Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 104 (5311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Lacurile din zona de agrement de la baza parcului Şipote vor fi secate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nemulțumit de modul în care arăta de 1 Mai spațiul de agrement de la baza parcului Șipote, primarul Sucevei, Ion Lungu, vrea că anul acesta să ia măsuri ca acesta să fie cu adevărat un loc potrivit pentru mers la grătare și la picnic.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care pe 1 Mai a mers acolo și a făcut curat, împreună cu o echipă de la Rosal, şi-a cerut scuze sucevenilor care au fost acolo la grătare, pentru că locul de grătare nu a fost suficient salubrizat şi amenajat, spunând că a fost dus în eroare de unii angajaţi care l-au asigurat că locul este potrivit pentru ieşirile la iarbă verde.

„Din păcate nu am reuşit să avem un loc amenajat cum trebuie pentru grătarele de 1 Mai, dar vom îndrepta acest lucru prin lucrări pe care le vom efectua anul acesta. Vom împrumuta câteva bărci de la pompieri pentru a curăţa mizeria din lacuri, în special peturi şi ambalajele aruncate acolo, iar în iarnă vom seca cele două lacuri pentru a le curăţa cum trebuie. Avem un proiect de amenajare a zonei, dar nu s-a mai găsit finanţare la nivel central pentru el şi îl vom face din fonduri proprii”.

Edilul sucevean a precizat că cei care nu s-au ocupat de amenajarea spațiului de agrement vor fi sancționați.

Edilul sucevean a dat asigurări că anul viitor zona de agrement din spatele uzinei electrice va fi cu adevărat un loc plăcut pentru mers la picnic şi iarbă verde.

„Vom încerca să facem modernizarea acestei baze cu fonduri proprii ale primăriei. Însă, pentru început, ne vom ocupa de igienizare”, a concluzionat Ion Lungu.

Proiectul de amenajare a zonei de agrement preluată de la Agenția Domeniilor Statului, aprobat în 2010 în Consiliul Local, prevede amenajarea de spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi alei pietonale, platforme de tip amfiteatru, precum şi construcţii cu destinaţia de cazare, servicii, alimentaţie publică şi manifestări culturale. Un loc important în proiect este cel de amenajare a unui lac ambiental, dar şi a unui lac de agrement pentru ambarcaţiuni uşoare de tipul bărcilor sau hidrobicicletelor. Zona de sport şi servicii era proiectată cu terase, spaţii comerciale şi de alimentaţie publică, terenuri de baschet şi tenis, cu „gradenele” aferente. De asemenea, în proiect sunt prevăzute şi grupuri sanitare.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lacurile din zona de agrement de la baza parcului Şipote vor fi secate.
 Vizualizări articol: 2644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Lacurile din zona de agrement de la baza parcului Şipote vor fi secate3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lungule? trimis de
( 9 mai 2013, 12:14:33
va dau o idee ,luati ce se mai poate recupera din asa zisul granit din fata CASEI DE CULTURA si terasa si vedeti daca puteti pava si seca, dar cu grija va rogca forte multe placi de granit sunt fisurate si ciobite si inca nu au anul de la inaugurare
2.   Povesti SF trimis de
( 9 mai 2013, 14:03:36
Parcul sipote sub Ceasca era o frumoasa zona de agrement pentru suceveni.Era si o tabara de copii,erau locuri de joaca.Dupa 90 a ajuns groapa de gunoi si WC public.Cat despre terase ,ele nu s-au montat in parcul Sipote.Si nici la plural.S-a montat o singura terasa pe esplanada casei de Cultura pe granitul proaspat platit din fonduri europene.Terasa Oscar Wilde se intinde majestuos pe esplanada Casei de Cultura.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei