Agresorii au dat vina pe alcool

La spital, bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost diagnosticat cu politraumatism cu echimoze şi plăgi contuze, fracturi frontale şi de masiv facial, fracturi costale drepte şi stângi cu pneumotorax, ruptură de splină şi contuzie renală, medicii legişti stabilind că leziunile au fost produse prin loviri cu corpuri sau mijloace contondente şi posibil prin comprimare toraco-abdominală. Legiştii au concluzionat de asemenea că viaţa victimei a fost pusă în pericol.

În urma cercetărilor, ofiţerii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist, au stabilit că victima a fost agresată de cei doi suspecţi, tânărul de 19 ani şi minorul de 17 ani.

Aduşi la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, cei doi au declarat că erau sub influența băuturilor alcoolice şi nu au avut un motiv anume pentru care l-au bătut pe Constantin G.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 19 ani şi un minor de 17 ani au bătut cu sălbăticie, fără vreun motiv, un bărbat pe stradă.
 Vizualizări articol: 5002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Un tânăr de 19 ani şi un minor de 17 ani au bătut cu sălbăticie, fără vreun motiv, un bărbat pe stradă4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vor primi amenda de 40 de lei si IAR LIBERI! trimis de
(15 iun 2013, 14:54:10
Si de ce nu le faceti publice aici, figurile lor de borfasi, pentru a fi vazuti de altii ca ei? Astia sunt golanii, huliganii si jmenarii de azi, viitori infractorii de miine!

Omul sta saracul in spital, speriat si lovit….In schimb vinovatii, mai mult ca sigur, vor primi amenda de 40 de lei pentru tulburarea linistii publice si violenta, iar maine vor fi liberi din nou la colt de strada cu chef de scandal.
Daca era Ceausescu, ii ducea la munca in folosul societatii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei