Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 111 (5318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Lume magică

O aventură fantastică „în căutarea fericirii fără sfârşit”, povestită de Circul „Acquatico Bellucci”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Circul italian „Acquatico Bellucci”, cunoscut publicului din România datorită participărilor în cadrul emisiunilor „Serviţi, vă rog!” şi „Românii au talent”, se află în această perioadă la Suceava, pregătit pentru a susţine o suită de spectacole pentru cei mici, dar şi pentru părinţii acestora.

Primul spectacol al familiei Bellucci-Mendi a avut loc în seara zilei de miercuri, programul prezentat intitulându-se „Piraţii – În căutarea fericirii fără sfârşit”. Aventura propusă publicului, moderată de piratul Emertuck şi discipolii săi, a reunit pe scena circului numere inedite de acrobaţie în aer, jonglerii, scene umoristice, animale exotice şi spectacol cu făclii.

Piraţii căpitanului Emertuck au însoţit spectatorii într-o călătorie incitantă, la bordul unui vas de mari dimensiuni, aventura debutând cu câteva pastile de umor, artiştii de circ dovedindu-şi talentul actoricesc, spontaneitatea şi umorul într-o scenetă ce avea să-i introducă pe cei prezenţi în atmosfera de poveste a piraţilor de pe mare. Scenetele au fost urmate de câteva acrobaţii, dificile numere de echilibristică, acestea precedând momentul celor de la X-Treme Brothers, competitori în cadrul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Românii au talent”. Cei trei au completat seara de miercuri cu un număr care s-a evidenţiat prin forţă, ţinută şi coordonare perfectă, şi-au menţinut echilibrul în toate momentele cheie, publicul apreciind întreaga muncă a gimnaştilor. După ce numărul acestora s-a încheiat, spectatorii au fost luaţi prin surprindere de scena care încet încet s-a ridicat, lăsând loc unei mari fântâni arteziene. Spectatorii au apreciat jocul milioanelor de picături de apă, scena fiind din nou pregătită pentru a-i primi pe jonglerii cu făclii şi pe acrobaţii care au executat numere primejdioase sau exerciţii de gimnastică spectaculoase.

 

Animale de la cele mai simpatice, până la cele mai înspăimântătoare

În prima pauză, micuţii spectatori au fost invitaţi, alături de părinţi, să viziteze parcul de animale al circului „Acquatico Bellucci”, contra cost, desigur. Copiii au avut prilejul de a vedea rechini vii din Oceanul Pacific, înspăimântătorii piranha din Amazon, pinguini simpatici, porci spinoşi, pelicani şi un hipopotam pigmeu, animale pe care piraţii căpitanului Emertuck le-au adus pe scenă în a doua parte a spectacolului. Mai mult de atât, în arenă au mai poposit un frumos exemplar de leu de mare dresat, înfricoşători crocodili şi aligatori, iguane, şerpi, o broască ţestoasă gigantică, cele mai multe dintre exemplarele prezentate provocând ţipete în rândul celor mai mici dintre spectatori, care însă nu au ezitat să facă zeci fotografii cu exoticele animale.

Unul dintre cele mai bine cotate momente de către publicul spectator a fost reprezentat de numărul de dresaj al lui Leo, un simpatic leu de mare care a dansat pe ritmuri de tango, a aplaudat publicul şi a oferit săruturi dresoarei sale. Numărul său a ţinut publicul cu sufletul la gură şi i-a încântat pe cei mici, uriaşul leu de mare fiind, fără îndoială, vedeta spectacolului. De altfel, parada animalelor prezentată de piraţii căpitanului Emertuck a fost cel mai apreciat moment al întregului show, copiii îngrămădindu-se zgomotoşi fie pentru a atinge şerpii, fie pentru a face fotografii cu un fioros crocodil sau pentru a se imortaliza cu hipopotamul Emilio.

Întreg spectacolul cu animale a primit aplauze furtunoase din partea publicului, încântat de apariţiile din arena.

 

Tarife cuprinse între 30 şi 40 de lei

Reprezentaţiile circului vor avea loc până la data de 21 mai, în zilele lucrătoare de la ora 19.00, iar în zilele de sâmbătă şi duminică, de la orele 16.30 şi 19.00. Acestea se desfăşoară în parcarea Iulius Mall Suceava.

Preţul maxim al unui bilet este de 40 de lei pentru un adult în loja I şi 35 de lei pentru copiii între 2 şi 14 ani. Tariful scade în loja a II-a la 35 de lei, respectiv 30 de lei, pentru copiii de până la 2 ani intrarea fiind gratuită. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O aventură fantastică „în căutarea fericirii fără sfârşit”, povestită de Circul „Acquatico Bellucci”.
 Vizualizări articol: 2401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
O aventură fantastică „în căutarea fericirii fără sfârşit”, povestită de Circul „Acquatico Bellucci”4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei