Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 65 (5272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La un pas de dezastru

Accident în lanţ pe DN 2, la ieşirea din Suceava, provocat de un autotractor scăpat de sub control

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Şoferul unui vehicul greu pentru transport buşteni a provocat un accident ieri dimineaţă, pe DN 2, la ieşirea din Suceava spre Dărmăneşti. Colosul scăpat de sub control a acroşat o maşină care a fost proiectată în alta, după care a ieşit în afara drumului, unde s-a răsucit şi s-a izbit violent într-un gard.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00, imediat după ieşirea din Suceava, în dreptul depozitului unei firme.

 

„Am avut baftă mare că tirul nu a ajuns în mine, a trecut prin faţă şi s-a dus în gard”

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, şoferul autotractorului MAN, Dinu Niţescu, în vârstă de 42 de ani, din comuna Sadova, care circula pe direcţia Siret-Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers în timp ce se deplasa într-o coloană de maşini. Scăpat de sub control, vehiculul greu a agăţat cu remorca un VW Caddy care se deplasa în faţa sa, pe acelaşi sens de mers, iar acesta din urmă a fost proiectat într-un microbuz Mercedes Sprinter care venea dinspre Suceava. După ce a intrat pe sens opus, autotractorul s-a izbit violent de rigola de la marginea DN 2 şi s-a oprit într-un gard.

Şoferul microbuzului Mercedes a descris clipele de coşmar, realizând că putea fi strivit cu tot cu maşină dacă nu ar fi avut mare noroc.

„El, şoferul tirului, a ocolit nişte maşini, a intrat în balans şi, când a revenit pe sensul lui, a lovit autoutilitara VW. Eu veneam dinspre Suceava cu Mercedes-ul Sprinter şi, când am văzut ce este în faţa mea, am tras mai pe dreapta, atât am putut să fac. Am avut baftă mare că tirul nu a ajuns în mine, a trecut prin faţă şi s-a dus în gard”, a declarat Mircea Chihai, domiciliat în Salcea.

 

Norocul a făcut ca autotractorul să nu „măture” mai multe autoturisme

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu două maşini, dintre care una pentru descarcerări grele.

„La locul intervenţiei pompierii au găsit o victimă în cabina unui autotren. Pompierii i-au oferit primul ajutor şoferului, după care l-au predat unui echipaj de la Ambulanţa Suceava”, a declarat la faţa locului plutonierul major Dan Moroşanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

La Spitalul Judeţean Suceava a ajuns şoferul autotractorului, dar şi şoferul autoutilitarei VW Caddy.

Conform primelor investigaţii medicale, cei doi au scăpat cu leziuni uşoare, care necesită până la zece zile de îngrijiri medicale şi nu le pun viaţa în pericol.

Trebuie remarcat că accidentul putea avea consecinţe mult mai grave, având în vedere că un vehicul de mare tonaj a fost scăpat de sub control şi putea lovi în plin mai multe autoturisme aflate în zonă.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în lanţ pe DN 2, la ieşirea din Suceava, provocat de un autotractor scăpat de sub control.
 Vizualizări articol: 3222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accident în lanţ pe DN 2, la ieşirea din Suceava, provocat de un autotractor scăpat de sub control5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei