Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 111 (5318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Misiune cu vânătăi

Poliţişti agresaţi în timpul unei intervenţii la un scandal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Doi poliţişti chemaţi să intervină la un scandal provocat la un restaurant din Rădăuţi, de către doi tineri, au fost agresaţi de aceştia din urmă, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Toată povestea s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi. Poliţiştii trimişi la faţa locului i-au găsit pe scandalagii pe strada Calea Cernăuți, în apropierea intersecției cu Calea Bucovinei, aşezaţi pe o bară de protecție de lângă calea ferată.

Când agenţii le-au cerut celor doi să se legitimeze, respectivii au refuzat şi au devenit recalcitranţi şi cu oamenii legii, luându-i la înjurături. Când li s-a spus că trebuie să meargă la sediul poliţiei, iar dacă nu vor de bună voie, vor fi duşi cu forţa, unul dintre cei doi tineri, identificat în persoana unui anume Sebastian Giurgi, de 23 de ani, din Siret, a devenit violent şi i-a lovit pe poliţişti. Aceştia din urmă au reuşit să-l pună la pământ şi să-l încătuşeze. Al doilea tânăr, care nici el nu s-a supus măsurilor poliţieneşti, este tot din Siret, are 24 de ani, şi se numeşte Petru Vaselnius.

„A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, iar autorii au fost reţinuţi pentru cercetări”, a informat ieri purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, precizând că poliţiştii agresaţi au mers la spitalul din Rădăuţi, unde au primit îngrijiri medicale, fiind diagnosticaţi cu echimoze superficiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti agresaţi în timpul unei intervenţii la un scandal.
 Vizualizări articol: 1787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliţişti agresaţi în timpul unei intervenţii la un scandal5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(18 mai 2013, 09:53:47
cum se tot intampla atatea cazuri de ultraj doar in Radauti?
Nu fabulez dar zilnic cazuri de ultraj in Radauti si nimeni nu se sesizeaza...va spun eu: politia din circumsriptia sus mentionata e aroganta , neprofesionista, ca sa nu mai spun de perceptia cetateanului asupra integritatii domniilor lor...vin cu niste aere pe ei , se iau efectiv de niste copii fara minte( si astia in naivitatea lor mai cred ca pot avea dreptate in fata politiei, justitiei...etc, din Radauti), ii provoaca si apoi ii aresteaza ptr ultraj...ca au fost jigniti in amorul propriu domniile lor, ca strada , legea, orasul si toata floarea zonei pan" la Brodina si mai sus e a lor... nu aveti psiholog la Politia Municipala? Studiati si fenomenul acesta...
Si daca nu ma insel acel local nu avea contract cu o firma de paza ptr asigurarea linistii publice?
2.   Comentariu trimis de
(18 mai 2013, 09:59:06
nu se aflau baietii aceia in local...A!! si de ce v ati luat de ei pe strada? de ce sunt indignata...am trecut si eu printr o faza asemanatoare cand am fost lovita in curtea mea , n am iesit din curte, fata cu Politia , de ditamai deputatul , si ptr ca am protestat verbal la provocarile, agresiunile lor , mi s a intocmit dosar de ultraj...sa fiti atenti , luati va avocat, dar nu unul din Radauti, si fiti atent la instrumentarea dosarului,,,ca vor analiza si fabrica doar probele care dovedesc ultrajul...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei