Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 116 (5323)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răfuieli ca-n Bronx

Aproximativ zece indivizi înarmaţi cu topoare şi bâte au atacat în plină zi clienţii unei terase din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene de groază s-au petrecut ieri, în jurul orei 13.00, pe terasa barului „4 mese” de la intrarea în cartierul Obcini din municipiul Suceava, aproximativ zece indivizi înarmaţi cu topoare şi bate, năvălind pur şi simplu în local şi atacând mai mulţi clienţi.

Atacatorii, mărturisesc surse judiciare, au avut o ţintă precisă, un antrenor de kick boxing din localitate, Nicolae M., în vârstă de 36 de ani, însă agresorii au tăbărât şi asupra altor două persoane care se aflau la masa acestuia, printre care şi un fost cadru didactic al Universităţii Suceava, Dominic D., în vârstă de 40 de ani. Acesta din urmă a suferit leziuni grave, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”.

Episodul extrem de violent a durat câteva zeci de secunde, martori oculari mărturisind că atacatorii au coborât din două-trei autoturisme.

Antrenorul de kick boxing şi unul din amicii săi, ambii foşti sportivi, au parat mai multe lovituri şi au reuşit să intre în local şi să închidă uşa după ei, însă fostul angajat de la universitate a căzut victimă sălbaticilor înarmaţi cu topoare şi bâte. Dominic D. era plin de sânge şi a ajuns la spital cu fractură deschisă de tibie, un traumatism cranio-cerebral şi mai multe plăgi tăiate. De altfel, bărbatul a fost supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale, fiind internat pe secţia de Ortopedie.

„Aveau nişte topoare cu cozi foarte lungi şi au încercat să-i lovească direct în cap”, explica aseară un martor care asistase la grozăvia petrecută ieri la terasa „4 mese”.

Pe lângă cei trei clienţi atacaţi, în local se aflau şi alte persoane care au rămas îngrozite de cele petrecute sub ochii lor.

În urma scandalului, un geam termopan de la terasa barului, o masă şi mai multe scaune  au fost distruse.

La scurt timp, zona a fost împânzită de poliţie şi jandarmi, la faţa locului fiind trimişi şi ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, care au preluat cercetările.

 

Cine sunt agresorii. BMW-ul atacatorilor a lăsat în urmă Logan-ul poliţiei

Maşinile suspecţilor au fost date în consemn, agresorii fiind căutaţi de judiciarişti pentru a fi aduşi la audieri, fiind acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi loviri şi alte violenţe.

Din primele informaţii furnizate de poliţie, unul dintre atacatori se numeşte Dumitru Sorinel Solomon, alias „Bodo”, este din municipiul Suceava, şi este  un client mai vechi al poliţiştilor, bodyguard fără acte la mai multe crâşme dubioase din oraş. Din „comandoul” respectivului ar fi făcut parte şi fratele acestuia, un individ poreclit „Van Damme” şi un altul zis „Roger”, eliberat recent din penitenciar. De asemenea, din informaţiile noastre, printre atacatori s-ar număra şi un agent al unei firme de pază şi protecţie.

Până la închiderea ediţiei, nici unul dintre indivizii cu topoare şi bâte nu a fost prins.

La un moment dat, un echipaj de poliţie a depistat în zona Dărmăneşti unul dintre autoturismele date în consemn, un BMW, însă Logan-ul cu girofar şi sirenă nu a reuşit să ajungă din urmă maşina fugarilor.

 

De la ce a plecat tot scandalul

Deşi s-ar putea crede că scena de groază petrecută la localul de la intrarea în cartierul Obcini ascunde reglări mafiote - plecate de la cine ştie ce afaceri suspecte, stupefiante, taxe de protecţie etc. - în realitate motivul atacatului de la „4 mese” a fost unul stupid.

În urmă cu câteva săptămâni, „Bodo” şi amici de-ai lui l-au bătut pe un elev de la şcoala de kick boxing a lui Nicolae M.. L-au lovit cu un telescop în cap şi peste braţe, fracturându-i o mână.

Acelaşi Dumitru Sorinel Solomon ar mai fi terorizat mai mulţi sportivi de la clubul lui Nicolae M., acesta din urmă transmiţându-i să-i lase în pace elevii.

Practic, de aici ar fi plecat „răscoala” de ieri, „Bodo” intenţionând să-i dea o lecţie antrenorului de kick boxing. Din fericire, planul său diabolic nu a ieşit, iar acum îl aşteaptă sigur un pat pregătit pentru multă vreme într-o celulă de la subsolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Sursele noastre vorbesc despre faptul că acest Solomon ar fi locotenentul unui alt interlop din municipiul Suceava şi că ar pregăti, la comanda acestuia din urmă, şi alte atacuri asupra unor rivali ai şefului său.

Prin târg circulă zvonul că acelaşi individ poreclit „Bodo” ar fi dat foc şi BMW-ului lui Cătălin Cimpoiaşi (pe 12 octombrie 2012). Acest zvon însă nu a fost confirmat de poliţie.

Şi atunci, la mijloc ar fi fost vorba despre „muşchi încordaţi” între grupările de interlopi ale Sucevei, aparent un orăşel liniştit.

În realitate, aşa cum s-a petrecut ieri, circa zece indivizi cu topoare şi bâte, în plină zi, au tupeu să atace clienţii de pe o terasă. Totul, în văzul a zeci de oameni care treceau prin zonă sau care au ieşit la balcoane să vadă ce se întâmplă. Culmea, reuşesc şi să fugă şi să lase în urmă Logan-ul poliţiei, în ciuda tuturor măsurilor dispuse imediat de conducerea IPJ.

Ca o ironie a sorţii, camerele de luat vederi instalate de primărie în zonă, pentru un oraş mai sigur, nu funcţionează de mai multe zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproximativ zece indivizi înarmaţi cu topoare şi bâte au atacat în plină zi clienţii unei terase din Suceava.
 Vizualizări articol: 14915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 24 voturi
Aproximativ zece indivizi înarmaţi cu topoare şi bâte au atacat în plină zi clienţii unei terase din Suceava3.6524

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(23 mai 2013, 11:17:24
Camerele de supraveghere nu functioneaza de cand au fost montate, nus cum de cei de la curte de conturi sau alte organe abilitate nu il iau de guler pe domnul primar sa-l intrebe ce fel de investitie e asta, cum a fost facuta , etc?
2.   Proiect operational regional trimis de
(23 mai 2013, 12:16:08
Supravegherea cu camere video este un proiect în valoare de aproape 500.000 de euro, iniţiat de Primăria Suceava prin Programul Operaţional Regional.Au fost achiziţionate 108 camere video, din care 72 de camere video fixe şi 36 de camere video mobile . A fost necesară instalarea a peste 40.000 de metri liniari de fibră optică . Implementarea acestui proiect a fost realizat de către firma UTI Trafic Management SA Bucureşti, contra sumei de 1.903.133,19 lei.

2.1  RE: Proiect operational regional trimis de
(23 mai 2013, 17:27:50
Prinzi fluturi? 40 km fibra?
3.   Comentariu trimis de
(23 mai 2013, 12:41:05
Muschi incordati au fost dintotdeuna in Suceava. Dar nimeni nu a pus pana acum langa muschi si toporu. Si nimeni nu a avut TUPEUL JEGOS sa le fluture in plina zi prin cafenele. Batai sunt de cand lumea in SV .... dar eu stiu ca smecherii de pana acum au dat cu pumnu nu cu toporu...ISI CEREAU INTERVAL PE CAMP DEPARTE DE OCHII LUMII...TARANI OBOSITI SOSITI DIN PADURE DE LA EXPLOATARE. Nu poti frate sa confunzi cafeneaua cu padurea....ce cautau cu TOPORU?! Sunt cercetati pentru ultraj si distrugeri? Pai au bagat un om in spital...cu buna stiinta ....taiat cu... repet ...TOPORU!! in cafenea?.... 150 DE ANI DE PUSCARIE NUMAI PT INTENTIE AR TREBUI SA IA! SI INCA 300 DE ANI PENTRU FAPTA. DACA AU CAUTAT SA SE ARATE CA VOR RESPECTATI IN ORAS ...CRED CA AU DEMONSTRAT DOAR FAPTUL CA SUNT NISTE JIGODII FRICOASE. inainte de a intra in puscarie ar trebui pusi in cusca in fata casei de cultura si sunt convins ca trecatorii ar avea numai flegme pt ei...eu ca si cetatean fara muschi nu pot decat sa-mi iau pistol....si cred ca dupa legile din Romania ajung mai repede dupa gratii decat o jigodie care ma ataca.
4.   Ptr.radumamii trimis de
(23 mai 2013, 12:47:48
de unde detii toate aceste date?
5.   Comentariu trimis de
(23 mai 2013, 13:07:30
Date? pai nu cred ca trebuie sa fii wikipedia sa stii ca in SV s-a batut lumea de la Stefan cel Mare incoace. Dar numai pe vremea lui Stefan purtau si toporu cu ei...numai ca pe atunci nu erau cafenele...
6.   Socoteala! trimis de
(23 mai 2013, 13:18:06
Cred ca pana la urma cineva tot ar trebui da raspunda pt banul public cheltuit prost: camere video nefunctionale, statie de epurare nefunctionala, reabilitare bulevard executat sub standard, pista bicliclisti nepracticabila. Bataie de joc pe banul public! Despre batausi nu comentez, dar sper ca politia sa puna mana pe ei cat mai rapid.
7.   Salutare trimis de
(23 mai 2013, 13:25:59
Lui "Cimpoies" i-au dat foc la masina baieti de la Piatra Neamt pentru ca avea datorii de la "pliculete" si mai are si cateva tepe date si nu il vad bine in continuare. Iar de ce nu se scrie in ziar ca acum o seara in urma i-au cautat pe baieti acestia un grup de vreo 40 de sardine?
8.   Gorila????:)) trimis de
(23 mai 2013, 13:33:43
Si acest nicu gorila de cand este in Suceava numai a luat bataie!Cand sa eliberat de la penitenciar a luat un cap in gura de la patronul de la o carciuma in Dolhasca si a fost facut k.o si scos afara de picioare apoi la Shock a venit unul cu pistolul iar a luato si sa lasat de meseria bodyguard si a fugit din tara apoi a luato de la Proitoreanu si multe altele.....
9.   Salut trimis de
(23 mai 2013, 13:35:47
eu din balcon am vazut doar 8 vlajgani care s-au urcat in doua masini argintii, una din ele era cu turela, au forţat iesşirea din intersecţie indreptându-se spre scheia; au trecut in fuga prin fata sediului BRD de aici din obcini , deci figurile lor s+ar putea sa fie inregistrate pe camerele de luat vederi de la BRD.
10.   Comentariu trimis de
(23 mai 2013, 13:42:08
Scuze. M-am bagat ca musca in lapte...nu am vazut ca e intrebare adresata lui radu
11.   Concluzia...radumamii.. trimis de
(23 mai 2013, 14:08:36
RADUMAMII..e de la Consiliu si Judetean...frustrat, ocolitor de cale , revoltat cumva din motive personale,( intuiesc..) dar si teribil de LAS...(din motive materiale si existentiale....)apare pe furis si si da cu parerea...stiu si eu, vreau si eu....dar sa nu spui....ca esti fara caracter...
12.   Comentariu trimis de
(23 mai 2013, 14:11:24
fii atent la pistol...fara pistol , in curtea ta esti declarat criminal de mortul ti e aruncat peste gard...
13.   Mariei 1980 trimis de
(23 mai 2013, 14:13:22
de vor sa afle vor afla...cand nu vor nu vor...capul in nisip ca strutul...sau stindardul...dreptatea ? Ce i aia ?
14.   Comentariu trimis de
(23 mai 2013, 14:19:00
Care-i treaba frate in toata povestea asta cu camerele de supraveghere stradale? te feresc ele de topoarele purtate si folosite de tzapinari? Se stie cine sunt "toporarii"...i-a vazut lumea si cred ca e mai mult decat orice camera...si ei recunosc si se LAUDA in cercurile lor cu mareatza isprava pe care au savirsit-o... asa ca nu se pune in discutie faptul ca nu se stie cine sunt agresorii...de fapt mai bine zis...criminalii...Pun in discutie modul jegos si criminal in care acesti indivizi ne pun in pericol pe noi cetatenii. Ca sa ce? sa se afirme ca SMECHERI?
In ceea ce priveste comentariul la adresa lui nicu gorila cred ca trebuie precizat si de ce se spune ca a luat doar bataie...pentru ca nu a vrut sa riposteze...sa nu-si creeze alte probleme...cazul cu pitoreanu este cunoscut...la momentul coflictului gorila ii cerea chiar sa mai primeasca pumni fara riposta si acesta nu a reusit sa-l puna la pamant desi sunt ferm convins ca oricare din noi daca luam macar un singur pumn de genul ala eram in lumea viselor. si inca ceva. s-a auzit dupa aia ca s-ar dori vreo razbunare? nu. de ce? pentru ca smecherii adevarati stiu sa si incaseze atunci cand o fac cu capul sus. SI MAI MULT FARA TOPOARE!
ASTA E CEEA CE PUN IN DISCUTIE SI ASTA E CE AM AVUT DE ZIS.
15.   Smecheri??? trimis de
(23 mai 2013, 14:29:32
Si atunci de ce se lauda acest nicu prin oras ca se antreneaza o saptamana si isi ia revansa??? A trecut jumatate de an si morcovul a fost si este mare numai gura e de el.....Si observ ca esti prieten cu el si iti pun o intrebare De ce laba de gaina ala a cautat bataie si cand a luato la trimis nicu direct in deal la bdj sa dea cu subsemnatul si apoi o luat 1000 de euro de la Hrisca si a impartito antrenorul cu elevul?
15.1  RE: Smecheri??? trimis de
(24 mai 2013, 10:52:36
acesta hrisca a fost primit in casa la Gainariu cand a venit de acolo din sat la el si ia dat de mancare si mama lui Gainariu i-a spalat hainele si i-a dat si bani sa mearga la scoala. Si la luat la sala gaina si era vai de capu' lui ,faceau antrenamente dar numai bataie lua de la gaina si de la toti din sala . Si s-a gandit el sa vorbeasca cu gaina in parc,ca l-ar fii facut gaina injectat iar BODO VISAN STEFAN au venit in semn de prietenie si cand nu era atent i-au dat cu telescoapele in cap, astia is smecheri !!!laughing))) numai neveuri ca ei sunt niste navetisti obositi de la tara !!!!!!!!!
16.   Comentariu trimis de
(23 mai 2013, 17:25:23
COSMINELU, esti foarte prost informat si destul de frustrat in scrisele tale...Nicu a iesit din penitenciar in anul 2001 si a realizat mai mult decat vei putea realiza tu intr-o viata de om, a luptat in tara si in afara tarii reprezentand Romania, a terminat liceul si mai nou facultatea, are de mai bine de 5 ani de zile un club sportiv unde a scos rezultate si a adus o multime de medalii pentru Suceava prin elevii sai, mai mult decat atat a scos si un campion mondial anul trecut, iar progresele sale in acest domeniu sunt enorme in comparatie cu multe alte cluburi din judet si tara... Suntem oameni si toti gresim, avem urcusuri si coborasuri din toate punctele de vedere...insa Nicu a reusit sa depaseasca multe incercari si sa dea rezultate in activitatea sa. Tampenii de genul"Dolhasca" sunt niste aberatii, Piotoreanu, pistoale pe la Shock,etc... La Dolhasca a fost lovit pe la spate de un "meltean"invidios si frustrat fara sa-l doboare si in aceasi dimineata melteanul dormea in santuri alaturi de amicii sai( bine'nteles ca nu stiai asta), la Shock a fost impuscat miseleste de un alt frustrat de la 2 m ( eram de fata atunci)dar asta nu l-a impiedicat pe Nicu sa-l proiecteze in aer si sa-l imobilizeze atat pe el cat si pe ceilalti doi frustrati care nu vroiau sa achite o suta de vodca si un redbull agasand angajatii localului, iar despre Piotoreanu sau cum il cheama pe individul ala batran, l-a lovit miseleste pe la spate in momentul in care Nicu fiind beat,a vrut sa intre in local,(eram la o nunta la Toscana vizavi, si am vazut tot), cand Nicu a vrut sa intre, Piotoranu l-a prins de mana si l-a lovit cu capul ,apoi s-a napustit cu pumnii si picoarele asupra lui disperat ca Nicu nu cadea, apoi a urmat faza amuzanta cand Nicu s-a dezmeticit din lovituri si i-a ajuns in spate agresorului tinandu-l de gat, razand de el ca e batran si nu loveste bine,moment in care Piotoranu a scos telefonul si urla in telefon disperat"veniti repede ca nu fac fata".ulterior venind politia.
17.   Comentariu trimis de
(23 mai 2013, 17:34:33
Cosmine, stam noi acum sa numaram ouale altora? Faptul ca suntem sau nu prieteni nu cred ca priveste pe nimeni. Cred ca am avut o parare obiectiva si am ridicat problema astfel: de ce, cum si de unde tupeul si actiunea marsaveasca cu topoare. De ce, cum si de unde pana unde trebuie sa mearga si bataile astea. Adica imi spui ca esti de acord cu existenta cutitarilor, a toporarilor si altora de genu cu arme taioase si care te mutileaza pe viata? Omu care e acum in spital nu va mai putea merge pe piciorele lui poate toata viata. Se intampla asta daca erau doar pumnii si muschii? Asta e intrebarea. Probabil ca nu. Ar fi fost doar umflat la fata si cu vanatai. TUPEUL JEGOS SI IMPUTIT DE A FOLOSI TOPORUL ESTE CONDAMNABIL.
Va urez o zi maxima.
18.   Comentariu trimis de
(23 mai 2013, 17:39:52
ceea ce nu am inteles totusi a fost faptul ca Nicu a fost agresat si tot el a fost ridicat de politie si jandarmerie, ma rog, traim in Romania. Iar despre faza cu Gaina, tu COSMINELUL pari sa ai mai multe informatii decat toata lumea, pari sa le stii pe toate, insa foarte eronat, ma intreb daca nu cumva ai vreo legatura cu acei indivizi dezaxati ca Bodo,Frodo,Hrisca,Frisca sau alte persoane din anturajul lor infect, total antisocial si infractional. Poate ca ar trebui sa mai reflectezi asupra realitatii inainte sa arunci acuze si jigniri in niste oameni care se straduiesc sa faca ceva pentru orasul acesta. Daca ai catusi de putina barbatie in tine, mai bine dute si intreaba-l pe Nicu personal despre Gaina si restul, sunt ferm convins ca stie mai bine ca tine. Iar despre gruparea salbaticilor dezaxati si fara Dumnezeu, care intra cu topoare si bate pe terase nu am de afirmat decat atat: LA PUSCARIE CU EI!
19.   PT REALN trimis de
(23 mai 2013, 17:41:32
Ba Reale esti tare frate. Obiectiv si in cunostinta de cauza.
FELICITARI NICULE...AZI A AVUT ABSOLVIREA LA FACULTATE CA SA STIE TOATA LUMEA. SA TRAITI DOM' PROFESOR!
20.   Niste fraieri trimis de
(23 mai 2013, 18:08:08
daca erau smecheri margeau sa se bata parte an patre cu mumni nu cu sabi si topoare cu toporu an mana orisicine e tare bodao si vandam va credeam niste smecheri dar nu santeti decat niste gunoaie nu ati facut altceva decat sa va faceti de ras vati dat arama pe fata , adevarati smecheri geo si dan au facut legea cu pumu nu cu toporu nu cu pistolu , rusine voua vati facut mentoru de ras , cat despre nicu gorila a fost si e o valoare fara topor si fara sabie se pise pe voi de la distanta ce ar fi iesit acolo daca avea si ei topoare cred ca erau smecheri la morga .
21.   Te plateste in natura nicu sau tovarasul gay? trimis de
(23 mai 2013, 19:25:44
REALNEWS nu stiu cum esti platit dar raspundemi la o intrebare de ce acest nicu "cita" are ca cel mai bun prieten al sau si este vazut zilnic cu un homosexual care stie tot judetul Suceava despre activitatile lui? Si dc a doua zi dupa incidentul de la shock sa lasat de meseria de bodyguard? Si la Dolhasca mergi si intreaba oameni din acel sat si vezi cat timp a stat el pe zapada dupa ce la scos patronul tarait de picioare....informeazate mai bine si nu mai te lasa condus de minciunile altor oameni.....si ai sa mai afli cum plimba cainele unor ciorani de prin Burdujeni in Italia si despre Gaina mergi la Burdujeni la politie si este declaratie cum s-au dat 1000 de euro ca sa nu mai aiba nici o pretentie caci asa fac mai nou luptatori cauta scandal si apoi cer bani...
22.   MAri luptatori trimis de
(23 mai 2013, 19:43:27
Asa este Cosminelu',ai mare dreptate...acest GAINARIU nu este decat un fatalau, fricos ce se crede mare "SMECHER DE BDJ"
23.   Aparente trimis de
(23 mai 2013, 20:37:48
Bai oameni buni vb despre tot felul de interlopi,nicu gorila, bodo,cimpoesi,si alții. Habar nu aveți ca principalul vinovat este Dominic dospinescu care a tras trepte peste tzepe si băieții S au saturat de el. Nimeni nu l pomeneste pt ca Draga doamne era universitar.... E un ratat care S a combinat acu câțiva ani si cu arhire Răzvan si a tras teapa multor oameni care voiau sa câștige o pâine si pt care justiția românească l a achitat pe handicapatul de arhire. Ii felicit pe cei zece care le au mai tăiat din aripi tzepuitorilor de cartier. Semnat Marcel, fost asociat si actual tepuit de exuniversitarul (vrajeala). Dominic Dospinescu.
23.1  RE: Aparente trimis de
(23 mai 2013, 22:02:41
Ai avut un moment de refulare, te intelegem toti, saracul de tinewinking Sa te ascunzi in spatele unui nume fals si sa te exteriorizezi online nu denota decat slabiciune si stupiditate.
24.   COSMINELUL trimis de
(23 mai 2013, 22:12:39
Amuzant este la tine COSMINELUL ca ai si un nick foarte gay"cosminelul" ... Banuiesc ca nici nu ar trebui sa mai dau curs intrebarilor tale caci esti mult dezinformat si sub nivel mediu din punct de vedere intelectual, dar o sa-ti satisfac curiozitatea bolnava si scornita caci esti un parazit pus de altii sa scrie lucruri nocive. Nicu a plecat de la Shock dupa ce Ioji a vrut sa-i dea afara pe cativa din oamenii lui,a mai stat cateva zile dupa ce s-a certat cu Ioji si au plecat toti. A fost momentul in care Shock-ul s-a dus la vale COSMINELUL care incepi sa faci afirmatii rasiste, te miros ca esti frustrat. Nicu se cunoaste cu oameni din toate paturile sociale si datorita bunei psihologii de care da dovada poate urca si cobori in functie de nivelul fiecaruia astfel incat se poate purta o conversatie si sa-si faca un prieten, ma mira faptul ca esti asa pornit pe el, probabil ca esti gay si nu ai intrare, mergi si discuta cu el caci iti promit ca se poate cobori suficient de mult la nivelul tau incat sa-ti inteleaga frustrarile, iar cu Dolhasca si fugitul din tara eu zic sa te linistesti caci nu stii absolut nimic, doar stai ascuns in spatele ecranului si arunci cu noroi in oameni de care ti-e frica fara sa-i cunosti macar... de cate ori a plecat din tara, poti sa verifici pe youtube si ai sa vezi meciurile sale pe unde a luptat, dar tu esti pus de monitorul(poate esti boot) sau gruparea infractionala analfabeta care au clasa a intaia la un loc sa dai curs unor subiecte de 2 lei infirme,la asta ma gandesc, pierd timp si ai devenit plictisitor cu idioteniile si aberatiile tale. Iar Marcel , nu cred ca feliciti salbaticii din toata inima, te bucuri pt suferinta lui Dominic doar, daca feliciti infractorii inseamna ca esti ca ei,treaba ta cu Dominic nu are treaba cu ce s-a intamplat, numai bine Cosminelul bulangerelul si Marcel Badaluta, vedeti-va de lucruri serioase si nu mai aruncati vorbe fara rost, Dumnezeu e sus si vede!!
25.   Napoleon trimis de
(23 mai 2013, 23:08:47

Bai Napoleon, actualul tepuit sunt eu Badaluta Marcel, dar asta nu iti da tie dreptul sa faci comentarii, in numele meu, sunt prieten cu Nicu, ce am eu cu Dominic, am eu, dar nu este o solutie a da topoare in cap, i,si nici nu ar trebui sa te bucure acest lucru, multi vb din auzite, etichetati oameni, fara a stii nimic despre acestia, dar vb aia:gura lumii no astupa decat pamantul:
26.   Sa vedem cine sunt smecherii trimis de
(24 mai 2013, 10:41:34
BODO=carutar care cauta cartoane si fier vechi prin gunoaie. HRISCA FRISCA=trebuia condus de la scoala acasa ca ii era frica sa treaca strada la oras. URSACHE STEFAN=hrisca frisca si ellaughing VISAN=cersator de sub pod . s-au terminat gunoaiele in itcani si au venit in oras. le-a bagat cineva prostie in cap si ei se lauda ca sunt un imperiu sunt fortza MAFIA ROMANIEI !!!laughing) si ataca pe oricine. pentru ei nu este lege , ca nu stiu sa citeasca !!!! LA PUSCARIE CU EIII !!!!!
27.   Puscarie scrie pe bodo si geo. trimis de
(24 mai 2013, 10:54:38
tiganul borat BODO, la puscarie......seful lui GEO la puscarie....si toata GASCA cu care umbla si dau in cap la toata suceava, la puscarie.....unde mergi auzi numai de analfabetul , rapanosul , puscariasul, drogatul , proxenetul,jegosul, BODO....organele competente din suceava, rugam, ptr linistea noastra si copiilor nostri, bagatii la puscarie....sa putrezeasca acolo.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei