Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 136 (5343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Rezultate

O elevă din Rădăuţi, premiată la un concurs naţional de creaţie în limba engleză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia „Shakespeare School pentru Educaţie” a premiat cele mai bune eseuri în limba engleză înscrise în cadrul Concursului Naţional de creaţie Shakespeare School Essay Competition 2013.  Andreia Iulia Robu din Rădăuţi, elevă a Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, a primit menţiune în cadrul competiţiei. Eleva este în clasa a IX-a, la profilul chimie-biologie, iar la disciplina engleză este pregătită de prof. Loredana Cârciu.

Evenimentul de decernare a premiilor a avut loc la Bucureşti, în sala ArCub, joi, 13 iunie, ceremonia fiind deschisă de ambasadorul competiţiei, Maia Morgenstern. La festivitate au mai luat cuvântul Anca Pegulescu – inspector general la Ministerul Educaţiei Naţionale, Stanimira Giorgieva şi Septimiu Postelnicu – vicepreşedinţi Unicredit Ţiriac Bank, Roxana Ene – reprezentant British Council, poetul Răzvan Tupa şi fotograful Constantin Nimigean.

Toţi cei 37 de finalişti au fost recompensaţi cu premii: tabere de engleză în România, cursuri de engleză la Shakespeare School, taxe de participare la examene Cambridge, cărţi, dicţionare şi cursuri de fotografie.

Concursul este organizat de Asociaţia „Shakespeare School pentru Educaţie”, iar în acest an s-au înscris 4.000 de participanţi din toate judeţele ţării. Cei 37 de finalişti sunt din judeţele Arad, Maramureş, Suceava, Ialomiţa, Ilfov, Iaşi, Teleorman, Covasna, Hunedoara, Brăila, Constanţa, Argeş şi Bucureşti, aceştia impresionând juriul prin creativitate şi cunoştinţele de limbă engleză.

Concursul a fost organizat sub egida Anului European al Cetăţenilor, iar participanţii şi-au pus creativitatea la încercare pentru a descrie un stat european imaginar, folosind elemente emblematice ale statelor existente: tradiţii, simboluri culturale, personalităţi sau chiar monumente şi zone geografice.

Potrivit organizatorilor, „această campanie de încurajare a tinerilor în direcţia perfecţionării limbii engleze va continua, din convingerea că limba engleză deschide oportunităţi, este limba comunicării şi informării, iar cei informaţi sunt, cu siguranţă, şi cei puternici”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O elevă din Rădăuţi, premiată la un concurs naţional de creaţie în limba engleză.
 Vizualizări articol: 3448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 11 voturi
O elevă din Rădăuţi, premiată la un concurs naţional de creaţie în limba engleză4.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   !!! trimis de
(15 iun 2013, 13:24:12
Felicitari!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei