Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 136 (5343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

E.ON România

Elevii din Boroaia, învăţaţi cum să utilizeze corect instalaţiile de energie electrică şi gaze naturale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de la Şcoala Gimnazială din localitatea Boroaia au învăţat ieri cum să utilizeze corect instalaţiile de energie electrică şi gaze naturale. Lecţiile de protejare a vieţii au fost susţinute de reprezentanţii E.ON România, ISU Suceava şi SMURD. Copiii au fost instruiţi cum să prevină situaţiile de urgenţă generate de exploatarea necorespunzătoare a instalaţiilor electrice şi de gaz, cum să reacţioneze, dar şi cum să vină în sprijinul semenilor într-o astfel de situaţie critică.

Reprezentanţii E.ON România, împreună cu inspectorii de prevenire şi paramedicii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al Judeţului Suceava, le-au arătat elevilor cum să facă faţă situaţiilor dificile.

Pe parcursul întâlnirii, elevilor le-au fost oferite informaţii privind utilizarea în siguranţă a instalaţiilor de energie electrică şi gaze naturale prin discuţii interactive, stimulative şi prin vizionarea unor materiale video din cadrul campaniei naţionale de informare şi educare preventivă „RISC - Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale”. Reprezentanţii E.ON România au răsplătit implicarea şi deschiderea manifestată de participanţi, oferind gazdelor truse medicale de prim ajutor şi detectoare de fum. Activităţi similare au avut loc miercuri, 12 iunie, la Şcoala Gimnazială Pătrăuţi şi la Şcoala Nr. 6 din municipiul Suceava.

Campania naţională de informare „RISC - Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale“ a fost demarată în luna noiembrie a anului trecut de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON România, în scopul prevenirii şi conştientizării pericolelor la care se expun oamenii în cazul utilizării necorespunzătoare a diferitelor surse de energie. Pentru mai multe informaţii despre campanie puteţi să vizitaţi website-ul RISC la adresa: www.risc.info.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii din Boroaia, învăţaţi cum să utilizeze corect instalaţiile de energie electrică şi gaze naturale.
 Vizualizări articol: 1438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Elevii din Boroaia, învăţaţi cum să utilizeze corect instalaţiile de energie electrică şi gaze naturale4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei