Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 104 (5311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă... 9-15 mai

Iniţiere în lupta de stradă, stagiu de arte marţiale Ving Tsun Kung Fu

Sucevenii care doresc să fie iniţiaţi în lupta de stradă au posibilitatea de a participa la un stagiu de arte marţiale chinezeşti, stilul Ving Tsun Kung Fu, care se desfăşoară timp de trei zile, în perioada 9-11 mai, la sala de sport a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, de la ora 16.30. Antrenamentele sunt efectuate sub atenta coordonare a reprezentantului Ving Tsun Kung Fu din Republica Moldova, instructorul Ghenadie Ceban, membru de onoare al Asociaţiei Europene de Ving Tsun Kung Fu.

Ving Tsun (Wing Chun) este unul dintre cele mai logice şi eficiente stiluri de autoapărare de stradă cu provenienţa din templul Shaolin. Acest stil de arte marţiale permite o dezvoltare armonioasă atât fizică cât şi spirituală, fiind abordat de vedete de cinema precum: Bruce Lee, Sammo Hung, Jackie Chan sau Donnie Yen. Relaţii şi înscrieri la numărul de telefon 0757 938 386 sau pe adresa de internet www.vingtsun.ro.

 

Joi, 9 mai

 

Filarmonica Botoşani susţine un Concert pascal, pe scena suceveană

Filarmonica Botoşani susţine, de la ora 18:30, un Concert pascal, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Invitata specială va fi soprana Lilia Şolomei, din Republica Moldova. Dirijor: Mihail Secikin. Biletele costă 8 lei (pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi 15 lei şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură Suceava.

 

Vineri, 10 mai

 

Superconcert Diesel, la Talcioc Cultural

Trupa Diesel va susţine, începând cu ora 21.00, un superconcert la Talcioc Cultural.

Diesel, nouă apariție în peisajul muzical românesc, este o formație cu alură de supergrup alcătuită de Sorin Dănescu, la o lună după plecarea din trupa Vița de Vie.

Deși înființată recent, trupa a înregistrat deja opt piese pentru primul album și a reușit performanța de a filma şapte videoclipuri în trei zile. Diesel vă propune un amestec de piese radiofonice și non-radiofonice, ironice și acide, dar și introspective, cu sonorități uneori dure, alteori familiare sau pur și simplu neobișnuite. Formula Diesel îi include pe Sorin Dănescu - voce, pian (ex-Vița de Vie), Geani Matei - tobe (ex-Talisman), Bogdan Diaconeasa - bass (Dutevino, Bass Battle) și Hunor Orth - chitară (Cortez Band). Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880 - trimite un SMS (tarif normal) cu text „DIESEL”.

 

Lansare de carte: “Semnele nonverbale ale minciunii”

Alexandria Librării, Shopping City Suceava și Centrul de Explorare şi Dezvoltare a Potenţialului Uman organizează lansarea cărții “Semnele nonverbale ale minciunii”, autor psih. Mihai Marius Moisoiu. Evenimentul va avea loc în City Gallery din cadrul Shopping City Suceava, la ora 18.00, cartea fiind prezentată de Liviu Clement. Moderator al evenimentului va fi Relu Gavril Ursache.

Ghidul ilustrat este recomandat politicienilor, oamenilor de afaceri, managerilor, judecătorilor, procurorilor, poliţiştilor, psihologilor, cât şi tuturor celor interesaţi de stăpânirea artei „citirii” semnelor nonverbale ale minciunii. Sunt prezentate sub formă de ilustraţii peste 300 de semne nonverbale ce pot duce în funcţie de context, la identificarea stărilor de stres, de culpabilitate, tensiune şi frustrare ce însoţesc de cele mai multe ori minciuna.

Este primul ghid de identificare a semnelor nonverbale ale minciunii publicat de un autor român. Ghidul ilustrat este prezentat într-o formă accesibilă tuturor şi urmăreşte facilitarea procesului de învăţare prin prezentarea pentru prima dată în domeniu a sistemului de studiu cu ajutorul hărţilor nonverbale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă... 9-15 mai.
 Vizualizări articol: 1267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă... 9-15 mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei