Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 116 (5323)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Imagini şocante

Soţ şi soţie, bătuţi cu parii în plină zi, în centrul oraşului Gura Humorului

Vineri, 24 Mai 2013 (08:50:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La două zile de la episodul şocant de la o terasă din municipiul Suceava, unde, în mijlocul zilei, aproximativ zece tineri înarmaţi cu topoare şi bâte au atacat mai mulţi clienţi ai localului, un nou caz de o violenţă extremă a ieşit la iveală, de această dată agresiunea petrecându-se, tot în plină zi, în centrul oraşului Gura Humorului.

Doi soţi au fost atacaţi şi bătuţi cu parii de trei indivizi, agresiunea plecând de la  neînţelegerile dintre ei şi familia agresorilor, neînţelegeri care fac obiectul unui dosar aflat pe rolul Judecătoriei Gura Humorului.

De altfel, „ploaia” de pari s-a petrecut aproape de sediul Judecătoriei, la câţiva metri de strada principală din Gura Humorului.

 

„M-au bătut de am rămas fără suflare...”

Agresiunea de la Gura Humorului s-a petrecut săptămâna trecută, pe data de 17 mai, însă abia ieri victimele au obţinut imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere instalată în zona în care a avut loc bătaia.

Imaginile arată clar cum soţii Marius şi Petronela Plai, din Mironu -Valea Moldovei, sunt atacaţi pe stradă şi luaţi la bătaie cu bâtele de trei indivizi. Agresorii sunt consăteni cu victimele, iar conflictul dintre ei este de anul trecut, când, susţine Marius Plai, a fost bătut, tot la Gura Humorului, de doi dintre agresorii de acum şi mai multe rude de-ale acestora.

Bărbatul a făcut plângere la poliţie, însă la finalul cercetărilor, a fost amendat, anchetatorii concluzionând că şi el a participat la scandal. Dintre presupuşii agresori din 2012, doar unul a fost cercetat, fără însă a fi trimis în judecată.

Marius Plai a contestat în instanţă atât amenda primită, cât şi ordonanţa procurorului de netrimitere în judecată a singurului vinovat găsit de poliţie din cealaltă tabără.

Vinerea trecută, în jurul orei 8.00, Marius Plai a venit cu maşina personală la proces la Gura Humorului, însoţit de soţie şi trei persoane din sat.

Imediat după ce a parcat autoturismul în apropierea Judecătoriei a şi fost atacat.

„Nu am apucat să închid maşina că patru indivizi, cu bâte de baseball, m-au omorât. Am încercat să fug, am căzut jos, m-au omorât şi acolo. M-au bătut de am rămas fără suflare... am ajuns la Urgenţe la Gura Humorului, mi-a fost rău şi m-a transferat la Spitalul Judeţean Suceava”, povesteşte Marius Plai.

 

Soţia l-a salvat, după ce a luat un bolovan de marginea drumului şi i-a ameninţat pe agresori

În imagini se vede cum doi dintre martori fug de rup pământul, iar apoi apar în filmuleţ cei trei agresori înarmaţi cu bâte care îl fugăresc pe Marius Plai, îl trântesc la pământ şi încep să îl lovească peste corp. Bărbatul lovit încearcă din răsputeri să se apere şi, în cele din urmă, este salvat chiar de către soţia sa, care, deşi lovită şi ea cu bâta de unul dintre agresori, a luat un bolovan de pe marginea drumului şi i-a ameninţat pe cei trei că îl aruncă înspre ei. Toată scena durează aproximativ 20 de secunde.

„Mă omora dacă mă prindea şi pe mine. Am intrat de frică în casă la o femeie”, povestea ieri unul dintre martori.

O altă femeie din Mironu care a asistat la toată scena a mărturisit că şi acum e înspăimântată de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că a primit şi ameninţări după acel episod violent din plină stradă: „Ne-a ameninţat. Mie mi-a spus că mă bagă în spital, că nu i-a dat bine lui (n.r.-lui Marius Plai), că mă bagă în spital la Iaşi”.

Marius Plai a primit 13-14 zile de îngrijiri medicale, însă susţine că, de când a depus reclamaţia, poliţiştii nu au luat nici o măsură împotriva agresorilor.

De cealaltă parte, polițiștii din Gura Humorului explică că abia ieri au intrat în posesia imaginilor înregistrate de camerele de luat vederi şi că în cauză s-a întocmit dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţ şi soţie, bătuţi cu parii în plină zi, în centrul oraşului Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Soţ şi soţie, bătuţi cu parii în plină zi, în centrul oraşului Gura Humorului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legea junglei trimis de
(24 mai 2013, 09:46:35
Loveste cine vrea scapa cine poate! Asa merge treaba in tara asta. Nimeni ne singur canta Holograf. Eu propun sa schimbam refrenul in Nimeni nu e sigur........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei