Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 136 (5343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Încătuşaţi de DIICOT

Bodyguardul prins cu droguri şi patronul de pensiune care închiria camere cu „suflet” rămân în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magistraţii Curţii de Apel Suceava au judecat vineri recursurile împotriva măsurii de arestare preventivă declarate de către cei doi tineri din Vama, Ilie Adrian Popescu, bodyguardul din Spania reprofilat în dealer de droguri după întoarcerea acasă şi prins zilele trecute  în timp ce încerca să cumpere 500 de grame de canabis, şi Silviu Ioan Asăndoaie, patronul unei pensiuni de pe raza comunei Vama care închiria camere cu tot cu serviciile sexuale ale unei minore în vârstă de 14 ani.

Din boxa acuzaţilor,  cei doi tineri încătuşaţi de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au încercat să-i înduplece pe judecători prin intermediul avocaţilor.

În cazul lui Popescu, apărătorul acestuia a susţinut că tânărul nu a negat nici o clipă faptele comise, recunoscând şi colaborând cu organele de anchetă, iar avocatul lui Asăndoaie a arătat că acesta din urmă nu a ştiut că prostituata pe care o cazase la pensiune este minoră, respectiva minţind că este mai în vârstă.

„M-a rugat să o ajut şi eu, fiind o fire mai emotivă, am luat-o la mine. Nu arată deloc ca o minoră de 14 ani şi nu am ştiut vârsta ei reală”, a susţinut din boxa de lemn din sala de judecată patronul de pensiune din Vama.
El este acuzat de trafic de minori, după ce ar fi racolat o minoră de 14 ani pe care a determinat-o să întreţină contra cost relaţii sexuale cu clienţii pensiunii, în perioada februarie-mai 2013, dar şi într-un apartament închiriat.

Cei doi inculpaţi le-au cerut judecătorilor să-i lase în libertate şi să înlocuiască măsura arestării preventive cu interdicţia de a părăsi ţara sau localitatea.

La finalul şedinţei de judecată, completul de judecată a decis ca cei doi tineri din Vama să rămână în continuare în arest. Popescu, la Suceava, Asăndoaie, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, acesta fiind încarcerat alături de un alt tânăr, fiul unui fost polişţist botoşănean, acuzat că racola minore şi le determina să facă sex pe bani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bodyguardul prins cu droguri şi patronul de pensiune care închiria camere cu „suflet” rămân în arest.
 Vizualizări articol: 5557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Bodyguardul prins cu droguri şi patronul de pensiune care închiria camere cu „suflet” rămân în arest5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei