Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 104 (5311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   23 imagini |   ø fişiere video

Sezonul distracţiilor

„Dacă e vineri, mergem la Cetate”. La grădina de vară „Admiral Cetate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Restaurantul şi grădina de vară „Admiral Cetate” de pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei au început sezonul distracţiilor: „Dacă e vineri, petrecem la Cetate”, iar organizatorii anunţă un program diversificat pentru fiecare sfârşit de săptămână.

Cu 600 de locuri, din care 500 acoperite, cu o scenă de spectacole şi ring de dans de aproximativ 150 de metri pătraţi, într-un decor specific unei adevărate grădini de vară, „Admiral Cetate” este locul ideal pentru petrecerea timpului liber şi o pot confirma miile de suceveni care au amintiri dintre cele mai plăcute de la Zilele Sucevei, Festivalul Medieval şi multe alte manifestări organizate la Cetate.

„Vom organiza de joi până duminică tot felul de manifestări, de la spectacole cu formații şi ansambluri artistice, orchestră, concursuri de dans, muzică pentru toate gusturile, spectacole de teatru, prezentări de modă, concursuri de miss, petreceri cu DJ, cu mici şi valuri de bere ori preparate din bucătăria tradiţională şi specialităţi ale bucătarilor noştri”, a anunţat administratorul grădinii de vară, Cristian Popescu. 

Că tot veni vorba de-ale gurii, cei de la „Admiral Cetate” vă recomandă să încercaţi din meniul grădinii de vară platoul medieval, grătarul domnesc, ciorba rădăuţeană, tochitura bucovineană, clătitele domneşti cu miere, nucă şi ciocolată, gogoşile fierbinţi cu îngheţată - Suleyman ori delicioşii mititei, alături de halba de bere gigant de un litru.

De 1 Mai, la „Admiral Cetate” s-a organizat evenimentul „Micul e la putere” şi s-a petrecut de zor cu mici şi metri de bere.

De Paşte, clienţii grădinii de vară au putut gusta din prânzul domnesc cu drob de miel, plăcintă cu spanac şi brânză, ouă roşii, pască şi cozonac şi o carafă de vin roşu.

Fotografii de la evenimente, cât şi imagini de la grădina de vară puteţi găsi şi pe pagina de Facebook - www.facebook.com/ADMIRALCETATE, iar pentru rezervări sunaţi la 0230 551 813 sau la 0723 311 260.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dacă e vineri, mergem la Cetate”. La grădina de vară „Admiral Cetate”.
 Vizualizări articol: 2408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
„Dacă e vineri, mergem la Cetate”. La grădina de vară „Admiral Cetate”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei