Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 116 (5323)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oferte

Două bănci vor să crediteze Primăria Suceava pentru finalizarea lucrărilor la Centrul Cultural „Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările la Centrul Cultural „Bucovina” ar putea fi reluate în scurt timp. Şi asta pentru că două bănci au trimis oferte pentru a credita Primăria Suceava în vederea asigurării finanţării construcţiei. Suma necesară pentru inaugurarea Centrului Cultural „Bucovina” este de 46 de miliarde de lei vechi.

„A avut loc etapa a doua de deschidere a ofertelor pentru Centrul Cultural <Bucovina>.Sunt două oferte care urmează să fie analizate de comisia de evaluare, care va lua o decizie în baza documentelor prezentate. Este un obiectiv foarte important pe care noi ne propunem să-l finalizăm în acest an, dar din păcate aproape jumătate de an a trecut deja şi suntem decalaţi de la program”, a arătat Ion Lungu.

Cele două bănci care doresc să crediteze Primăria Suceava sunt UniCredit Ţiriac şi CEC Bank. Ambele oferte sunt pentru o perioadă de zece ani, iar UniCredit a venit cu o dobândă anuală de 4%, în timp ce dobânda solicitată de CEC Bank este de 5%, la care se mai adaugă şi alte comisioane auxiliare.

Valoarea totală a investiţiei este de 114 miliarde de lei vechi, fără TVA, adică circa  2,5 milioane de euro, sumă din care până acum s-au achitat aproape 70 de miliarde de lei vechi, diferenţa de bani urmând să fie acoperită din împrumutul bancar.

În clădirea reabilitată ar urma să se instaleze recentul constituit Centru Cultural „Bucovina”, cu  subordonatele Ansamblul Artistic “Ciprian Porumbescu”, Şcoala Populară de Arte şi Meserii “Ion Irimescu”, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, precum şi redacţia Revistei “Bucovina Literară”. Amenajările includ şi o parcare de 250 de mp, care va deservi aproximativ zece autovehicule.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două bănci vor să crediteze Primăria Suceava pentru finalizarea lucrărilor la Centrul Cultural „Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Două bănci vor să crediteze Primăria Suceava pentru finalizarea lucrărilor la Centrul Cultural „Bucovina”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei