Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 111 (5318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Drumul care leagă comuna Putna de Mănăstirea Sihăstria Putnei va fi betonat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Drumul care leagă comuna Putna de Mănăstirea Sihăstria Putnei, în lungime de trei kilometri, va fi betonat. Investiţia va fi realizată cu fonduri europene atrase de Primăria Putna printr-un proiect promovat pe Măsura 1.2.5. Lucrările, în valoare de 1,5 milioane de euro, vor demara în maximum două săptămâni şi vor fi executate de firma răduţeană Contranscom. Conform contractului, lucrările ar urma să fie terminate într-un an de zile. Primarul comunei Putna, George Coroamă, a declarat că drumul care va fi modernizat este drum forestier, fiind transferat primăriei de către Regia Naţională a Pădurilor, pentru ca proiectul cu fonduri europene să fie aprobat.

„Investiţia este una extrem de importantă, ţinând cont că această zonă este o zonă turistică de maxim interes. Aici vin foarte mulţi turişti din ţară, dar şi din străinătate, iar prin asigurarea unei infrastructuri rutiere corespunzătoare numărul acestora va creşte, cu siguranţă”, a spus Coroamă. El a adăugat că în viitorul apropiat drumul va face legătura cu Moldoviţa, Regia Naţională a Pădurilor urmând să amenajeze trei kilometri de drum forestier.

„De la Mănăstirea Sihăstria Putnei până la Moldoviţa sunt 12 kilometri. Există deja nouă kilometri de drum forestier, iar Regia Naţională a Pădurilor va mai amenaja trei kilometri prin pădure, investiţie pentru care există proiect şi care va demara în curând”, a subliniat primarul de Putna. Coroamă a mai spus că primăria şi-a mai propus ca în acest an să asfalteze porţiunea de drum de la podul peste pârâul Putna până la chilia lui Daniil Sihastrul şi să amenajeze un parc în zona chiliei. El a adăugat că podul ce duce spre chilie, care a fost grav afectat de inundaţiile din 2010, a intrat în reparaţii, investiţia în valoare de 15 miliarde de lei vechi fiind realizată de Regia Naţională a Pădurilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul care leagă comuna Putna de Mănăstirea Sihăstria Putnei va fi betonat.
 Vizualizări articol: 1927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Drumul care leagă comuna Putna de Mănăstirea Sihăstria Putnei va fi betonat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei